Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Pastor_Of_Muppets

Dude your avi is so damn scary...
Oct 20 2008 22:19
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

Ε οχι μην το λες, καποτε παρακολουθουσα μανιακα ποδοσφαιρο.. Απλα ανακαλυψα ποσο rotten ειναι ειδικα στην Ελλαδα, ξενερωσα και το παρατησα.. Τεσπα.. Αυτο που μου την εσπασε ειναι τωρα στην καταληψη που 5 παιδια ψηφισαν κατα (ενω ηταν υπερ) για να πανε σπιτι τους χωρις τυψεις και να παιξουν το καινουριο super wow pro 9... Βεβαια δεν εκαναν και καμια διαφορα αφου και παλι τα υπερ ηταν 280 εναντι 20 κατα αλλα σπαστηκα :P Για να μη μιλησω για το ποσες ωρες στησιματος εχω φαει απο φιλους "μεχρι να τελειωσει το ματς".."τωωωρα τωρα ληγει"..."μισο μισο στις καθυστερησεις ειμαστε (και εννοει του πρωτου ημιχρονου)" πφφφφφφ... για αυτο σου λεω... αγορια :P
Oct 20 2008 21:44
Photo

Melkor → Kenny

καταλαβαινεις οτι αμα αυριο το πρωι δεν ειναι κλειστο, θα κανω φασαρια. και δεν το λεω σαν απειλη. απλα τοτε μιλαμε για 2 μετρα και 2 σταθμα
Oct 20 2008 21:33
Photo

Skiarxon → roriconfan

Dedicated:[url=http://www.youtube.com/watch?v=x2gXMRoPv_M]YouTube - PAIN - Shut your mouth[/url]
Oct 20 2008 21:12
Photo

Kenny → Melkor

Dιότι μόνο εγώ είμαι τώρα μέσα... :canthelp:
Oct 20 2008 21:02
Photo

Animefrick → BarbasSs

Αχ! άστα και εγω με το σχολείο ανυπομωνώ να τελειώσω!!!!! Γενικότερα καλα είμαι αλλα πιέζομαι πάρα πολύ.... :(
Oct 20 2008 20:45
Photo

ZeLiGa → Mateus

Nai to diavazv to manga.Btw einai pollu kalutero apo to anime!(oxi pos to anime dne einai kalo)
Oct 20 2008 20:10
Photo

iristella → dennisuke

Hehe..... Beware of the powers of the note... Πιστεύω ότι θα σου αρέσει πολύ. Έχει πολύ καλή υπόθεση, σαν ιδέα είναι πολυ πρωτότυπο γενικά. Οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες μου αρεσαν πάρα πολύ (at least the male ones.......) και το OST είναι όλα τα λεφτά επίσης. Δεν σου λέω άλλα περιμένω να το δείς εσυ και να μου πεις εντυπωσεις. Τα πρώτα επεισόδια είναι κάπως ήπια μέχρι να σε βάλουν στο κλίμα αλλά μετά είμαι σιγουρη ότι δεν θα μπορείς να ξεκολλήσεις. Και κάτι σχετικό με το κλίμα της σειράς [IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/apple.jpg[/IMG] [COLOR=Red][B]ENJOY!!!!!!![/B][/COLOR]
Oct 20 2008 20:01
Photo

dennisuke → thumpi-chan

Δε βρήκα καμία μαργαρίτα :oo: πάντως μία μαργαρίτα έδειχνε όταν άρχιζε το παιχνίδι. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα ήταν κάτι κυκλάκια (όχι μπάλες) που εμφανίζονταν όταν έκανα κλικ για να κατεβάσω μια μπάλα ενώ το στόχαστρο δεν ήταν δίπλα της [δηλαδή ακριβώς από κάτω] και τότε κολούσε το παιχνίδι και πατούσα τα βελάκια →↓↑← γρήγορα και με αγωνία για να ξεκολλήσει. Δηλαδή η μαργαρίτα μάλλον δεν είναι μέρος του παιχνιδιού αλλά πιθανότατα κάποιο παρόμοιο πρόβλημα που προέκυψε :bahhh: Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε να πατάς τα βελάκια συνέχεια μέχρι να φύγει η μαργαρίτα, ίσως, δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι άλλο, πάντως μην τα παρατάς από το παιχνίδι :congrats:
Oct 20 2008 19:49
Photo

BarbasSs → Animefrick

ισχυει... καλα μωρε εδω σερρες παλευω με το κολο ΤΕΙ... εσυ πως τα πας?
Oct 20 2008 19:46
Photo

the_second_child → Adventurer

[B]True fax. "^^ lawl Πραγματι, αν και η πρώτη θεωρείται απο τις καλύτερες ταινιες η δευτερη είναι και εμένα η αγαπημένη μου, το ολο story , το soundtrack, καταπληκτικά τα πάντα.[/B]
Oct 20 2008 19:28
Photo

iristella → red pyramid

Μόλις το τελείωσα το Ai No Kusabi. Άργησα λιγο αλλά μου έτυχαν απρόοπτα... Μου άρεσε πάρα πολύ. Η ιστορία ήταν λίγο μπέρδεμα σε κάποια σημεία (με την καλή εννοια) . Εννοώ ότι έπρεπε κανείς να περιμένει να προχωρήσει η ταινία για να μάθει βασικές πληροφορίες και να βγάλει κάποια συμπεράσματα, δεν στα έδινε όλα στο πιάτο.... Σε άφηνε να αναλογιστείς κάποια πράγματα και να συμπεράνεις μόνο σου καταστάσεις το οποίο το θεωρώ καλό. Σίγουρα πάει για rewatch για να ξεκαθαρίσω κάποιες λεπτομέριες (λίγο πιο μετά όμως γιατι τώρα είμαι depressed over the ending). Μου άρεσαν αρκετά οι πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες όπως και το γεγονός ότι κανένας τους δεν ήταν υπερβολικά εξειδανικευμένος. Όλοι είχαν αδυναμίες, πάθη αλλα και σε μεγάλο βαθμό και αρετές οι οποιες ξεφευγαν κατά πολύ σε βάθος απο τα standards που συναντάμε συνήθως..... Thanks για την πρόταση, πραγματικά μου άρεσε πάρα πολυ.
Oct 20 2008 19:26
Photo

Black Kaiser → Etemon

thx για το request ! ! ! :)
Oct 20 2008 18:17
Photo

thumpi-chan → dennisuke

γεια! λοιπόν έπαιζα αυτό το arcade... με τον πικατσου...και εκεί που έχω φτάσει γύρω στισ 3000, πεταγεται μια μαργαρίτα στη μεση κ αρχισε να κάνει κυκλους ??? ε και επειδή είχες κάνει το μεγαλύτερο σκορ ειπα να ρωτήσω εδω... καμιά ιδέα τι μπορεί να έγινε? γιατι τωρα πήγε τσάμπα τόσο καψημο...
Oct 20 2008 17:21
Photo

LucyBR → 1oneiromono

amen to that! >w<
Oct 20 2008 16:50