Community Status Updates
dennisuke → iristella
Γεια ολα καλα; Εδώ όχι και τόσο
Ακόμη δεν άρχισα το death note και βλέπω εφιάλτες :uhh:
Το κατεβάζω με torrent εδώ και μια βδομάδα και πηγαίνει με πολύ αργούς ρυθμούς, χθες ήταν στο 57%. Και ρωτώ ένα φίλο μου ποιο ανιμε να δω μέχρι να κατέβει επειδή αργεί αυτό και μου λέει οποιοδήποτε θέλεις.
Κοιτώ την άλλη μέρα (a.k.a. σήμερα) -> το death note είχε φτάσει στο 93% :oo:
Λέω κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Ή τα rmvb με καταράστηκαν που το κατεβάζω σε avi ή οι ύπουλες φθοροποιές δυνάμεις του τετραδίου του θανάτου έβαλαν το χέρι τους :frozen:
Ελπίζω να το δω χωρίς να πάθει κάτι η ψυχοσωματοπνευματική μου ακεραιότητα και να μου αρέσει αν και το δεύτερο μάλλον θα ισχύσει απ' ότι λένε όλοι οι anime fans εδώ στο φόρουμ :if:
Oct 20 2008 16:44
Namida → ATANASHIOSU
"Σήμερα έμαθα ότι η εταιρία DATSUN στα ιαπωνικά προφέρεται Ντάττ(ο)-σαν και όχι Ντάτσουν!"
Μήπως μπορείς να μάθεις και τι σημαίνει σε παρακαλώ; Είναι από κατακάνα ή ιαπωνική λέξη;
Oct 20 2008 15:40
Franklin → zade
Γιατι μετακομισα :P Ειναι στην κατηφορα απεναντυ απο την ακαδημια, διπλα στο ατλαντικ. Καπου εκει! Τι κανεις παλιο-Zade? Συνεχως χανομαστε... Να κανονισουμε επιτελους τιποτα στην επικειμενη αργια??
Oct 20 2008 14:47
Orion19 → Nerethil
Χα χα. Έπρεπε να πω "και κάπου αλλού σε ξέρω". Και βέβαια σε θυμάμαι καλά, αλλά σα να έχω δεί το όνομά σου και αλλού. Και το έψαξα. Υπάρχει Nerethil στο greektvsubs ανενεργός οπότε μάλλον το είχα δεί το όνομα σε λίστα μελών όταν έψαχνα άλλους. Χε χε. Λύθηκε το "μυστήριο". Πως τα πας εσυ;
Oct 20 2008 14:27
Adventurer → Animefrick
Σε ειδοποιω οτι εγω, ο MSN-hater, μπαινω συχνα-πυκνα εδω και κανα μηνα μονο και μονο μπας και σε πετυχω αλλα εσυ αφαντη :P Για δοκιμασε να μπεις τωρα!
Oct 20 2008 14:17
Animefrick → Nova
Aloha!!!! :P που είσαι εσύ? δεν σε βλέπω συχνά στο φορουμ πια!!!
(απάντα στο δικό μου profile)
Oct 20 2008 14:04
Animefrick → Adventurer
Αλόχα!!!!!! που έχεις χαθεί εσύ βρε? με έχεις ξεχάσει!.. :P μόνο μέσω ποστ στις αλυσίδες θα μιλάμε???
τι κάνεις? τι νέα???
Oct 20 2008 13:57
Hikari-sama → Raven Princess
Hi !!! Τι κάνεις ?? Ελπίζω να μην είσαι αρρωστούλα !!! Εγώ μια χαρά είμαι ^__^
Oct 20 2008 13:47
Six Winged Angel → AnO!
Yeh, σήμερα πήγα και τα είδα μαζί με κάτι παιδιά από την σχολή ενώ τα κόλλαγαν στον τοίχο ;p
Εγώ δεν πέρασα, αλλά είχα δώσει στο έτσι για την εμπειρία (όμως έκανα και κάτι μαθήματα τον χειμώνα). Ελπίζω να σου' κατσε! ^^
Oct 20 2008 13:09
Cassiel → NoRdoXXX
Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς πλέοντας στα απέραντα πελάγη αναζητώντας το One Piece:cake:
Oct 20 2008 13:01
1oneiromono → LucyBR
αντε μακαρι να εχουμε πιο πολλα event τετοια.....
*day dreaming
Oct 20 2008 12:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed