Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung

έχω πληροφορική :)
Oct 21 2008 10:29
Photo

tsintori → Glaurung

No school today;;;;
Oct 21 2008 10:26
Photo

Seirios → iristella

αα!!!!gankutsuou έχεις δει? :)
Oct 21 2008 09:29
Photo

Seirios → Skiarxon

κάτσε μη τα λες απότομα είμαι αυπνος...τι εννωεις? δεν ήταν οφφ τοπικ ολο το ποστ. στο 1o quote λέω την ενσταση μου περι του θέματος. στο 2ο προσπαθω να λυσω μια παρεξήγηση και στα αλλα 2 κανω λίγο χιουμορ...τι ακριβος εννωεις?.α και καλημερα παρεπιπτόντος...
Oct 21 2008 08:14
Photo

tsintori → Zoro

Αμάν με τα yaoi. Εγώ φεύγω τώρα πάω στην πορεία για την παιδεία...... Από αύριο πάλι μάθημα....... See ya later!!!!!
Oct 21 2008 08:08
Photo

Zoro → tsintori

Yup,(σχεδόν)ποτέ:hero: Εγώ και κάποια άλλη κυρία εδώ στο forum. Εγώ να πω την αλήθεια την πέφτω σε λίγο γιατί είμαι μέρες άυπνος,αλλά άλλες καλά κρατούν ακόμη για μπόλικες ώρες....τα yaoi φαίνετε δίνουν ένεργεια,τρέχα γύρευε:canthelp: όταν έχεις τέτοιο hentai μυαλό ο ύπνος δεν σε πλησιάζει,ξέρω τι λέω:P Εσύ τιιιι λέει man,δεν έχουμε μάθημα σήμερα το πρωί??
Oct 21 2008 08:00
Photo

tsintori → Zoro

omg δεν κοιμάσε ποτέ:oo:. Καλημέρα!!!!
Oct 21 2008 07:34
Photo

BarbasSs → Anyparktos

congrats
Oct 21 2008 03:25
Photo

Seirios → iristella

κοιτα...δεν έχω προβλημα με το πόσο δράση θα έχει...αυτό που θέλω είναι κάτι να με καθηλώσει όπως το(code geass,death note,gurren lagann,gankutsuou). κάτι με παχιά ιστορία δλδ.και αν τίνει και προς το παραφισικό ακόμα καλύτερα....
Oct 21 2008 02:14
Photo

Seirios → iristella

:D άστα να πανε και εγω...είδα όλο το γκουρεν λαγκαν σε μια μέρα. τρομερό ανιμε κακός που δεν το χα δει ποτέ.έχεισ κανα ανιμε να μου προτείνεις? εχω ξεμίνει...
Oct 21 2008 01:32
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ε που θα πάει... κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει και θα συνειδητοποιήσει την αγάπη της για τον Naruto. Και μετά να δεις τι καλή που θα γίνει :wooi2:
Oct 21 2008 01:13
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm

ειναι σκυλα, κολλημενη με τον σασκε χωρις να κοιταει παραπερα, κοπαναει Ναρουτο και την ομαδα κονοχαμαρου χωρις λογο, ειναι ασχημη, ντυνεται αθλια και ευτυχως που κανει και τιποτα ως healer αλλιως θα ηταν αχρηστη σαν Ninja. Μονο σε 2 φασεις την λυπηθηκα, οταν εφυγε ο Sasuke και οταν πεθανε η chiyo. Πραγματικα πρεπει να πεθανει. Ελεος αυτος ο Κισιμοτο, εχει σκοτωσει και εχει σκοτωσει ποσους χαρακτηρες σε ανιμε και μανγκα κι αυτην ουτε που την εχει γραντζουνισει ποτε... Πφφφφ...
Oct 21 2008 01:08
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Νομίζω την παρεξηγείς... Είναι καλό παιδάκι κατά βάθος :P
Oct 21 2008 00:34
Photo

Ame Warashi → zade

hey... :) Σόρυ για το ξεκάρφωτο αλλά για να μη βγω offtopic...Προς τα που πέφτει το σκασμένο?Αυτήν την οδό όλο την ψάχνουμε αλλά τπτ...Γίνονται όντως προβολές εκεί?Επίσης μήπως ξέρεις αν ως εκ θάυματος υπάρχει κάποιος που να κάνει ιαπωνικά στα Γιάννενα? (πολλά ζητάω το ξέρω...)
Oct 21 2008 00:33
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

ζηταω ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 21 2008 00:32