Community Status Updates
Seraphimon-T.K. → Mad_Hatter
Hehe~! Thanks :P Ευτυχως που απαντατε κιολας :Ρ Γιατι καποια στιγμη ειχα πει να το αφησω το σπορτ...Χαιρομαι που σας αρεσει η δουλεια μου >_< Γιατι μερικες φορες με ταλαιπορουν οταν πρεπει να φτιαξω καλα τις σελιδες (γραμματοσειρες...edits etc).
Oct 24 2008 22:12
Daf_Chan → Glaurung
εε,ας πούμε ότι στην κατεύθυνση τα καταφέρνω..Αλλά γράψαμε σήμερα ένα απροειδοποίητο στην άλγεβρα...! ζήτημα να έχω πάρει κανά 3..(συμβολικός αριθμός :hihi2: )
Νιιι,έχουμε 4ήμεροοο :joyful: ευτυχώς, θα κοιμηθώ λιγάκι...:deadga6:
Εσύ τι νέα; Πώς τα πας ;
Oct 24 2008 22:11
Shikamaru → AristidisK
οχι ρε τρελε με βοηθησες και παρα πολυ μαλιστα τωρα καθομαι και βλεπω πως λειτουργει το forum εβαλα κιολας τα κατεβει το full metal(το εχω δει αλλα γουσταρω να το εχω)αλλα τιποτα
Oct 24 2008 21:23
AristidisK → Shikamaru
Μήπος φταίει τιποτά άλλο γιατί νομίζω λέει ότι ο κωδικός πρέπει να είναι πάνω ή κάτω από επτά ψηφία,δεν ξερώ πολύ από αυτά κατά τύχη μπήκα.Sorry που δεν μπορώ να σε βοηθήσω πάρα πολύ!
Oct 24 2008 21:05
AristidisK → Shikamaru
[COLOR=black]Δοκίμασε ένα άλλο όνομα και εγώ έτσι την πάτησα τις τελευταίες πέντε φόρες!Απίστευτο ε;[/COLOR]
Oct 24 2008 20:48
Loke → Glaurung
Bounen no Xamdou λεγεται
Κατεβασε το απο YSOSRS η αμα δε μπορεις torrents απο fabulous.
Oct 24 2008 20:40
Loke
Bounen no Xamdou λεγεται :P
Κατεβασε το απο YSOSRS η αμα δε μπορεις torrents απο fabulous.
Oct 24 2008 20:39
Shikamaru → AristidisK
ρε συ ηθελα να μπω στο gamato.info που ειπες και εκανα και register αλλα συνεχεια μου λεει οτι το username περιεχει μη επιτρεπτο περιεχομενο τι πρεπει να κανω:deadga6:
Oct 24 2008 20:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed