Community Status Updates
Mad_Hatter → kelborn3
οκ θα το κατεβασω απο εκει.Εγω λεω ομως μην πρεπει να αλλαξω καμια απο τις επιλογες που σου βαζει το cccp.Για παραδειγμα για να μου τα πεζει εβαλα να ανοιγει τα mkv με windows media homecinema η οπως αλλιως λεγεται...μηπως ειναι καμια αντιστοιχει επιλογη?
Nov 02 2008 12:35
kelborn3 → Mad_Hatter
Pare kai katebase auto edw to torrent ta arxeia tou einai se morfh xvideo kai den 8a exeis problhma.Ama 8es th deyterh sezon katebase thn apo eclipse h mporei apla na mou fereis 2 dvd na sta balw ola gt ta exw katebasmena.Apla prepei na perimenis gt exw dwsei ligoto sklhro se 1 filo mou kai 8a ton paw auth th bdomada^^
[url=http://www.mininova.org/tor/684019][Shinsen-Subs-Ureshii] Code Geass - 1-23 XVID : Anime > Other - Mininova[/url]
Nov 02 2008 12:28
Mad_Hatter → kelborn3
στην αρχη δε μου τα επεζε καθολου, και μετα το cccp αρχισε να μου τα πεζει, αλλα εγινε η ******* με τις φωνες.Εχεις εσυ κανα αλλο link για torrent?
Nov 02 2008 12:24
anime-dono → Camus
Κοίτα θα προσπαθήσω άλλα δεν το βλέπω γιατί είχαμε κατάληψη 2 εβδομάδες μέχρι και πριν 1+1/2 βδομάδα και τώρα τρέχουμε λιγάκι στο σχολείο για να βγει η ύλη να αρχίσουμε επαναλήψεις . Μακάρι να γίνει και τίποτα τα Χριστούγεννα να μπορέσω να έρθω γιατί μόνο τότε προβλέπετε να μπορώ.
Nov 02 2008 12:23
kelborn3 → Mad_Hatter
De xreiazesai to cccp gia na paixeis to code geass mporeis aneta na to deis me to windows media player.An kai de nomizw na ftaei to cccp isws exei kako epeisodio...An koitas th deyterh sezon katebase thn apo eclipse fansubs kanoun gamwtes douleies.alliws dokimase allo torrent?
Nov 02 2008 12:19
Camus → anime-dono
Ummm… Καταλαβαίνω τι λες… Αλλά είναι στις 15 Νοεμβρίου που είναι Σάββατο!!!
Anyway u know best!!! :P
Nov 02 2008 12:18
Mad_Hatter → kelborn3
καλα κατεβασα το code geass και το cccp και δε συγχρωνιζονται η εικονα με τοις φωνες και τους υποτιτλους.Ξερεις τι να κανω?
Nov 02 2008 12:08
anime-dono → Camus
Δυστυχώς όχι :uhh: και γενικά για φέτος δεν προβλέπονται πολλά λόγο του ότι πάω Γ' Λυκείου και ... καταλαβαίνεις, ειδικά τώρα που αρχίζουμε και τα διαγωνίσματα άσε. Άλλα από του χρόνου που θα ξεμπερδέψω με το school όλα θα αλλάξουν. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι βρήκα αυτό το forum εδώ και 6+μήνες , αν το είχα βρει κάνα 2 χρονιά πριν τα πράγματα θα ήταν πιο ωραία ειδικά αν πήγαινα Α λυκείου που δεν με ένοιαζε για τίποτα :Blissfull:
Nov 02 2008 11:56
Camus → anime-dono
Goodmorning...
Nαι… τελικά έχει πλάκα!!!
Όλο σε ξένα forum είμαι, οπότε this is awesome!!!!!!! Θα έρθεις στο meeting στη Νέα Σμύρνη????
Nov 02 2008 11:48
anime-dono → Camus
Μέρα πως πάει :drink: Ι see that you already become a regular of the forum and thats good :joyful:
Nov 02 2008 11:30
Zoro → tsintori
Έγινε μαη φρεντ,θα το συνεχίσω αφού ξεφορτωθώ κάποια ανιμε που προηγούνται για μενα(γιατί μετά μου αρέσει να ασχολούμαι μόνο με αυτό,όταν έρθει η ώρα,και όχι με άλλες σειρές παράλληλα και,μιας και είναι πολλά eps+το manga,γι αυτό το άφησα λίγο τώρα...μετά θέλω να πιάσω και Bleach βέβαια).
Anw αυτά λοιπόν,καλό μήνα και σε σένα,θα τα πούμε:byejg9:
Nov 02 2008 07:03
Zoro → Ame Warashi
Κοίτα οι σκηνές του τέλους όντως ήταν κάπως disturbing,κι εμένα δλδ μου χε κάνει αρκετή εντύπωση το όλο σκηνικό με τους δαίμονες στην έκλειψη:terror2:
Αλλά όπως και να χει είχα τρομερή περιέργεια να μάθω τι έγινε μετά την έκλειψη,μιας και στο ανιμε έδειξαν λίγο έως τπτ και γι αυτό αναγκαστηκά προχώρησα και στο manga,που,με αυτά τα κορυφαία σχέδια,με τους extra χαρακτήρες που δεν υπήρχαν στο anime(κυρίως ο Puck :P) και το υπόλοιπο της ιστορίας,το άξιζε και με το παραπάνω!!
Anw,όπως έιπα,όποτε θελήσεις και βρεις όρεξη συνέχισε το,αξίζει με τα 1000(sry,μιλάει καμένος της σειράς:nanana:).
[πάντως κι εμένα,ο συνδιασμός των σκηνών με το ασπρόμαυρο του manga,πολλές φορές μου χαλούσε,έστω και λίγο,την διάθεση...όντως θέλει να σαι λίγο high για να το διαβάσεις:'D]
Τέσπα,έμαθα για την συνάντηση λίγο,μέσω Franklin,τι λέει,ωραία περάσατε όσο κράτησε??
Nov 02 2008 06:54
Zoro → Barbara
errr,βλέπω ήταν chain vm,μάλλον εσύ τα εγκαινίασες πρώτη εδώ στο site αυτό και τα αφησές στους μισούς χρήστες:P
Ανταποδίδω λοιπόν,καλό βράδυ και καλό μήνα και σε σένα!^_^
Nov 02 2008 05:48
GkLoc → noname
Τhanks για το Reminder....μου ξεφυγε εντελως,
Kaiba all the way εγω..^^
Nov 02 2008 02:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed