Jump to content

Community Status Updates

Photo

noname → GkLoc

xexases na valeis new char sto heal/hurt btw vale ena xeraki na paroume god mode ore XDDD
Nov 02 2008 01:51
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Αυτό είναι το θέμα!Ότι μετά όταν γίνουμε εργαζόμενοι τα πράγματα θα είναι πολύ χειρότερα όποτε θα πρέπει να ευχαριστηθούμε τα φοιτητικά μας χρόνια, δεν θα τα ξαναβρούμε μπροστά μας!Δεν πρέπει να περάσουν μόνο με άγχος και μιζέρια!Αν όμως και τα επόμενα εξάμηνα είναι όπως αυτό τότε άντε γεια!
Nov 02 2008 01:49
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Kαλα νταξ θα περασουν και αυτες οι no-life days. :P Δεν γίνεται όλη η υπολοιπη ζωη να είναι έτσι (ή γίνεται? :oo:)
Nov 02 2008 01:25
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Εγώ είμαι απελπισμένος!:( Ο Νοέμβρης είναι ο χειρότερος μήνας για μένα.Οι πρόοδοι και οι εργασίες που έχω να παραδώσω πηγαίνουν μέρα παρά μέρα κυριολεκτικά.Να φανταστείς όλες μαζεύτηκαν τον ίδιο μήνα όπου συν της άλλης έχω να παραδώσω και project και έχω και τα μαθήματα οδήγησης όπου αναγκαστικά μου τρώνε ώρες! Φυσικά τώρα πια τα μόνα anime που βλέπω είναι τα 3 shonen,άντε να διαβάσω και κανα manga! Οπότε δεν είσαι μόνη σ'αυτή τη ζωή βρήκες κιάλλον έναν no lifer να σου κάνει παρέα :P
Nov 02 2008 01:22
Photo

noname → Barbara

Euxaristo !!! episis !!! apo Veroia eisai ?
Nov 02 2008 01:13
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Άσε shit inside!!!!! Είναι και μια μλκια μάθημα το ΑΟΔΕ που είναι......... Αλλά τι να κάνουμε:canthelp:. Τα bleach θα τα δω όλα το καλοκαίρι μαζεμένα και ήθελα να ξέρω σε τι στυλάκι συνεχίζει..... Το naruto στα τελευταία επεισόδια δεν το έχουν φτιάξει πολύ στα τελευταία ep;;;;
Nov 02 2008 01:10
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Να σαι καλα!! Καλο το ανιμε του bleach αλλα γενικα το βαρεθηκα. Ειμαι στο τσακ να το σταματησω.. Το ναρουτο δεν κοβεται :P Ολα καλα εσυ? Διαβασμα κλασσικα?
Nov 02 2008 01:03
Photo

tsintori → Franklin

Εγώ έχω πήξει στο διάβασμα. Damn Πανελλήνιες:roar:...... Κατά τ' άλλα καλά.. Εσύ;;;;
Nov 02 2008 00:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Barbara

EPISISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!
Nov 02 2008 00:55
Photo

Franklin → tsintori

Γειααα! Καλα ειμαι :) Χθηκαμε τελειως... Πηζω λιγακι αλλα ενταξει περναει ο καιρος :P Εσυ πες μου νεα!
Nov 02 2008 00:52
Photo

tsintori → Franklin

Ηi Franklin-swannnn!!!!!!! τι κάνεις;;;;;
Nov 02 2008 00:49
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ωραία τα σκιτσάκια σου!!!!!!!! Να σε ρωτήσω κάτι..... Το bleach στα καινούρια επεισόδια είναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα;;;; (δεν έχω δει γι' αυτό ρωτάω) το anime του naruto το σταμάτησες;;;;
Nov 02 2008 00:43
Photo

Tenshi → Barbara

Επίσης!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Να περνας καλα Βαρβάρα μου!! :D
Nov 02 2008 00:39
Photo

tsintori → Glaurung

Hi.... Μήπως είσαι ο πρώην haku;;;; Τα σπάσει το setaki σου.....
Nov 02 2008 00:31
Photo

roriconfan → Shikamaru

δεν έχω ιδέα. Γιατί ρωτάς εμένα και όχι κάναν admin;
Nov 02 2008 00:17