Community Status Updates
Geutella → Glaurung
Γεια σου, τελικά δεν ξέρω αν τα έμαθες αλλά για το σχέδιο του roriconfan με τον σκληρό μείναμε στην κυριολεξία τρεις και ο κούκος (ο κούκος είναι ο rori χεχε) τέσπα οπότε χλωμό το βλέπω να γίνει τελικά, κρίμα γιατί ο roriconfan το έκανε με πολύ καλή διάθεση και τώρα έχει απογοητευτεί κομματάκι, πάντως κάποια anime ήδη τα έχει ανεβάσει σε megaupload στην anime-greek.forumotion.com οπότε με βλέπω να τα κατεβάζω από κει...
Nov 02 2008 17:38
iristella → LexKuro
Οχι ρε μην το ξαναπεις XDDD........ xεχε επεσες σε yaoi fangirl και ενίοτε το προφιλ μου γίνεται ναρκοπέδιο χάρη στις ευγενικές χορηγίες της πιου πιου san αλλά και άλλων.
Βασικά δεν προσβάλλουμε τον Light. Απλά πιστεύουμε ότι ταιριαζε πολύ καλύτερα με τον L παρά με την χαζοβιόλα την Misa Amane. Ήταν οι δυο οψεις του ιδιου νομίσματος,πανέξυπνοι, και ο ένας θαύμαζε πάρα πολύ τον άλλο,,, Και φυσικά το DN γινόταν απείρως πιο ενδιαφέρον με αυτούς τους δυο να αλληλοκυνηγιουνται.....
Τhanks για τα καλα σου λόγια ^^
Nov 02 2008 17:32
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πολυ!!!!!!!!! They are so cuuuuuuuute. Ετσι επρεπε να ειναι το DN κανονικα.
Nov 02 2008 17:28
Geutella → fastdriver
Γεια σου Fast μου!!!! Τσα σε βρήκα!!! καλώς ήρθες και σε αυτό το forum!!! Άντε να τα λέμε και εδώ... να μου στέλνεις που και που κανένα μήνυμα... μην με ξεχνάς...αχ πολύ χάρηκα που σε είδα.:gotit:
Nov 02 2008 17:24
LexKuro → iristella
hiz thanx για το accept τιμη μου να εχω friend εναν τοπ forum user:P (btw η φοτο απο κατω ,,,την βρισκω λιγο (εως αρκετα ) gay,,,,,,παρακαλω μην προσβαλετε τον light kun
Nov 02 2008 17:19
Geutella → Korkofilaki
Γεια σου Korkofilaki, εμένα δεν νομίζω να με ξέρεις αλλά έχω δει την υπέροχη δουλειά που κάνεις με το manga του dragonball που μεταφράζεις στα ελληνικά, να σου πω ένα μεγάλο μπράβο και επίσης πως ένας μεταφραστής από την animeclipse που μεταφράζει τα Dragonball GT, ο zetto-saiyan ενδιαφέρεται πολύ να συνεργαστεί μαζί σου καθώς και με την anathemanga... νόμιζω ότι πρέπει να είσαι και εσύ μέλος εκεί... θα χαρώ πολύ να βοηθήσω στην επίτευξη μιας τέτοιας συνεργασίας μιας και κάνεις υπέροχη δουλειά και το αποτέλεσμα μιας τέτοιας συνεργασίας θα ήταν άψογο... επίσης θα ήθελα να αποδεχτείς το friend request μου, θα ήθελα πολύ να έχω επικοινωνία με αξιόλογα άτομα σαν εσένα.
Nov 02 2008 17:10
Serestrum → RiDeLub
kukukuku...:kakaka:
:hehehe:ισως ειναι φημη αλλα δεν μοιαζει τοσο παραλογη...:hehehe:
Nov 02 2008 17:03
Casshern → °•πίΟu-πίΟu•°™
hahaha,ok mrs Courage:P,wait and see it with ur own mortal eyes xd
Nov 02 2008 17:00
RiDeLub → Serestrum
{From OP Episode Thread:
δεν εχω ιδεα αν ισχυει...
νομιζω πως το ΟΡ θα το κοψουν με το τελος του ΤΒ και θα το ξεκινησουν απο την μεθεπομενη σεζον ξανα με κανενα νεο τιτλο του στυλ ΟΡ the new world...(π.χ. ναρουτο σιπουντεν,ή το κοψιμο του d.gray-man...)...
καπου το διαβασα οποτε ισως λεω μπουρδες...
αν ισχυει ομως...:kakaka:}
Eat your tongue you mean manga fan :P
Nov 02 2008 16:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed