Jump to content

Community Status Updates

Photo

Neuro → endless_inspiration

Λοιπόν για να αρχίσουμε επιτέλους το manga μας! Έχω προτείνω ο καθένας μας να κάνη αν θέλει character design στους χαρακτήρες ή χαρακτήρα που πιστεύει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον σαν κακό ή καλό χαρακτήρα! Ο ήρωας μας είναι από μια χώρα που θυμίζει την Ιταλία στην εποχή τις αναγεννήσεις άλλα πάντα με ένα ποιο φανταστικό και αφιερωμένο τρόπο άρα τα ρούχα του άνετα μπορούν μόνο να είναι εμπνευσμένα από εκείνη την εποχή! Η κοπέλα ζει στην χωρά τον ξωτικών άρα τα ρούχα τις είναι ενδεώς φανταστικά βασισμένα σε αυτά που βλέπουμε συνήθως να φορανε τα ξωτικά, βεβαία να μην είναι υπερβολικά γυμνό π.χ. μόνο εσώρουχα βαλτέ και κάτι παραπάνω για αρχή! Άλλη μια σιμώσει ο ήρωας μας μετά φορεί ρούχα τον ξωτικών άρα δεν πειράζει να έχει και λίγο ποιο φανταστικά ρούχα αργότερα , ώμος προτιμώ να είναι εμπνευσμένα από την αναγέννηση δηλαδή την εποχή που έζησε ο Leonardo da Vinci, Rafaelo, Michelangelo και πολλοί άλλοι παντός ψάξτε λίγο και μην τα αφήστε στην μύρα τους! Κάτι ακόμα όσοι ενδιαφέροντα να δημιουργήσουν και άλλους χαρακτήρες να μου στείλουν pm ώστε να τους στύλο με e-mail τις σιμώσεις για τις χώρες! Για ποιο πολλές πληροφορίες επίσης στείλτε μου pm ή κοιτάξτε στο thread [URL="http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/5808-manga-project.html"]εδώ[/URL]!
Nov 02 2008 22:18
Photo

Yunancy → Lilia20

ευχαριστω,νιωθω καλυτερα...αλλα τωρα με ποναει η κοιλια μου γιατι περιμενω να αδιαθετησω λολ... ξερεισ να φτιαχνεισ cupcakes???εγω ουτε αυγο δεν μπορω να μαγειρεψω λολ μια φορα προσπαθησα να μαγειρεψω μακαρονια και τα εκανα σαν χορτα...αστα..δραμα η κατασταση......επισησ αλλη μια φορα εκαψα μια πιτσα....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ase.gif[/IMG] αλλα υπαρχει κατι που το μαγειρευω τελεια...λολ θεσ να μαθεισ? εχω διαβασει 2 μανκα του fruits basket,αλλα λεω να δω και τα επεισοδια...^^ ειδα και το πρωτο επεισοδιο του vampire knight και τρελαθηκα!!! το μανγκα του vampire knight το πηρα απο τα Εξαρχεια 12 ευρο αλλα εχουν βγει μονο 5 μανγκα μεχρι τωρα.... τι ανιμε μ'αρεσουν?μου αρεσουν τα αστεια ,δρασησ και λιγο ρομαντικα ανιμε.. δεν αντεχω αθτα που εχουν πολλυ αιμα οποσ το Elfen Lied,ασε ειδα ενα βιντεο στο youtube και χεστηκα πανω μου...μονο 10 δεθτελεπτα αντεξα...ασε...το εχεισ δει? λολ ναι εγω ειμαι στη φωτο,την εβγαλα τον Αυγουστο..εσυ εχεισ καμια φωτο σου?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG]
Nov 02 2008 22:12
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Καλώς ήλθες λοιπόν στο club !!! Όταν η Suigin Tou έβγαλε το χέρι της Shinku, έψαχνα το σαγόνι μου στο πάτωμα !!! Καλά, το κλάμμα που έριξα όταν πέθανε η Suigin Tou και έλεγα πόσο αγπάει τον Πατέρα και πως μια μέρα θα γίνει η Alice, δεν λέγεται. Αχ, πόσο την αγαπώ αυτή την κούκλα !!! Τι έχεις να πεις για την Sousei Seki ?? Εγώ ακόμα και τώρα πού και πού ξεχνάω οτι είναι κορίτσι...Αλλά την συμπαθώ πάρα πολύ, είναι ώριμη και ήρεμη, καμιά σχέση με την Suisei Seki !! Με το κάλο και στην 2ρη, πιο σκοτεινή σεζόν, και στο δακρύβρεχτο OVA !!
Nov 02 2008 22:02
Photo

Daf_Chan → sleepless

np :)
Nov 02 2008 22:01
Photo

Glaurung → tsintori

ναι , απο τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει :)
Nov 02 2008 21:51
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Εγω μολις τελειωσα την 1 σεζον rozen maiden και προσπαθω να συνελθω απο το κλαμα!!!!! Την καημενη τη Suigin Tou!!!!Δεν το περιμενα αυτο!!!!1τι απαισιος που πρεπει να ειναι αυτος ο Father!!!!! Εκλαψα πολυ για τη Shinku και πραγματικα αισθανθηκα πολυ ασχημα για αυτο που εκανε η Suigin Tou αλλα αμεσως μετα το μετανιωσα!!!!!Καταπληκτικο το τελος και ανυπομονω για τη δευτερη σεζον!!!!!
Nov 02 2008 21:27
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

HELLO!!!!! Τι κανεις?????Πως παει το Death note????
Nov 02 2008 21:14
Photo

Dante80Phantom Duck

Μπες irc ή msn (όχι appear offline)
Nov 02 2008 20:40
Photo

tsintori → Glaurung

Tα ίδια...... Το setaki είναι από lotr;;;;
Nov 02 2008 20:38
Photo

Zoro → Ame Warashi

Χεχε ναι κατάλαβα....άρα την επόμενη φορά καλύτερα και στα 2...και στο meeting και στο manga:) Καλή Συνέχεια από μένα ^_^
Nov 02 2008 20:30
Photo

Yu_Kanda → samurai_pizza_dora

Ουφ arigatou!!Το διορθωσα,οχι τιποτα αλλο αλλα ο Kaiba δεν πρεπει να πεθανει(oh my god a giant rock)!!Long live Little Kuriboh!!!
Nov 02 2008 20:13
Photo

sleepless → Daf_Chan

hi thnx g to request ^^
Nov 02 2008 19:19
Photo

Raven Princess → Alexiel

Μια ερωτησουλα:Απο ποιο ανιμε ειναι η εικονα [IMG]http://www.anime.gr/forums/photoplog/images/1124/medium/1_shigofumiue2.jpg[/IMG]??????
Nov 02 2008 19:08
Photo

Glaurung → tsintori

ναι και ευχαριστώ:D εσύ κανένα νέο ? καλό μήνα με την ευκαιρία :)
Nov 02 2008 18:44
Photo

Mad_Hatter → LexKuro

εσυ καλα εισαι?
Nov 02 2008 18:10