Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatter → °•πίΟu-πίΟu•°™

εισαι θεα, αλλα μου ειχαν πει να μη βαζω avatar τoν pein, επειδη ειναι manga spoiler :P
Nov 03 2008 02:40
Photo

Yu_Kanda → samurai_pizza_dora

χεχε κι εγω τα εχω δει παρα πολλες φορες αυτα τα επισοδεια και καθε φορα πραγματικα γελαω το ιδιο με την πρωτη,ειδικα στα επισοδεια που ειναι στο καστρο του Pegasus μπορω να πω οτι ο Little Kuriboh ειχε ιστρο.Ελα ρε συ κ εγω επαιζα φανατικα yugioh οταν πηγαινα 2α γυμνασιου καθε μερα ημουν στην Καισσα σχεδον:P
Nov 03 2008 02:34
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Mad_Hatter

[IMG]http://img02.picoodle.com/img/img02/3/11/2/f_peinavatar2m_8e82248.gif[/IMG]αυτο στο δινω μιας και εχεις πορωση με τον πειν.. θελω credits στην υπογραφη σου :P
Nov 03 2008 02:30
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Mad_Hatter

χαχα ευχαριστω!! βρηκα κατι γαμ@τα gifακια για αβαταρ... θα αλλαζω πολυ συχνα απο εδω κ περα ετσι για να τα δειτε ολα :P
Nov 03 2008 02:11
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

oeo ayrio na peraso apo to spiti sou na sou afiso kati dvd na mou grapseis kana anime?
Nov 03 2008 02:07
Photo

samurai_pizza_dora → Yu_Kanda

Indeed, μπορω να δω αυτα τα επεισόδια 5-6 φορες χωρίς να τα βαρεθω ποτε! :hahaha: Ποτε στη ζωη μου δεν είχα συμπαθησει τόσο το Yugioh,και να φανταστεις μεχρι τη 2α γυμνασίου το έπαιζα φανατικα. :P (ναι, το εξομολογούμαι το πάθος μου)
Nov 03 2008 02:06
Photo

himawarinosekai → red pyramid

otanjoubi omedetou bishounen chan! να τα χιλίασεις!:congrats: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=3_5omwS-IrE"]YouTube - plastic tree アンドγƒ*メタモルフォーゼ[/URL] (πες μου αν σου αρέσει, αλλά άκουσε το ΟΛΟ!):nosey: (οκ αν βαριέσαι μην το ακούσεις)
Nov 03 2008 01:59
Photo

Mad_Hatter → °•πίΟu-πίΟu•°™

πολυ ωραιο το νεο avatar ,αλλα πιο θεικο απο το sig σου δεν ειναι :)
Nov 03 2008 01:52
Photo

Mad_Hatter → kelborn3

lol de perimena kati ligotero apo esena :) to oti to lock htan kapvw anamenomeno htan :P toylaxiston pires ton titlo tou spammer king ,kati einai kai ayto :P
Nov 03 2008 01:26
Photo

Casshern → kelborn3

k btw,to eklisan to thread,sto eipa bro,tespa to song emeine!
Nov 03 2008 00:02
Photo

Casshern → kelborn3

STEILE XANA TO MSN S ASAP S PRIVATE MINIMA,GIATI M VGAZEI OTI EISAI OFFLINE!!:P XD
Nov 02 2008 23:57
Photo

Azathoth → Mibu

welcome my friend! prospathise na postaris parapano apo emena giati tha katadisis na paraminis"starting...." mexri na pethanis :S
Nov 02 2008 23:55
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

ΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΣΑΠ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΦΦ ΤΟΠΙΚ FORUM SPAMMER THEME
Nov 02 2008 23:47
Photo

Erebos → Yunancy

Αν δεν σου αρέσουν οι δραματικές ιστορίες, you're missing half the fun... :canthelp: Ωραίες οι κωμωδίες, αλλά έχουν και τα δραματικά το γούστο τους... :nanana: Τελείωσα σήμερα το Full Metal Fumoffu, btw... :) Τέλειο ήταν!! :Blissfull: Πάμε για The Second Raid τώρα.. :) Yuna?!? Hontoo~?!? Kawaiii~!!! :wooi2: Εγώ θέλω να πάρω [URL="http://www.casazen.com/vestiti_giapponesi/G_type1ENG.htm"]gakuran[/URL], όχι μόνο για cosplay αλλά και για καθημερινή χρήση, αλλά είναι πολλά τα λεφτά και το σκέφτομαι (€150-200)... :if: Την επόμενη Παρασκευή πιθανότατα θα πάω στο εβδομαδιαίο j-party στο Underworld, εσύ?? :orly:
Nov 02 2008 23:45
Photo

Casshern → kelborn3

xaxaxaxa,prosexe oi moderators mn se BANnaroun:P xd
Nov 02 2008 23:41