Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fingolfin → AristidisK

Aristidisk, το θέμα που έφτιαξες μπορεί να το μετακίνησα αλλά υπάρχει για λίγες μέρες ο σύνδεσμός του στο off topic όπου το δημιούργησες. Απλά πάτα το και θα σε στείλει στο θέμα. Ύστερα, αν πραγματικά διάβαζες αυτά που έγραψα θα καταλάβαινες που το έστειλα το θέμα σου. Τέλος, στα visitor messages σου έχεις την επιλογή να σβήσεις όποια θέλεις. Αυτή τη δυνατότητα όμως να την χρησιμοποιείς συνετά. Όταν κάποιος mod σου κάνει παρατήρηση εδώ και εσύ την σβήνεις είναι σαν να γράφεις όλους τους mod στα παλιά σου τα παπούτσια. Πρόσεχε λιγάκι.
Nov 15 2008 09:21
Photo

karkas → Melkor

δωσε λιγο λινκ της σελιδας που τα ειχαμε ανεβασει και στο δινω np
Nov 15 2008 08:49
Photo

Chasapos → zade

Δεν ήταν δύσκολο να βρω τα torrent. Στο mininova αν βάλεις pinky and the brain είναι τα δύο τόρεντ με τους περισσότερους seeds. Άλλα η ποιότητα εικόνας και ήχου είναι πολύ καλή - είναι dvd rip. Τώρα για υπότιτλους τους googlαρα αλλά έπρεπε να βάλω τα επεισόδια σε σειρά και μετά να τα ταιριάξω με υπότιτλους γιατί τα ονόματα των αρχείων δεν ταίριαζαν. Παιδεύτηκα λίγο αλλά τέλος καλό όλα καλά.
Nov 15 2008 02:32
Photo

AnO! → dragoness_crysta

τι κανεις? πως ηταν το ταξιδι σου πισω στην Αθηνα? Ελπιζω να περασες καλα μαζι μας!^^
Nov 15 2008 01:01
Photo

kelborn3 → iristella

Kai εγω μαζι σου ειμαι στο 8εμα αυτο απλα για να μην νομιζουμε αλλα στο ειπα^^:wis:
Nov 15 2008 00:34
Photo

kith → ZeLiGa

ela re?? kai egw prin 2 xronia pigena sto 54 alla me ediokse o kariolis o dief8intis kai piga sto 53 ti ala ola kala?
Nov 15 2008 00:19
Photo

iristella → kelborn3

ΟΚ ρε συ.... Απλα είπαμε το bleach δεν ειναι και τόσο dragonball πια ωστε να παιζει το reiatsu μόνο ρόλο και οποιος εχει το μεγαλύτερο να νικάει. Tεσπα δεν υπαρχει αναγκη να το κουραζουμε ουτως η αλλως ο καθενας μπορει να πιστευει αυτο που θελει δεν υπαρχει δικτατορία.
Nov 14 2008 23:55
Photo

kelborn3 → iristella

Επειδη μιλησα με το σειριο στο μσν απλα για να σοθ διευκρηνησω οταν αυτος μιλαει για captain lvl εννοει το reiatsu mono to power dld οχι skills
Nov 14 2008 23:26
Photo

AristidisK → Adventurer

[I][COLOR=black]Φυσικά και κατάλαβα γιατί και αυτό που σου έγραψα δε το έγραψα γιατί δεν ήξερα![/COLOR][/I]
Nov 14 2008 22:59
Photo

AristidisK → Fingolfin

[I]Πού θα μεταφερθεί το theard;[/I]
Nov 14 2008 22:47
Photo

AristidisK → roriconfan

[I]NO.problem![/I]:riiight:
Nov 14 2008 22:44
Photo

roriconfan → AristidisK

Κάτσε ρε συ, κατευθείαν friend request. Δέχομαι μόνο μέλη που συνομιλώ για μήνες, να τους μάθω πρώτα λίγο.
Nov 14 2008 22:38
Photo

AristidisK → Adventurer

[B][I][U][COLOR=black]:emptyonexg1:Γιατί μου έκλεισες το ωραίο μου το THEARD!:nanana:[/COLOR][/U][/I][/B]
Nov 14 2008 22:33
Photo

Shanks → An!M@niaCCC

οχι ρε παιζω λιγο counter......εγω τωρα βλεπω λιγο berserk ειναι πολυ τρομερο στο συνιστω!!
Nov 14 2008 22:32
Photo

roriconfan → kelborn3

Τόσο πολύ αντιπαθώ το Bleach που το λέω δύο φορές για να το τονίσω. ... Πλάκα κάνω, ο σέρβερ κάνει κόλπα σήμερα.
Nov 14 2008 21:34