Community Status Updates
GkLoc → Scorpion
Γεια χαρα φιλε Scorpion,πως παει,καιρο εχουμε να τα πουμε...
Στο Bleach ειμαι στο 65 εκει οπου αρχισανε τα Fillers,ωραια ειναι,αλλα το αφησα για λιγο για να δω Hellsing k Devil May Cry τα οποια ειναι μονο 12 επεισοδια,οποτε θα τα τελειωοσο τσακ μπαμ,και θα ξανα αρχισω το θεικο Bleach...
Nov 15 2008 18:26
sleeping_mind → Yunancy
egw παω πρωτη λυκειου!!! που θες να περασεισ??? αυτα τα εχω δει το Rurouni Kenshin(Samourai X)
Naruto One Piece Death Note το yugioh το εβλεπα μικροθλα στο star ειχα φαει ποροσουλα χα!! τα εσπαγε χαχαχαχα ^^
Nov 15 2008 18:14
dragoness_crysta
αψογα Ανο μου!!! περασα υπεεεεεεροχα μαζι σας!!!! Η παρεα σας ειναι ολα τα λεφτα!!!!!
καλο το ταξιδι στην Αθηνα αλλα κουραστικο οπως παντα..
Nov 15 2008 18:13
Raven Princess → Hikari-sama
Ριξε μια ματια.Αξιζει!!!Ελπιζω να σου αρεσει!!!ειμαι στο επεισοδιο 9 και μεχρι τωρα φαινεται πολυ ενδιαφερον!!!Εχω απορια να δω που θα καταληξει!!!!!
Nov 15 2008 17:58
AristidisK → Fingolfin
[I][COLOR=black]Το βρήκα αλλά είναι κλειστό.Νόμιζα ότι θα είναι ενεργό.Έτσι έγραψες ότι θα το χειριστεί ο κατάληλος mod.[/COLOR][/I]
Nov 15 2008 17:49
Umi no Ossan → louna22
Με το πεσιμο του site σε χασαμε ακομα περισσοτερο !!! Τι κανεις φεγγαρολουσμενη ??? (κλεβω ιδεες απο τον Adventurer...XD)
Nov 15 2008 17:41
Zoro → Tea-chan
Άστα σου λέω,4/10 μυνήματα που αφήνω έχουν αυτό το emoticon,ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις και πράγματα που θες να πεις xDDD
Μου κόλλησε τόσο που ακόμη και εδώ στο forum το φερα,κορυφαίο!!
Χρειαζόμαστε επειγόντως νέα emoticons νομίζω[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/1462/tskmg1.gif[/IMG]
Nov 15 2008 17:34
AristidisK
→
Azathoth
[I][COLOR=black]Για σου και σε σ'ενα!:hi:Τι νέα;[/COLOR][/I]
Nov 15 2008 17:15
Noitora → Yunancy
τωρα για backround να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι..
γεμισα απλως ολα τα section με urls και εγινε!:thatsit:
Nov 15 2008 16:16
endless_inspiration → the goblin
vampire knight, rosario to vampire (αν και ειναι παραπολλα τευχη),bakuman........
διαλεγεις και παιρνεις....
Nov 15 2008 15:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed