Community Status Updates
Yu_Kanda → Emmanouela
Αχααα καταλαβα που λες. Ετσι ετσι για να αρχισουμε να γινομαστε πολλοι οι Ναρουτο-φαν:hahaha: . Manga διαβαζεις καθολου η μονο ανιμε βλεπεις???
Nov 16 2008 13:28
Emmanouela → Yu_Kanda
einai sto polydroso...palia htan konta ena pagodromio...fragkoklhssias an 3ereis einai ekei konta....
Nov 16 2008 13:15
Yu_Kanda → Emmanouela
Χμμ 8ο για ριξε λιγο φως εδω περα που ειναι κοντα αυτο??Ακομη βλεπω κι εσυ Ναρουτο φαν ε??:)
Nov 16 2008 13:13
Alexiel → Raven Princess
Λοιπόν τώρα είδα την εικόνα που μου είχες στείλει. Ειναι από το Shigofumi.
Nov 16 2008 13:07
Emmanouela → Yu_Kanda
* kai piste4e me yparxei pio parakmiako sxoleio apo to 9o....to 8o... :P
Nov 16 2008 13:06
Yu_Kanda → Emmanouela
Γεια σου κ εσενα. Στο 9ο παω αλλα δεν θα παραξενευτω αν δεν το ξερεις γιατι δεν υπαρχει πιο παρακμιακο σχολειο:P κι εσυ απο μαρουσι εισαι??
Nov 16 2008 13:00
red pyramid → Camus
I will be there for sure :D Θα φέρω και εγώ απο τα δικά μου να σου δείξω να fan-*βάλε ότι θές εδώ* μέχρι αηδίας :P Όσο για το τελεύταιο that makes 2 of us (actually 3-4-5-etc. everyone had a good time :P )
Nov 16 2008 12:28
Camus → red pyramid
Να έρθεις στην προβολή την Τετάρτη να σου δώσω όλα τα yaoi μου να διαβάσεις!!!!:haha
Πέρασα τέλεια χθες!!!
Nov 16 2008 12:21
roriconfan
→
sickdrummer
Sick, δε σε γνωρίζω σαν χαρακτήρα και γι' αυτό δε σε αποδέχομαι σαν friend. Όχι ότι δε σε γουστάρω αλλά δε νοιώθω και κάτι για εσένα, οπότε και να δεχτώ απλά θα κοροϊδευόμαστε. Με λίγα ποστ που ανταλλάξαμε ακόμα δε κατάλαβα τίποτα για εσένα. Friends κάνω μόνο όσους έχω μιλήσει και συζητήσει για ώρες.
Nov 16 2008 12:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed