Community Status Updates
Emmanouela → Yu_Kanda
προς το παρον βλεπω μονο το anime. Εχω διαβασει μονο τους τρεις πρωτους τομους απο το manga... Αυτος ο καιρος δεν ηταν ιδιαιτερα βοηθητικος για το διαβασμα...
Nov 16 2008 16:41
sickdrummer → anime-dono
Thanks που με δεχτηκες για φιλο.Και εσυ οποτε θες για οποιαδηποτε βοηθεια πες μου
Nov 16 2008 16:29
sickdrummer
Thanks που με δεχτηκες για φιλο.Και εσυ οποτε θες για οποιαδηποτε βοηθεια πες μου.
Nov 16 2008 16:27
anime-dono → sickdrummer
Ηι thanks για το friend req. Άμα θες κάποια βοήθεια η anything γενικά just ask [I]don't hesitate.[/I]
Nov 16 2008 16:24
Camus → anime-dono
Hehehehehe… True, but I must say that I liked the ice-cream part most!!!!:hahaha:
Nov 16 2008 16:10
anime-dono → Camus
[crying mode on]:nanana: Hidoi. How could you . Do you want to make me feel like killing my self cause I didn't come? :unlucky:[crying mode off]
:canthelp:Well there will be other opportunities and i am still young so i dont realy mind :drink:.
Nov 16 2008 16:00
Hikari-sama → Raven Princess
Σίγουρα θα το τσεκάρω !! Πάντα ακούω τι έχουν να μου προτίνουν oι fellow anime fans !!
Και σ'ευχαριστώ για τα comments στα αλμπουμ !! Κι εμένα μ'αρέσει πάάάάάάάάρα πολύ η σκηνή με την Suisei Seki και την Sousei Seki στο op. του Traumend. Και ναι, η Suigin Tou όντως φαίνεται διαβολική σ'αυτή την εικόνα, μάλλον φταίει το χαμόγελο της σε στυλ "Shinku, I will turn you into junk !!"
Nov 16 2008 15:45
Xa0s → anime-dono
Δουλεια δουλεια, συναυλιεσ κ αλκοολ.Γιατι τωρα πια μονο το αλκοολ μασ ελμεινε ωσ λυση στη οικονομικη κριση...
Nov 16 2008 15:36
anime-dono → Xa0s
Εννοείται, τώρα τελευταία μάλιστα βλέπω πολύ πράμα .(αν και εχω και διάβασμα γιατί γράφουμε ,άλλα όλα οκ) Εσύ πως πας???
Nov 16 2008 15:19
Azathoth
→
AristidisK
ola kala edo varieme ke perimeno na ksanaerthi i paraskevi :P
Nov 16 2008 15:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed