Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cloudy-Sky → jeffhardy

Dec 17 2013 11:05
Photo

Utaku

Merry Christmas and a happy new pine!!!
Dec 17 2013 02:22
  • Utaku's Photo
    Utaku
    Ρε μολις ανακάλυψα οτι δεν είχε σαμουμενκο και δε θα εχει μεχρι τις 9 γενάρη αν διάβασα σωστά...:( χαπι νιου παιν και αηδίες...
    Dec 27 2013 10:42
  • ice_hime's Photo
    ice_hime
    Επίτηδες το έκαναν για να μην το δούμε χώρια...
    Dec 27 2013 12:17
  • Utaku's Photo
    Utaku
    Ρε εγω ειχα ολη την καλη θεληση να το φερω να το δουμε μαζι αυριο...και μου την εσκασε ο παλιο σαμουμενκος!!!
    Dec 27 2013 12:37
Photo

Kalamaris → valadorn

Πολλά sorries φίλε σε παρεξήγησα.Απλώς είχαν προηγηθεί μερικές άλλες...αρκετά ισοπεδωτικές και απαξιωτικές συζητήσεις εκτός φόρουμ και το πήρα αρκετά λάθος το ποστ σου.Στην ουσία όντως συμφωνούμε,τουλάχιστον ως προς την γενική ιδέα του τζάκσον και την τραγικότητα των διαφόρων κριτικών.So cheers for clearing that one out :3
Dec 16 2013 22:54
  • valadorn's Photo
    valadorn
    Οχι ρε συ σιγα. Κι εγω νευριασμενος εγραψα το πρωτο ποστ, μπορουσε να το λαβει ως προκλητικο καποιος ετσι οπως το γραψα, αλλα ηταν να μη δω topic αφου διαβασα την κριτικη του αλλου του αχρειου..
    Θεμα δεν υπηρχε και αν υπηρχε εληξε προφανως :)
    Dec 17 2013 13:47
Photo

Mad_Hatter

22A, bane of all thumbs
Dec 14 2013 19:20
Photo
Photo

Itachi Akatsuki

What will history tell us? That the daughter of murdered empress ascended the throne up a mountain of corpses, carried by an assassin named Corvo? No, they'll say that little Emily Kaldwin the first come to power in an age of terror and corruption, and that she did her best in a world that is not kind to little girls, or Empresses. But whether the stories told mention you by name or not, she will remember that you were there, Corvo.
Dec 13 2013 17:28
  • Itachi Akatsuki's Photo
    Itachi Akatsuki
    Dishonored: Chaos Ending [Save Emily]
    Απλα επος.
    Dec 13 2013 17:29
Photo

zoro77 → Usopp MZ

Aπανταω εδω γιατι ψιλοβγαινουμε off topic. Το ξερω οτι απο αυτο που σου εστειλα φαινεται να μην λενε κατι σοβαρο. Ομως το οτι δεν μας αφιερωνει πολλες σελιδες γι αυτο δεν παει να πει οτι δεν καναν συζητηση. Απλα ο oda αποφασισε να μην την δειξει. Το γεγονος ομως οτι ο luffy ρωτησε σε ποιο μερος τον εστειλε, και ο zoro απαντησε δεν θα το πιστεψεις.. υπονοει οτι εγινε συζητηση κι ας μην την διαβαζουμε εμεις. Ποσες φορες βλεπουμε καποιους να μιλανε και επιτηδες ο oda δνε δειχνει την συζητηση. Θυμησου πχ οταν ο Law μιλησε για τον Kaidou στον luffy. Εμεις μαθαμε ολα τα λογια μετα απο 30 chapters.
Dec 12 2013 23:19
Photo

zoro77 → Stam

''Σε περίπτωση που το λες σοβαρά, πάντα βγαίνουν spoilers ή τουλάχιστον δεν πρόκειται να μην βγάλουν spoilers για τέτοιο λόγο -_-'' Σοβαρα το ελεγα.Ειχα διαβασει οτι τα spoilers θα μπορουσαν να βγαιναν απο την Δευτερα αλλα ο scanlator αποφασισε να μην τα βγαλει αμεσως. Μπορει να βγηκαν spoilers την τριτη αλλα ηταν κατευθειαν απο τις raw pics που τις βλεπουν ολοι. Αλλες φορες βγαινει πρωτα ενα summary spoiler και αργοτερα βγαινουν οι raw pics.
Dec 12 2013 04:28
  • Stam's Photo
    Stam
    Ουπς sorry δεν πρόσεξα την ειδοποίηση και τώρα το είδα το vm σου >_< Τέσπα πλέον δεν έχει σημασία :P
    Κάτι πιο πρόσφατο..γαμάτο το τελευταίο chapter ε?! :) :P
    Dec 13 2013 03:06
Photo
Photo

Duderlady → The Tragic Prince

*του ζουπάει τα μάγουλα*
Dec 10 2013 23:53
Photo
  • Fallen_Mpougatsa's Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Nαι, είναι κόκκινο. Κι εγώ ψήθηκα. Θέλω να δω αν θα έχουν σχέση με τους κανονικούς θεούς.
    Dec 10 2013 23:46
  • Kai's Photo
    Kai
    Τρελή σχέση, δεν τους βλέπεις, ένας κι ένας XD
    Dec 10 2013 23:51
    Fallen_Mpougatsa
    Eεεε, μωρέεε, the benifit of the doubt! xD
    Dec 10 2013 23:58
Photo

plotolp

Brace yourselves, (real) winter is coming...
Dec 09 2013 17:21
Photo

giota83

Watching One Piece and 20 other Anime until my eyes got tired
Dec 08 2013 19:20
  • 1451's Photo
    1451
    πιο καλά λίγα και καλά
    Dec 16 2013 23:59
Photo
    Fallen_Mpougatsa
    Πάνε στο νούμερο 3.
    Dec 08 2013 16:53
  • Black Kaiser's Photo
    Black Kaiser
    Silly yellow box. RR was a disgrace.
    Dec 08 2013 17:11
Photo

Snape

Μαστουρώνω με τις αναθυμιάσεις της σόμπας.
Dec 08 2013 14:10
  • plotolp's Photo
    plotolp
    Αν είναι αλογόνου, δηλώνω και εγώ εθισμένος :P
    Dec 09 2013 17:23
  • 1451's Photo
    1451
    Μια φορά πήγα να φέρω καυσόξυλα από το δάσος. Εκεί που ετοιμαζόμουν να τα μαζέψω έγιναν τρεντς και ήρθε ο σεντούριον και μου είπε να μην ξαναμαζέψω! Από τότε κρυώνω.
    Dec 09 2013 18:46
  • Snape's Photo
    Snape
    @plotolp είναι υγραερίου! χαχαχα

@1451 Πριν πας για τα καυσόξυλα μήπως ήσουν υπο τη επήρεια των αναθυμιάσεων? Γιατί είχα κι εγώ μια παρόμοια εμπειρία εκείνη την μέρα που έγινε το πόστ! Έτσι όπως σηκώθηκα από τον καναπέ έβλεπα ότι με πήραν στο κατόπι ροζ μονόκεροι και κρύφτηκα κάτω από τα σκεπάσματα όπου βρισκόταν το λούτρινο αρκουδάκι μου που με προέτρεπε να κάνω ησυχία μέχρι να φύγουν οι μονόκεροι γιατί ήταν η εποχή αναπαραγωγής τους.
    Dec 12 2013 00:16