Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

The Tragic Prince → Kalamaris
Βγηκε νεο chapter του umineko EP8 manga... so... Ep 7 Teaparty is confirmed by Eva's diary! They drew its contents!!!

-
The Tragic Prince
A, και σε περιπτωση που δεν το βρισκεις αρκετα θλιβερο αλλο ενα διαμαντακι απο το Ep8 manga version:
Ushiromiya Ange definitely dies in 1998
yeap.. Definitely this story so far it’s not having a happy ending.
Δεκ 27 2013 23:45 -
Kalamaris
Actually μόλις με έκανες τρισευτυχισμένο.Το tea party του 7 ήταν το αγαπημένο μου κομμάτι όλης της ιστορίας και θα ξενέρωνα άγρια αν δεν ήταν όντως αυτό που έγινε.Τι καλά :3.Το δεύτερο με χαλάει λίγο.Δηλαδή το tea party του 8 δεν έγινε?Ήταν συμβολικό?
Δεκ 28 2013 01:13

The Tragic Prince → phm
στο manga του 8 οταν διαβαζει η ange το ημερολογιο της eva διχνει ειονες με το τι διαβασε!!! http://jjblue1.tumblr.com/post/71316946022/what-happened-on-rokkenjima-on-that-day-i-write

-
phm
Να σου πω την αλήθεια δεν πολυβγάζω άκρη με το τι δείχνει! Βασικά ίσως κάποια στιγμή πρέπει να κάτσω να ξαναδιαβάσω το manga/novel από κάποιο σημείο και μετά, γιατί δεν θυμάμαι αρκετά πράγματα
Δεκ 28 2013 22:28

-
Petran79
Brown. δεν θα με πειραζε και μπλε αλλα ηδη ο θορυβος ειναι ενοχλητικος. δεν θελω παραπανω
Δεκ 28 2013 21:26

-
Fandom
The day ain't over yet!
Δεκ 25 2013 20:06 -
Black Kaiser
He's gone, man. Let him go.
Δεκ 26 2013 00:11 -
Fandom
Noooooooooo! Whitey!!!
Δεκ 26 2013 01:34

-
Erebos
Αγαπημένος μου είναι ο ξανθός. Δες και τα υπόλοιπα. Ο τύπος έχει πολύ γέλιο.
Δεκ 25 2013 14:52 -
Battlemage
Τα είδα και τα υπόλοιπα αμέσως μετά το πρώτο video. Όντως πολύ γέλιο. Πάντως αυτός που έφτιαξε το video σίγουρα έχει παίξει τα παχνίδια. Έχει ωραίες λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία(π.χ. η μπλόύζα blue badger στο 4ο video).
Δεκ 25 2013 21:44

-
SYurilover
Ευχαριστω για την υπενθυμιση. Δεν ηξερα οτι αποτελουν τοσο μεγαλο προβλημα. Αλλα ενταξει θα το εχω υποψη μου.
Δεκ 26 2013 20:52

Kamui → BoredForLife
Ένσταση! Φαίνεσαι να παίζεις ένα υπερβολικά καλό παιχνίδι αυτή την περίοδο.

-
BoredForLife
ΝαιΑν και δεν ειχα παίξει τα προηγούμενα , ήξερα πόσο καλη σειρα ειναι και το κατεβασα οταν βγηκε xP Τωρα αξιοθηκα να βαλω ενα σετακι απο αυτο
Δεκ 21 2013 19:13

Warchief → Petran79
Είδα σχόλιό σου στο piratebay για το Dekalog! Το είδες τελικά; To πρώτο επεισόδιο που είδα μόλις ήταν εξοργιστικό.

-
Petran79
εννοεις του Κισλοφσκι; το ειχα δει πριν καποια χρονια και δεν θυμαμαι. βεβαια τοτε ειχα δει και την τριλογια του και τη Βερενικη οποτε ειχα μπει στο πετσι. καποια επεισοδια δεν μου αρεσαν ουτε εμενα. θα συνιστουσα να δεις την τριλογια καλυτερα
Δεκ 21 2013 16:21 -
Warchief
είναι στο πρόγραμμα για κάποια στιγμή. απλά το πρώτο επεισόδιο του δεκαλόγου ήταν κατά της επιστημής και της τεχνολογίας και μάλιστα με χαζό τρόπο.
Δεκ 21 2013 16:23

-
Black Kaiser
*μικρότερο του 3* indeed ~!
Δεκ 19 2013 12:43 -
plotolp
Χαχα καμένος κόσμος!
Δεκ 19 2013 14:06

OdyMonaxos → GhostPrince
Άλφυ[phandom] φίλε μου σε θίξαμε? χιχιχι~~ Μου αρέσει πάντως που και μετά την αποκάλυψη του τρελαμένου deadpoop πως είναι δολοφόνος, συνεχίζεις και τον αναφέρεις ως έναν " αθώο" που την πάτησε και τον διώξαμε. Κι ας μην ξεχνάμε που προσπαθούσες να τον αθωώσεις την προηγούμενη μέρα, ίσως να ήμουνα λίγο στον κόσμο μου αλλά κάποια πράματα τα πρόσεχα! Δεν ξέρω ποιος ήταν ο εκδικητής που λες, αλλά χαίρομαι που τον έβγαλε από τη μέση και είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας! Θα τα ακολουθούσα τα λεγόμενα της μακαρίτισσας της επιθεωρήτριας μας, αλλά δεν θα 'θελα να κάνω βιαστικές κινήσεις μιας και βλέπω στο πιο ύποπτους στα μάτια μου να την ενοχοποιούν. Ίσως να κάνω λάθος και να πρέπει να την εμπιστευτώ και να σας ακολουθήσω, αλλά θα συγκρατηθώ για την ώρα! Αν είστε όντως αθώος όπως λέτε θα στραφώ προς εκείνη αύριο, αν και την θεωρώ όσο ένοχο θεωρώ και το τριχωτό πλάσμα.[vaggelio]. Δεν είμαι σίγουρος αν πρέπει να την βγάλουμε ακόμα. Οι βασικοί μου στόχοι άλλοι είναι.

-
OdyMonaxos
ή ζήτα το από κανά Mod
Δεκ 18 2013 03:34 -
GhostPrince
Ισχύει....hahahaha XD
Δεκ 18 2013 03:36 -
OdyMonaxos
Μα αυτό το ποστ παραήταν γκρανγκινιολικό ακόμα και για σένα. Δεν μπορούσες να πετύχεις το σωστό ο/ω ούτε με σφαίρες.
Δεκ 18 2013 03:37

-
Black Kaiser
Όπως καταλαβαίνεις, τσάμπα μου έλεγες ό,τι έλεγες. Δολοφόνος ήμουν
Δεκ 17 2013 19:39

-
Lord Leon
Καλη τυχη ειναι ζορικο achievement αυτο
Ιαν 20 2014 00:01