Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Lord Leon

μου είχαν λείψει τα ποστ σου στο Παλέρμο!
Nov 28 2013 23:40
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Eeeeeeeτσιιιι δωσε πονο καπετανιοοοο!!!
    Dec 04 2013 16:00
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    χαχαχα! και έγραψα τις βρισιές από μνήμης, χωρίς τον οδηγό στα γαλλικά ή κάποιο κόμικ εδώ που είμαι.
    καλά θα περάσουμε πάλι!
    Dec 04 2013 16:16
  • OdyMonaxos's Photo
    OdyMonaxos
    όταν πρώτος νεκρός παίκτης είσαι εσύ και δεύτερος νεκρός χαρακτήρας ο Χάντοκ, ε, κάποιοι δεν έχουν γούστο για λίγη πλακα
    Dec 07 2013 02:48
Photo

Osama Bin Laden → Babba

Τον Santa Claus, σοβαρά; Και νόμιζα ότι μόνο εγώ τρολάρω με τους χαρακτήρες. :P
Nov 28 2013 20:42
  • Babba's Photo
    Babba
    Άμα τον θες στον χαρίζω. Αλλά δε γίνεται να μην υπάρχει στο Παλέρμο σου. Άλλωστε, είναι ο πιο δυνατός μεταλλαγμένος όλων των εποχών!

Nov 28 2013 20:45
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    Κάνε παιχνίδι. Απλώς από αλλού το περίμενα και από αλλού μου ήρθε, that's all. :P
    Nov 28 2013 20:54
Photo

Melkor

0 warning points, ξεφτιλίκια...
Nov 27 2013 03:24
Photo

Kamui → Azz Azzoth

Με τι τρόπο περίπου ασχολείσαι με την πνευματικότητα και τη θρησκεία; Ενδιαφέρομαι να μάθω.
Nov 27 2013 02:38
Photo
  • Osama Bin Laden's Photo
    Osama Bin Laden
    ALL HAIL THE STARKS!
    Nov 26 2013 21:35
Photo

Keito → mono

Θειιιιααα ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, δεν έχω κάρτα να απαντήσω! <3
Nov 25 2013 20:39
  • mono's Photo
    mono
    Θα πω στον Άγιο Βασίλη να σου φέρει μιας και ήσουν τόσο καλό κορίτσι :P
    Nov 25 2013 20:43
  • Keito's Photo
    Keito
    Πάντα.
    Nov 25 2013 20:45
Photo

just reaper → Regina

The Great and Powerfull Trixie was here!!!!
Nov 25 2013 10:05
Photo
Photo

Captain Bravo

Αυτό με τα "warning points" κάτω από το avatar μου θυμίζει ένα manga που διαβάζω, όπου στο manga στα 3 warning points σε εκτελούν. Εδώ άραγε στα πόσα τρως ban??
Nov 24 2013 21:26
  • 1451's Photo
    1451
    Μπάνιο μια φορά το μήνα και αν.
    Nov 29 2013 15:23
  • Captain Bravo's Photo
    Captain Bravo
    Και συ ε??!! Άσε, είχα και κάτι ορκωμοσίες αυτόν τον καιρό και έπρεπε να κάνω μπάνιο. Και άμα το μετρήσεις σε λίγο καιρο έχουμε Χριστούγεννα και θα αναγκαστώ να ξανακάνω. Νομίζω με καταλαβαίνεις! Θα σου απαντήσω και γω λοιπόν με μία Ιαπωνική, σοφή κουβέντα: Saru mo ki kara ochita (ακόμη και η μαΐμού πέφτει από τα δέντρα).

Nov 29 2013 20:19
Photo

Putin

mu halase to pisi
Nov 24 2013 12:29
  • Putin's Photo
    Putin
    e3ypno to logopaignio sou niko
    Nov 24 2013 13:04
  • Warchief's Photo
    Warchief
    κριμα εχω στειλει καλο εξχενται
    Nov 24 2013 13:24
  • Putin's Photo
    Putin
    dakrya
    Nov 24 2013 16:06
Photo

OdyMonaxos → Maffy

Nice avatar
Nov 23 2013 22:01
Photo

The Tragic Prince → Regina

δεν καταλαβες. στην εικονα ειναι ο συγγραφεας του Umineko. ΑΥΤΟΣ ειναι το troll!
Nov 23 2013 15:51
  • The Tragic Prince's Photo
    The Tragic Prince
    η αληθεια ειναι πως το umineko ειναι λιγο love it or hate it. εχω παρατηρησει πως αυτοι που εχουν καταλαβει τι θελει να πει η ιστορια το λατρευουν και οσοι δεν μπορουν να το καταλαβουν δεν τους αρεσει. εχει να κανει με το ατομο κυριως και τον χαρακτηρα του αναγνωστη
    Nov 29 2013 13:56
  • Regina's Photo
    Regina
    (Και) εδώ κύριε θα διαφωνήσω. Για τους άλλους δεν ξέρω, προσωπικά όμως δεν είναι ότι δεν κατάλαβα το που θέλει να το πάει. Ποιό είναι το πρόβλημά μου? Με 2 λέξεις: ΚΑΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. Είχε κόνσεπτ, είχε προοπτική, ναι. Γιατί πρέπει να αξιολογήσω θετικά όμως κάτι το οποίο θέλει να καταλήξει κάπου αλλά φειλάρει στο να καταλήξει? Επειδή υπάρχει ιδέα από πίσω? Δε νομίζω. Αυτό είναι στην τελική και το ταλέντο ενός καλλιτέχνη οποιασδήποτε τέχνης. Να καταφέρει να αποτυπώσει όμορφα και σωστά αυτό το οποίο σκέφτεται.

Γενικά οι Ιάπωνες το χουνέ αυτό...δύσκολα βρίσκεις ένα ΑΡΤΙΑ εκτελεσμένο έργο... * κρύβεται να αποφύγει τις ντομάτες* Πάρε για παράδειγμά 2 από τα πιο πολυσυζητημένα/ξακουστά/ δημοφιλή έργα: Death note και Evangelion. Το πρώτο ξεκινάει ένδοξα και μετά πέφτει ενώ το δεύτερο ενώ παραμένει στο ίδiο επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά αμφιβάλεις ώρες ώρες για το αν οι δημιουργοί ήξεραν και οι ίδιοι εξ αρχής τι ήθελαν να φτιάξουν ή τους βγήκε στην πορεία και μεν έτυχε αλλά πέτυχε :Ρ * κρύβεται να αποφύγει τον Kenny*
    Dec 02 2013 16:22
  • The Tragic Prince's Photo
    The Tragic Prince
    μα συμφωνω μαζι σου. μπορει το umineko να ειναι απο τα αγαπhμενα μου ever αλλα παραδεχομαι οτι υπαρχουν flaws. για μενα ειναι flawed masterpiece. μην το κρινεις παντως απο το anime το anime εχει οχι απλα κακη αλλα ΚΑΚΙΣΤΗ εκτελεση σε σχεση με το manga/novels. οταν αναφερομαι στο love it or hate it αναλογα με το αν το καταλαβες η οχι εννοω αν το εχεις τελειωσει. παντως αν θελεις κι εχεις ορεξη πες μου αυτα που σε εχουν ενοχλησει αν μπορω να τα δικαιολογησω η να σε επιβεβαιωσω.
    Dec 11 2013 00:13
Photo
  • Hajime_Saito's Photo
    Hajime_Saito
    Terumi more about it.
    Nov 24 2013 16:43
  • Putin's Photo
    Putin
    e3ypno logopaignio xatzime
    Nov 24 2013 18:06
  • Hajime_Saito's Photo
    Hajime_Saito
    τε-χε.
    Nov 24 2013 18:47
Photo

Lord Leon → robostav

Τι κανεις παληκαρε πως περνας; αθηνα τελικα;
Nov 22 2013 18:41
  • Lord Leon's Photo
    Lord Leon
    Α, ναι βασικα περασα να σου πω να διαβασεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το all rounder meguru. Περιμενω εντυπωσεις μετα.
    Nov 22 2013 18:42
  • robostav's Photo
    robostav
    που εισαι αρχηγε μου? περιμενω δευτερο πιτσιρικι και ειμαι στον κοσμο μου ;-p . εννοείτε οτι το εχω τσιμπησει το τεμαχιο, βεβαια βγαινει καθε αγιου π... η maki (?) ολα τα λεφτα! μου ηρθε πρωτος τομος vinland saga εχω λιωσει, αν δεν το εχεις πιάσει βουρ! εσυ τι νεα?
    Nov 28 2013 22:41
  • robostav's Photo
    robostav
    στο αγιου π... μπαίνει τελεία. χοχοχοχ

Nov 28 2013 22:42
Photo

zennith666 → Erebos

Ναι ρε συ απλά δεν ξέρω πως λέγεται...δημιουργημένο...σχεδιασμένο.Ποιος ειναι ο όρος δεν μου έρχεται τώρα...Anyway αυτό.
Nov 22 2013 02:41