Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shikamaru → AristidisK

αν θες δες το Avatar το οποιο ειναι μεν αμερικανικο cartoon αλλα ειναι ωραιο και σιγουρα θα σ'αρεσει και εχει και ελληνικους υποτιτλους αλλα δες ξερω καμια διεθυνση να σου πω:bahhh:
Nov 27 2008 22:34
Photo

iristella → Namida

Thank you!!!!!!! Να σαι καλα΄....... Ναι το είχα βρει πρόσφατα κατά τύχη και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!!!
Nov 27 2008 22:32
Photo

iristella → digitaltracker

Δεν μου το χάλασες μην ανησυχείς.... Ούτως η άλλως πάντα περιμένω το τέλος μιας σειράς για να σχηματίσω ακριβή γνώμη. Και μια φορά για την δουλειά που έχει πέσει στο animation και μόνο αξίζει τρελά , τώρα αναφορικά με την υπόθεση στο πρώτο έχω μείνει προς το παρόν οποτε..... Anw thanks για τις πληροφορίες Oniisan.....
Nov 27 2008 22:29
Photo

Kenny → Shadowstrike

Η υπογραφή του Dante80 είναι από το manga "Yotsubato!".
Nov 27 2008 21:33
Photo

legeon → roriconfan

χαιρομαι.που με θεωρεις φιλο σου. χρειαζετε και συνδρομη [B]η[/B] τζαμπα ειναι?:hahaha:
Nov 27 2008 21:23
Photo

Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εκπληκτικό το gif που έβαλες για avatar
Nov 27 2008 21:09
Photo

legeon → roriconfan

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια δες Locke
Nov 27 2008 20:10
Photo

AristidisK → Hikari-sama

[COLOR=black][I]:Blissfull:Κι εγώ τα συνηθισμένα.:bahhh:[/I][/COLOR]
Nov 27 2008 20:08
Photo

AristidisK → Raven Princess

[I][COLOR=black]:Blissfull:Τίποτα.:riiight:[/COLOR][/I]
Nov 27 2008 19:55
Photo

Zoro → evaofadawn

Να σε βοηθήσω?:tensai: Θα δείξει:hehehe: (όχι τπτ άλλο αλλά δεν κατάλαβα πλήρως τι ζητάς:nanana:...θα τα πούμε [COLOR=Green][I]αλλού[/I][/COLOR] αυτά,αλλά σε λίγο...θα είμαι afk για μερικά λεπτά:'D)
Nov 27 2008 19:52
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Έτσι μπράβο !!! Πολύ καλά τα λες !! Γιατί ωραίος ωραίος ο Light,αλλά από χαρακτήρα...
Nov 27 2008 19:45
Photo

Raven Princess → AristidisK

Γεια ευχαριστω για το request!!!!^___^
Nov 27 2008 19:34
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Αστα η κοπελα ειναι ερωτευμενη και δεν βλεπει τα αυτονοητα!!!Για ονομα του Θεου κοπελα μου ξυπνα και δωστου κανα χαστουκι να καταλαβει και δωσε ενα και στον εαυτο σου!!!!
Nov 27 2008 19:32
Photo

Hikari-sama → AristidisK

:hi: Μια χαρά, κι εσύ ??
Nov 27 2008 19:25
Photo

evaofadawn → Adventurer

γειααααααα! χρειάζομαι απόψεις πάνω σε κάτι! μια ερώτηση: ποια anime που έχεις δει ως τώρα, έχουν μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον κατά τη γνώμη σου? πες ακόμα κ τα αυτονόητα, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να ακούσω όσο γίνεται πιο πολλές απόψεις. συγκεκριμένα, αποφάσισα να κάνω ερευνητική (σαν προπτυχιακή) εργασία με θέμα αρχιτεκτονική κ anime!! έχει πολύ ψωμί, οπότε οι επιλογές πρέπει να είναι οι πλέον αντιπροσωπευτικές! λοιπόν, τι λες? ευχαριστώ προκαταβολικά!! (σορρυ που το μήνυμα είναι το ίδιο κ σε άλλους αλλά δεν είχα άπειρο χρόνο!! πρέπει να συλλέξω πολλές απόψεις σε μικρό χρόνο!!)
Nov 27 2008 19:15