Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → Yunancy

οχι απλα το λέω γιατί εμένα όταν είχα απλή σύνδεση σαν την δική σου και τύχενε να χτυπάει το τηλέφωνο με πετούσε... δεν πάει 20%,μετά από το 10 πάει απευθείας στο 33%,μετα στο 55% μετά 75% μετά 99% και μετά τελειώνει.... για να πας στο 33% λογικά πρέπει να έχεις καμια 100ρια ποστ..
Nov 28 2008 04:09
Photo

Seirios → Yunancy

na sou pw...mhpos otan se petaei eksw tyxenei na pernei kapios thlefwno sto stathero? h na pernete eseis thlefwno?
Nov 28 2008 03:47
Photo

Seirios → Yunancy

μου το είχε κάνει πολλές φορές και κάποια στιγμή το έπαθε μόνημα...και είχα και εγώ παλιό μσν. έκανα απλά ανανεωση το μσν μου και βρήκα την υγειά μου.. και είχα και εγώ αργή σύνδεση σαν και εσένα...δεν πέρνει πολύ ώρα..μετά να δεις πόσο καλυτερα θα είναι όλα
Nov 28 2008 03:38
Photo

kelborn3 → Yunancy

Sou fernw egv pote adirrhsh koukla moy.As me kanei kai patsa gia xarh sou kalhnyxta kai oneira glyka bb
Nov 28 2008 03:29
Photo

Seirios → Yunancy

και μένα μου το είχε κάνει μια φορά αυτό...το έσβησα τελείος,μπηκα στη σελλίδα του μσν και το κσανακατέβασα... να στο έχουν κάνει χακ δεν υπάρχει πιθανότητα...αλλά πριν πως μπόρεσες και μου μίλισες μσν??
Nov 28 2008 03:29
Photo

Yunancy → kelborn3

[B]λολ με απατασ με τα αλλα παιδια>.>καλα θα τα πεισ με το δικηγωρο μου λολ δηλαδη λεσ αυριο να παιζει το μσν? Μαυρη νυχτα να εχεισ,να βλεπεισ στον υπνο σου τον κακασχημο σαμουραι με τα κοκκινα,και να σε κανει κυμα...λολ και εγω να τον χειροκροταω ΧΔ[/B]
Nov 28 2008 03:27
Photo

kelborn3 → Yunancy

Basika egw paizw twra online me ta paidia apo to msn kai kaigomai kai oligon sta anime.Mhn anysyxeis gynaika de se apatw(lol ti mlks lew 3.30 to prwi)ade klahnyxta kai ta leme aurio.Oneira glyka kai epeidh 8elw na ginw kai ligo kakos de sou aresei na mhn mporeis na milas apo to msn muxaxaxaxaxaxa
Nov 28 2008 03:23
Photo

Yunancy → kelborn3

[B]μωρε εγω χεστηκα αν δεν θα εχω μια μερα μσν..δεν με νοιαζει...αλλα φοβαμαι μηπωσ εχει καμια χοντρη μαλακ ια και δεν μπορω να ξαναμπω.... αν οντωσ ισχυε αυτο που λεσ,δηλαδη οτι μου επιτρεπει απλο σερφαρισμα,και οχι συνομιλια μεσω μσν,τοτε ρε απο την αρχη δεν θα μου ειχε επιτρεψει να μπω στο μσν ρε εγω λεω να την πεσω.. εσυ τι θα κανεισ?γιατι αντρα ξενυχτασ?????[/B]
Nov 28 2008 03:17
Photo

kelborn3 → Yunancy

Ενταξει δε 8α μπεις και μια μερα μσν δε χαλασε και ο κοσμος.Γενικοτερα μαλλον εχεις προβλημα με το τηλεφωνικο σου δικτυο η τη συνδεση γτ μαλλον δε μπορεισ να συνδε8εις στο μσν.Μπορει να σου υποστηριζει μερικως το νετ γτ και μπορεισ και σερφαρεισ αλλα δε μπορεις να μιλας.Συνη8ως αυτο λυνεται με το να κανεις ρρ τυ συνδεση αλλα στη δικια σου περιπτωση λεω να κλεισει το πψ γτ εχει παρει φωτια και να περιμενςι μεχρι αυριο.Για καλο και για κακο βεβαια χτυπα και 1 full scan για ιυους γτ ποτε δε ξερεις -δε νομιζω να φταει κατι τετοιο αλλα για να ειμαστε σιγουροι Οσο για το τηλεφωνο απλα λολ
Nov 28 2008 03:11
Photo

Yunancy → kelborn3

[B]λολ ωραια βοηθεια μου εδωσεσ...τι να σου πω ρε...μια φορα ειχεσ την ευκαιρια να με κανεισ να πω κατι θετικο για σενα και εσυ την εχασεσ λολ ρε ολο μου λεει "οτι το Μεεμπο εχει προβληματα με την συνδεση,ξαναπροσπαθησε"και λολ δεν μου βγαζει καμια κιστα με φιλλουσ.. μονο εσυ σε καποια φαση μου μιλησεσ και σου μιλουσα και δεν μου απανταγεσ..δεν λειτουργει>.> αλλη μπουρδα και αυτη...αχχχχ ρε δεν μπορω να σε παρω τηλεφωνο,οι γονοισ μου θα με ακουσουν,υποτιθεται πωσ κοιμαμαι τωρα και δεν ειμαι ιντερνετ!!![/B]
Nov 28 2008 03:07
Photo

kelborn3 → Yunancy

Ama mpeis sto msn sta dexia opws blepeis thn o8onh sou sou bgazei tis listres me ola ta onomata tvn atomwn pou exeis sto msn.Kai to allo apla mporei na exei problhma to msn auth th stigmh symbainoun auta den einai logos gia na ekneuristeis
Nov 28 2008 02:59
Photo

Adventurer → sakura_^^92

If you don't like Italian forums then just search around for English anime forums. You will certainly find at least one you like, and you will actually understand what they write there (even if you don't know good English) , unlike in this forum where you understand nothing since you cannot read Greek as you say...
Nov 28 2008 02:55
Photo

Yunancy → kelborn3

[B]ρε.ολα τα αλλα προγραματα-ιστοσελιδεσ μου λειτουργουν κανονικα,μονο στο μσν δεν μπορω να μπω...πρωτη φορα μου παρουσιαζει τετοιο προβλημα το μσν! εχω μπει σε αυτο που λεσ,εγραψα το email kai to password,μου μιλησεσ εσυ,αλλα δεν βλεπω καν που ειναι η λιστα των φιλλων μου...εξηγισου λολ αντρα[/B]
Nov 28 2008 02:47
Photo

kelborn3 → Yunancy

Basika de paizei na exeis io pio pi8ano einai na kollaei h gramh soy kai na mhn mporeis na mpeis.Ayto to link pou sou edwsa einai 1 site to opoio periexei ola ta messenger pou xereis online apla phgaine sto messenger pou xereis mpes me ta stoixeia sou kai eisa edaxei^^
Nov 28 2008 02:40
Photo

Yunancy → kelborn3

lol καταρχην δεν ειμαι φοβισμενη λολ ειμαι εκνευρισμενη,δεν φτανει που το μσν ειναι για τα μπαζ...μου κανει και τωρα κονξεσ?λολ και δευτερον ο υπολογιστησ μου ειναι σχετικα καινουργιοσ και πριν 3 μηνεσ τον ειχα παει σε τεχνικο και ολα ηταν οκ... λεσ να κωλλησα ιο? τι ειναι αυτο το link?
Nov 28 2008 02:35