Community Status Updates
evaofadawn → room302
γεια σου κ πάλι!
βασικά, χρειάζομαι απόψεις πάνω σε κάτι! μια ερώτηση: ποια anime που έχεις δει ως τώρα, έχουν μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον κατά τη γνώμη σου? πες ακόμα κ τα αυτονόητα, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να ακούσω όσο γίνεται πιο πολλές απόψεις.
συγκεκριμένα, αποφάσισα να κάνω ερευνητική (σαν προπτυχιακή) εργασία με θέμα αρχιτεκτονική κ anime!! έχει πολύ ψωμί, οπότε οι επιλογές πρέπει να είναι οι πλέον αντιπροσωπευτικές! (ασχετο, στην ιστορία της σχολής μου υπάρχει ήδη εργασία που περιέχει το silent hill, κυρίως για το game όμως!)
λοιπόν, τι λες? ευχαριστώ προκαταβολικά!!
(σορρυ που το μήνυμα είναι το ίδιο κ σε άλλους αλλά δεν είχα άπειρο χρόνο!! πρέπει να συλλέξω πολλές απόψεις σε μικρό χρόνο!!)
Nov 27 2008 19:14
evaofadawn → Erebos
τι γίνεται βρε?!
χρειάζομαι απόψεις πάνω σε κάτι! μια ερώτηση: ποια anime που έχεις δει ως τώρα, έχουν μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον κατά τη γνώμη σου? πες ακόμα κ τα αυτονόητα, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να ακούσω όσο γίνεται πιο πολλές απόψεις.
συγκεκριμένα, αποφάσισα να κάνω ερευνητική (σαν προπτυχιακή) εργασία με θέμα αρχιτεκτονική κ anime!! έχει πολύ ψωμί, οπότε οι επιλογές πρέπει να είναι οι πλέον αντιπροσωπευτικές!
(σορρυ που το μήνυμα είναι το ίδιο κ σε άλλους αλλά δεν είχα άπειρο χρόνο!! πρέπει να συλλέξω πολλές απόψεις σε μικρό χρόνο!!)
Nov 27 2008 19:08
evaofadawn → iristella
γεια σου Iri!
χρειάζομαι απόψεις πάνω σε κάτι! ποια anime που έχεις δει ως τώρα, έχουν μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον κατά τη γνώμη σου? πες ακόμα κ τα αυτονόητα, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να ακούσω όσο γίνεται πιο πολλές απόψεις.
συγκεκριμένα, αποφάσισα να κάνω ερευνητική (σαν προπτυχιακή) εργασία με θέμα αρχιτεκτονική κ anime!! έχει πολύ ψωμί, οπότε οι επιλογές πρέπει να είναι οι πλέον αντιπροσωπευτικές!
Nov 27 2008 19:05
evaofadawn → Zoro
ελα βρε Zoro, πως πάει??
λοιπόν, θες να με βοηθήσεις σε κατι? εννοείται ότι θες ^__^
θέλω τη γνώμη σου σχετικά με το ποια anime που έχεις δει ως τώρα, έχουν μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. πες ακόμα κ τα αυτονόητα, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση είναι να ακούσω όσο γίνεται πιο πολλές απόψεις.
περιμένω την απάντηση σου!! θα στείλω κ σε άλλους βέβαια. θα κοιτάξω κ στα thread μήπως υπάρχει κάτι σχετικό!
φιλιά
Nov 27 2008 19:01
AristidisK → Yunancy
[COLOR=black][I]:cry5:Διστιχός όχι αλλά θα ήθελα να το δω από που το κατέβασες;:hmmm:Όταν λέω με αίμα δεν ενωώ τόσο πολύ:tensai:.Δεν έχει κομένα κεφάλια ούτε ξεκοιλιάσματα.:riiight:[/I][/COLOR]
Nov 27 2008 18:55
anime-dono → Noitora
Sasiburi!!! Μια χαρά ,εδώ κλασικά σχολείο και anime όσο για το D.Gray-man το έχω τελειώσει καιρό τώρα :hehe: αλλά είπα να φτιάξω κάνα avat. και με αυτό να μην μείνει παραπονεμένο:P. Εσύ πως πάει ?
Nov 27 2008 18:47
Hikari-sama → Raven Princess
Αχχχ !!! Καλό κουράγιο !!!
Λοιπόν, τελείωσα το Death Note, το οποίο μου τα χάλασε. Εκει που πήγαινε μια χαρά, σιγά σιγά άρχισε να κάνει κοιλιά και το βαρέθηκα.Η Misa μου άρεσε αρκετά,αλλά θεωρώ οτι εξευτελίζει τον εαυτό της όταν ενώ ο μλκς ο Light την εκμεταλεύεται κι αυτή τον λατρεύει σαν θεό.Δείξε λίγη αξιπρέπεια κοπελιά!!!
Τωρα δεν ξέρω τι να πρωτοδώ !!
Nov 27 2008 18:46
Raven Princess → Hikari-sama
Καλα ειμαι πολλα διαγωνισματα μωρε και δεν βλεπω να τελειωνουν συντομα και απελπιζομαι!!!!Απο ανιμε πως παμε???
Nov 27 2008 18:41
Noitora → anime-dono
επ
τι κανεις εσυ??
^^
καηκαμε με D.gray man?
καλα κανεις.:tensai:
τα σπαει:chigau:
τι νεα?
Nov 27 2008 18:23
Hikari-sama → Raven Princess
Hi !!!Καιρό έχουμε να τα πούμε^__^
Μια χαρά πάω, τελειώνουν όπου να'ναι και τα διαγωνίσματα, να βρούμε την ησυχία μας !!! Εσύ τι κάνεις ???
Nov 27 2008 18:10
Noitora → Yunancy
δεν εχω αποφασησει μπορε και espada...μπορει και να δοκιμασω harajuku..
δεν εχω ιδεα..
δεν εχω ξαναπαραγγηλει απο e-bay
σε ποσο καιρο τα φερνουν?:stubborn:
Nov 27 2008 17:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed