Community Status Updates
Seirios → mono
άντε λαχανοντολμαδάκι....θα κάνω heal την κάμπια την ρει....άντε....'αντε....
(όχι τίποτα άλο,αλλά είναι κοντά στο γκοντ μοουντ και μετά ανάσταση...και αυτή τη φορά θα βγεί ο καμινα!!!!!!!!)
haha heal hurt is serius bsn...
μη με παρεξηγείς..τα έχω κοπανίσει ίγάκι..εσύ πως και ξύπνια τέτια ώρα?
Nov 30 2008 05:28
iristella → Melkor
Xρόνια σου πολλά!! Σου εύχομαι ότι επιθυμείς... Να τα χιλιάσεις και πάντα με υγεία πρόοδο και κάθε είδους ευτυχία!!!
[IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm220/AnnaMollyMadison/Cake/iceboxcake.jpg[/IMG]
Nov 30 2008 02:36
Seirios → Yunancy
ορεος!!
όχι δεν ξέρω για 2η σεζον...μακάρι πάντως...να σου πω...εγω πρέπει να φύγω τώρα σε λιγάκι...θα τα πούμε άυριο ρε κούκλα...καληνύχτα..
Nov 30 2008 00:05
a2a → digitaltracker
Κορεάτικα είναι αλλά δεν ξέρω κορεάτικα. Μόνο να τα διαβάζω. Θα ήθελα να μάθω αλλά είναι σχεδόν ανύπαρκτοι δάσκαλοι εδώ. Απλά αυτά τα κορεάτικα είναι ο τίτλος της αγαπημένης μου σειράς: Iljimae! ^_^
Nov 30 2008 00:03
Seirios → Yunancy
ναι το εχω δει..από τα αγαπημένα μου...και μένα μου άρεσαι ο ιον....
Nov 29 2008 23:46
Seirios → Yunancy
ναι αμέ. στείλε τις εικόνες..πάντος στο έπιπλα το γούστο μας τεριάζει....:)
Nov 29 2008 23:28
digitaltracker → a2a
konbawa! genki daioh? thx για Bloody Monday και Ryusei no kizuna.... μου αρεσαν πολυ....
just curious... κατω απο το nick σου αυτα κορεατικα δεν ειναι? (και σε παρενθεση γιαπωνεζικα?)
Ξερεις και κορεατικα? sugoi!
Nov 29 2008 22:17
iristella → Zoro
Sorry to disappoint you but i wasnt talking about myself.............. Me has Ori chan remember????? I was talking about how you finally found your soulmate...... Omedetto.....
Nov 29 2008 21:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed