Jump to content

Community Status Updates

Photo

Cassiel → Melkor

Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς:thatsit:!Να τα χιλιάσεις:hero:!
Nov 29 2008 16:58
Photo

Serestrum → RiDeLub

ομιτζι.... οντως εκατσες και το εψαξες... ναις.... χαρα στο κουραγιο σου... οσο για το φερυ τειλ δοκιμασε το ... πολυ καλη δουλεια και κανω και γω type σε μερικα κεφαλαια... γι'αυτο ειναι καλη δουλεια... χοχοχο...
Nov 29 2008 15:58
Photo

RiDeLub → Serestrum

Ναι δεν με γελούν τα μάτια μου το Fairy Tail στα ελληνικά....:bleh: Με γεια to project Τέσπα on-my topic Έλεγξα το group που μου έστειλες εχθές (ή τουλάχιστον προσπάθησα) και αναφέρω απόψεις κυρίως πληροφοριακά. Καταρχήν το group κάνει R1 DVD Rip. This means ότι δεν έχει την Ιαπωνική εικόνα πάντως αλλά τουλάχιστον κάνει rip από τα νέα dvd της Funimation. Κατέβασα το ep 1 και μου φάνηκε καλή η εικόνα αν και είχε κάποια video glitches. Δεν ξέρω αν είναι σφάλμα αρχείου, αλλά ο tracker του είναι down και το irc πολύ αργό για να ξανακατεβάσω. Έχει dual audio και btw βρίσκω το νέο english voice acting συμπαθητικό. Πάντως κάνει καλή δουλειά εξίσου καλή με αυτή των Anime-supreme (βέβαια οι δεύτεροι είναι εγγυημένοι). Αυτά...δεν τους προτείνω γιατί δεν με ενδιαφέρουν τα dvd της Funi. Αν ξεθάψω το ep 1 από Α-Supreme που έχω και δω ότι είναι καλύτεροι, μπορεί να βάλω στο post με τα group και αυτούς που κάνουν το ripping για τους λίγους (τρελούς; ) fan που γουστάρουν english audio. Thanks again για την ανακάλυψη του group και sorry για το μέγεθος
Nov 29 2008 15:43
Photo

Orion19 → Zoro

I wasn't expecting you to understand, cherub... Just view the conversation and maybe...just maybe you'll figure it out...
Nov 29 2008 15:33
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis

καλα μωρε γουστα ειναι αυτα! ισχυει το οτι εχει τους ιδιους χαρακτηρες σχεδον παντου αλλα βασικα εμενα γα αυτο μου αρεσει.. Εγω οταν τελειωσα το full moon ηθελα οπωσδηποτε να βρω κατι που να μοιαζει κι οταν ανακαλυψα οτι ολα της μοιαζουν i was delighted!!! κατι ασχετο, το angel sanctuary ειναι καλο?
Nov 29 2008 15:13
Photo

MogDevil → videl

gia kai xara se olous XD
Nov 29 2008 15:09
Photo

Erisadesu → ATANASHIOSU

Senpai θα βάλω τα δυνατά μου για να αντεπεξέλθω στα στάνταρτ που έθεσες στο φροντιστήριο. Αν και ακόμη για το 4 πάω αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπορώ να σε φτάσω έστω και στο 10% :) Wish me luck για τις εξετάσεις.
Nov 29 2008 12:55
Photo

noname → Loke

μπα ... δεν πρέπει να ήταν μόνο για 1 ψήφο πολύς κόσμος δεν ψήφισε χθες και φάγαμε επικό ξύλο ... αλλά το έχουμε το come back XDDDD
Nov 29 2008 11:15
Photo

ichigo13 → Zoro

To ξέρω XD αλλά το έχω συνηθίσει! Μάλιστα υπάρχει πουλί Whitebird και BlackBird :)
Nov 29 2008 10:57
Photo

Seirios → iristella

τι λέει εσείς στο heal hurt? θα σας τον ψοφήσουν τον ελφά...είδες για να μ βαράτε ρει...στα λεγα εγώ!
Nov 29 2008 07:28
Photo

Seirios → iristella

πολλοι μπορει να θελουν! αλλά είμαι ο μόνος που είναι τόσο κοντά στην επίτεφξή αυτού του σκοπού...
Nov 29 2008 07:27
Photo

Seirios → iristella

αχχχ θέλω να ου μοιάσω μία μέρα... και που το ξέρεις πως κουνάει την ουρά? αφου δεν φαίνεται.....χαχαχαχα
Nov 29 2008 07:03
Photo

Seirios → iristella

ε! και ποιοσ είπε πως όλα αυτά τα κοσμιτικά επίθετα είναι αρνητικά?χαχαχαχα μπραβο ρε συ ! μια χαρούλα και εγώ..είπα να αρχίσω να ξαναβλέπω καμιά σειρά γιατί είχα καιρό να κάτσω να λιώσω...και ξεκίνισα το speed grapher...πολύ καλό φαίνεται...είδα και το χικάρου νο γκο πριν λίγες μέρες... ρε αυτό το πράγμα στο άβατάρ σου κουνάει τα αυτιά του! its alive!
Nov 29 2008 06:37
Photo

Zoro → Orion19

erm,didn't rly get the inuendo(don't tell me you didn't plan that[IMG]http://img243.imageshack.us/img243/8497/tsklt4.gif[/IMG])...so I'll just say....whatever....and oyasumi....till tomorrow:byejg9::gn2:
Nov 29 2008 06:17
Photo

Orion19 → Zoro

..to the padded palace and does society a favor...
Nov 29 2008 05:40