Community Status Updates
anime-dono → Kamui-da
Hi ty for the friend request and nice to meet you ^^. Btw ωραίο το profile σου είμαι fan του OMG και της Urudo.
Nov 30 2008 14:12
Nomis Tnomleb → The Pirate King
[COLOR=Red][I]σε ευχαριστω για την αποδοχη!
αυτα ειναι kaizoku forever!long live one piece!!![/I][/COLOR]
Nov 30 2008 10:04
Seirios → mono
χααχαχαχ μην ανυσηχεισ ολα πανε συμφωνα με το σχεδιο...θα με θυμιθεις......
αντε τηα σοθ κανω την χαρη...θα βγαλω απο χαρτ την τσιγιο..δλδ επειδη μου το ζητας ευγενικα οχι τπτ αλο...
Nov 30 2008 07:42
Seirios → mono
χαχαχαχαχαχαχα.....
χαχαχαχαχαχ!!!!!
κοίτα η ιριστελλα έκανε μια πολυ καλη προσφορά.
πρέπει να την ξεπεράσεις τωρα...
Nov 30 2008 07:28
Seirios → iristella
κοιτα...σαν να έχεις κάτι παραπάνω...εδιαφέρουσα προσφορά...αν η μονο δεν σκεφτεί κάτι νομίζω ότι υπερτερεις...
αχαχαχαχαχαχαχα
Nov 30 2008 07:19
Seirios → mono
απέτυχα :(
όχι ανάμεσα σε αυτά τα 2 προτιμώ την σέξυ νοσοκόμα πιστεύω..ΑΛΛΑ......η σεξυ νοσοκόμα σημένει ότι θα είμαι σε νοσοκομείο επειδή μου έχεις σπάσει τα χέρια και τα πόδια..και δεν λέει..με ένα χέρι μισέσ δουλείες...άσε ποθ δεν θα γίνει κιόλας..θέλω κάτι πρακτικό,να συμβολίζει την κακία μου και να υποδηλώνει ότι έχω το πάνω χέρι...( οι φίλοι με φωνάζουν νταβατζή αλλα δεν ξέρω το γιατί).
Nov 30 2008 07:11
Seirios → mono
κοίτα...από την μία η νόνταμε.....δεν μουβγάζει αυτό το πρόστυχο που θέλω...από την άλη ο γκίνκο μου θυμίζει τον SirJim από το φόρουμ χαχαχαχα...πρέπει να το φιλοσοφίσω το θέμα..συν το ότι είναι δελεαστικό να χαρτάρο τον γκίνκο για τον μόνο λογο ότι εσύ θα θες να χιλάρω την νόνταμε..αυτό είναι πιο δελεαστικο...
κοίτα η προσφορά σου είναι αρκετά δελεαστική και καθόλου φασιστική θα έλεγα...αλλα δεν είναι αρκετα κίνκι.....
Nov 30 2008 06:51
Seirios → mono
ε και εγώ γιατί μπορώ θα τους σκοτώσω...δίκαιο το βλέπω...
χαχαχα! η προσφορά δεν εγκρύνεται...αλο αλο
Nov 30 2008 06:31
Seirios → mono
έλα ρε σιγά....δεν ξέχασα πολλά..μόνο 2 ιβεντ...χαχαχαχαχαχα
κοίτα άμα είναι για το καλό του κακού ή και για το κακό του καλού να το κάνω..μια χάρη θέλω...στείλε μια φότο της νόνταμε και μία του γκίνκο ή όι είναι τέλος πάντων, να διαλέξω με αντικειμενικές μεθόδους.....χαχαχα
Nov 30 2008 06:28
Seirios → mono
ευτηχός που δεν με καταπιέζεις..πραγματικά ευχαριστώ,είσαι μεγαλόκαρδη...
ααα δεν ξέρω...σκοτώσατε τον ουράχαρα και τον κάιμπα...και θα την πληρώσει το νιάνιαρο....και τι νομίζεις πως για καλό ψηφίζω ρέι?απλά θέλω να διώξω τον αντιπαθιτικό-σιχαμένο γκιντόκι...στα καπάκια θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να φύγει και η ρέι..μουαχαχαα evil plan working...
τι έχεις να προσφέρεις για να μην χαρτάρω τσίγιο?ακούω προσφορές...
Nov 30 2008 06:22
Seirios → mono
κοίτα,άσε τα κοπλημέντα λαχανοντολμαδάκι...δεν περνάνε εδώ..
καλά ίσως περνάνε αλλά τέλος πάντων..ΙΣΩΣ...
τι τι μου φτεξε?όσοι είναι μέσα στο παιχνίδι αυτή τι στιγμή μου φταίνε για έναν και μόνο λογό.γιατί έχουν πάρει τις θέσεις των :Kamina,Yagami LIght, L,lelouch, Count(gankutsuou) κτλ...μόνο ο maes hughes δεν μου φταίει.
Nov 30 2008 06:06
Seirios → mono
καλά είσαι..αν δεν ακούσω πουλάκια να κελαηδούν και δεν δω το πρώτο φως του ήλιου δεν πάω ποτέ για ύπνο...έχει χαλάσει το βιολογικό μου ρολόι..
καλα ρε λαχανοντολμαδάκι...μη βαράς..κάμπια την είπα..οι κάμπιες γίνοντε πεταλούδες μετα....
(αλλά ζούνε μία μέρα) μουαχαχαχαα
Nov 30 2008 05:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed