Community Status Updates
Seirios → mono
ξέρω ότι κάποια μέρα θα γυρίσεις πίσω...αφού δεν μπορείς χωρίς εμένα.! το ξέρεις...
μπαι δε γουέι...καλυνύχτα λαχανοντολμαδάκι μου! καλή ξεκούραση ζόμπι!
Dec 01 2008 05:10
Seirios → Zoro
zoro kun...ο έρωτας είναι μεγάλο παιχνίδι..ακόμα και αν τα βρήκαμε η ζήλια με έχει τυφλώσει...πληγώθηκε η αντρική τιμή μου! δλδ μου λες ότι πήγες με την μόνο ,μόνο για μια ψήφο και μετά ξεμπέρδεψες?!ξεπέτα ήταν λοιπόν?
ο έρωτας οδήγεί στο μίσος,και το μίσος στην εκδίκιση!
αυτή την στιγμή νιόθωσαν ένα μικρό μικρό πληγομένο σκιουράκι μέσα στην ζούγκλα περιμένοντας κάποιο άγριο ζωο να έρθει να με κάνει το θύραμά του...πρέπει να το ξεπεράσω και να σταθώ στα πόδια μου! δεν θα γίνω το θήραμα κανενός!
Dec 01 2008 05:02
Zoro → iristella
It was a mistake I made and I apologised many times...I wanted to fix it if you gave me some time,but you just made it impossible...ok then,rei from now on...it was nice knowing you ^_^
Dec 01 2008 04:54
iristella → The Pirate King
Καλησπέρα.....Sorry για την ενόχληση αλλα βάλε spoiler tag σε[URL="http://www.anime.gr/forums/261692-post5.html"] αυτό[/URL] σου το ποστ σε παρακαλώ.... Δεν το έχουν δει/διαβάσει όλοι το manga μέχρι τέλους η μέχρι την μέση για να γίνω λίγο πιο σαφής για το σημείο που πρέπει να βαλεις σε spoiler.....:byejg9:
Dec 01 2008 04:42
Seirios → Zoro
λυπάμαι ζόρο κουν.......αλλά αφού μπήκες ανάμεσα σε μένα και την μονο έχασα κάθε σκοπό στην ζωή μου...για αυτό και εγώ θα στραφώ στην ιριστελλα...
if she is a witch,i will become a warlock.
σε αντίθεση με εσένα,εμένα κάθε της επιθυμία είναι διαταγή! δεν χριάζομαι παρακάλια!γιατί εγώ όταν αγαπάω κάποιον θέλω να τον δω ευτηχισμένο,ενώ εσύ πρόδωσες τα τρυφερά της αισθήματα...και αυτό είναι ασυγχόρητο !
Dec 01 2008 04:33
Seirios → Yunancy
οχι δλδ πες μου τι θες να κάνω για σένα για να σου δείξω ότι μόνο εσένα σκεύτομαι....
χαχαχα
οκ ρε κούκλα τα λέμε αυριο
Dec 01 2008 04:15
iristella → Zoro
Επαγγελματική αλληλεγγυη 0 βλέπω....... Καλάααααααααααα................. Αυτά τα βλέπουν τα ayakashi........
Όταν θα σε κυνηγάει κανένα αφηνιασμένο Bake neko ( έχω ένα πρόχειρο) να δώ ποιος θα βρει τa Katachi, Μakoto, Kotowari Και θα σε ξελασπώσει......
Και να δω όταν θα δίνεις εξετάσεις βοτανολογία από ποια ανώτερη δυναμη θα ζητάς επιφοίτηση...... :nosey::nosey::nosey:
Dec 01 2008 04:13
Seirios → Yunancy
νομιζω πως ναι...
όχι αλήθεια..μπορεί να τα έχω πει σε πολλές αλλά μόνο σε εσένα τα εννοώ!!
Dec 01 2008 04:09
SUPER SAIYAN → Robin
loipon perase kai afto to s-k...lol...ego ligo exo-poli mesa!!kai ego ekana arketo watching,alla ftiaxno kai ena kainourgio amv....ara dn prolaba na kano polla apo ta ypoloipa...lol...poio anime blepeis tora?
Dec 01 2008 04:06
Seirios → mono
δλδ...σιγά..δεν σε απάτησα κιόλας...εσύ δλδ με τον ζόρο πίσο από την πλάτη μου..λες να μη με πλήγωσες? στο κάτω κάτω δεν έκανα τπτ..εσύ με αδήγησες να κοιτάξω άλλη που με απαρνιέσαι για την ρέι αντί να σταθείς στο πλευρό μου...εγώ μόνο ένα heal τον μεντισιν σέλλερ έκανα...καιαυτό γιατί δεν άντεχα την απόριψή σου...δεν θέλω να τειώσει έτσι η σχέση μας..είναι άδικο λαχανοτνολμαδάκι!
Dec 01 2008 04:01
Seirios → Yunancy
είναι ψέμα..την άλλη την έχω για να περνάω την ώρα μου...εσύ είσαι η γυναίκα της ζωής μου...χαχαχα
οκ ρε συ καληνύχτα. τα λέμε αυριο!
Dec 01 2008 03:57
Seirios → mono
παραλίγο να με κάνεις να παίξω Yugioh με τον ζόρο για τα μάτια σου....καταλαβαίνεις πόσο σημαντική είσαι για μένα...
Dec 01 2008 03:47
Seirios → mono
αυτό θα πει πραγματική αγάπη!!!! αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα...σε συγχωρώ. και είναι η τελευτέα φορά να το ξέρεις...εξ άλου και εγώ είχα λοξοκοιτάξει κάποια στιγμή..ήταν μια ανανέωση στην σχέση όμως..ελπίζω να μη μου κρατάς κακία λαχανοντολμαδάκι μου
Dec 01 2008 03:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed