Community Status Updates
noname → Dante80
που το θυμήθηκες το birth XDDDDD (δεν πιστεύω να σου βρίσκεται καμία Ελληνική μεταγλώττιση ?:P )
Ps justice call (== heal/hurt needs u XDDD)
Dec 01 2008 19:11
Franklin → Serestrum
Kαλο σου διαβασμα! Μεχρι να επανερθω με new evil plans!Χεχεχεχεχεχε (σατανικο γελιο και στο φοντο πεφτουν κεραυνοι). kisses :)
Dec 01 2008 18:47
Franklin → Serestrum
Δε μου αρεσε το γελιο μου σ αυτο το ποστ. γι αυτο το εντιταρω και γραφω αυτη τη βλακεια. Και γιατι...ΜΠΟΡΩ :wooi2:
Dec 01 2008 18:47
Serestrum → Franklin
νιεχεχε.... εισαι σατανικη...
εγω παλι παω να διαβασω... και βαριεμαιιι...
kisses many...
Dec 01 2008 18:38
Franklin → Serestrum
...σεηφ εντ σαουντ γιου λιτλ γιου! Μουαχαχαχαχχαχα! Εγω θα πω spell ψυθιριστα.
Dec 01 2008 18:34
Nomis Tnomleb → Yunancy
σε ευχαριστο για την αποδοχη!:)
βασικα δν ειμαι μεσα συνεχως,απλα δν αποσυνδεομαι και το χεχναω!και ναι τα anime ειναι στην ζωη μου γιατι φυσικα πιστευω πως μας χαρακτηριζουν πολλες φορες....poly χαριτωμενο το κουταβακι σου!:D
Dec 01 2008 08:57
Zoro → iristella
I only say...I'll fix the situation...place your trust in me:tensai:
Dec 01 2008 06:27
Seirios → Zoro
φταιει που είμαι καλος εραστής..η αγαπη περνάει πρώτα απο το στομάχι,μετά απο το κρεβάτι και μετά απο το heal hurt!
Dec 01 2008 05:48
iristella → Zoro
Σου εύχομαι τα καλύτερα ^^.............Και με γειά τα καινούρια μυαλά..... Στην επόμενη αλλάγη να μας κεράσεις όλους σαλέπι για να το γιορτάσουμε....
Dec 01 2008 05:48
Seirios → Zoro
έπρεπε να με είχατε καταλάβει εξ αρχής!παίζω με τις καρδιες τον γυναικων!δεν πουλάω την ψήφο μου σε καμία γυναίκα...(εκτος από την ιριστελλα ανα δειαστείματα)αχαχα
καταραμένε τσίρε κατάσκοπε τησ μόνο!!!!!!!χαχαχαχαχαχα
Dec 01 2008 05:29
Seirios → Zoro
ενώ εγώ μιλάω μέσα στην σοβαρότητα από ότι κατάλαβες...:)
όχι η ψήφος μου δεν θα πήγενε ποτέ υπερ ρει γιατί είμαι ρει χειτερ.....με τον τρίφτη δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτος ή άλλος.ποτέ δεν εμφάνισα μίσος προς το μέρος του...
heal hurt is serius bsns... xaxaxaxa
Dec 01 2008 05:15
Zoro → mono
Yeap,rei από δω και πέρα και μυαλά στα κάγκελα:drinks:
(κυριολεκτικά όμως xDD...a new alliance is born then xP)
Dec 01 2008 05:14
mono → Zoro
zoro kun παλι καλα εσυ εισαι πιστος στη φιλια μας...αστους να λενε οτι θελουνε,εμεις ξερουμε...
οποτε ξερεις ε? απο δω και περα u heal rei like theres nothing else to do in the world!
(αντε και καλα καινουρια μυαλα...τα παλια τα φαγε η μλκια:hahaha:)
Dec 01 2008 05:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed