Community Status Updates
RiDeLub → jimmare
Εγώ προσωπικά δεν θα δω κάτι δεύτερη φορά μόνο και μόνο επειδή μεταφράστηκε στα Ελληνικά.
Ανάλογα με την σειρά/ταινία/anime μπορεί να το κατεβάσω (για συλλογή), αλλά δεν θα το δω κιόλας (ανάλογα ξαναλέω).
Dec 01 2008 22:01
Adventurer → Erisadesu
Με μπερδεψες παντελως πλεον.
"όταν ήμουν φοιτήτρια" -> Αρα συμφωνεις κι εσυ οτι αυτα τα κανει ενας φοιτητης.
"επειδή κάνεις με μαθητές παρέα δεν σημαίνει ότι κάνεις φοιτητική ζωή" -> Αυτο που το εβγαλες παλι; Ο_ο Και τις τρεις μερες που ανεφερα με αλλους φοιτητες/τριες ημουν.
Dec 01 2008 21:28
endless_inspiration → Zoro
το εχω σταματησει απο το καλοκαιρι:emptyonexg1:
.....ειμαι καπου στο 60+!!!!
αλλα καπια στιγμη θα το ξαναρχισω!!!!!!!!!!
Dec 01 2008 21:19
anime-dono → Yunancy
Και εγώ μόνο με PS2 ασχολούμαι και το Rouge Galaxy είναι από τα αγαπημένα μου μαζί με το Dragon Quest VII, Tales of the Abyss, Dark Chronicles κλπ. Όσο για τα zombi δεν τρελαίνομε κιόλας ,έβλεπα παλιά αλλά τώρα τις βαριέμαι, με βρικόλακες δεν έχει βγει και κανένα τρομερό (είναι όλα λίγο πολύ πατάτες αυτά, που έχω δει τουλάχιστον) άλλα βλέπω anime με vampires όχι αποκλείστηκα άλλα κάτι βλέπω. Για ταινίες γενικά προτιμώ κυρίως κωμωδίες και κάνα ψυχολογικό θρίλερ τύπου the ring. Btw το Trinity Blood to έχεις δει όλο?
Dec 01 2008 21:00
jimmare
→
sleepless
Μενεις και εσυ Γλυφαδα?
(επειδη εχει εκει ενα solaris)αλλα ναι,απο εκει το πήρα.
Dec 01 2008 20:41
The Pirate King → iristella
Sorry gia thn parablepsi mou, kati eixe pathei to site kai den mporousa na mpw mexri prin apo ligo kai gi'auto den to eixa diorthwsei... alla den exei simasia, kapoios eixe kanei hdh edit to post mou!
Dec 01 2008 20:24
Dante80 → noname
Yep. Αυτό είναι το ωραίο...όταν οι Αμερικάνοι έφεραν το anime στην Αμερικάνικη αγορά στις αρχές της δεκαετίας του 90 (με την ονομασία Planet Busters), έμειναν τόσο ******* με το τέλος της σειράς που άλλαξαν το σενάριο, και έβαλαν την μάνα με την κόρη να μιλάνε...
Στην Ελλάδα ήρθε αυτή η έκδοση του OVA (ή η επίσης edited αγγλική World of the Talisman) οπότε στο δικό μας dub το τέλος είχε λόγια....
Αλλά οι Ιάπωνες ποτέ δεν βάλανε...για μένα αυτό το σιωπηλό τέλος είναι από τα πιο epic του japanimation ever..ΧDDDDDDDDD
Dec 01 2008 19:50
noname → Namida
hi το birth από ότι κατάλαβα το έχεις δει στα Ελληνικά ^^ θυμάσαι καθόλου τι λέγαν στη τελευτά σκηνή ? γιατί στο original δεν λέγαν τπτ αλλά στο Ελλήνικο dub υπήρχε ένας διάλογος ...
Dec 01 2008 19:39
jimmare
→
sleepless
Την αφισα?
Εγω την βρηκα σε mangaδικο σε αρκετα μεγαλο μεγεθος με 4 ευρω...
Dec 01 2008 19:38
jimmare → RiDeLub
Ενταξει...Ειναι σαν να λες οτι εχεις δει ενα anime με αγγλικους υποτιτλους και μετα να το βγαλει καποιο group στα ελληνικα.Το οτι δεν το χρειαζεσαι δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν θα το δεις...Μπορεις να το δεις αν ας πουμε θες να δεις κατι.π.χ.Ειδα το gungrave με αγγλικους(πρωτο επεισοδιο) και δεν ειχαν μεταφρασει μια φραση.Το κατεβασα απο animeclipse και την ειχε τη φραση αλλα δεν με ενδιεφερε.
Dec 01 2008 19:36
noname → Dante80
χμ και εγώ σχετικά πρόσφατα το είδα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση που στο τέλος δεν μιλάνε ... στην τελευτά σκηνή ενώ στην Ελληνική μιλούσαν και "εξηγούσαν" τα πράματα μακάρι να θυμόμουνα τι λέγανε ... νομίζω πώς η μία εκ των δύο συνδαιτυμόνων XD ρωτούσε για την τύχη των πρωταγωνιστών ... αλλά τι απαντούσε η αλλη -_- ...
Dec 01 2008 19:33
Dante80 → noname
Βασικά το αγόρασα τις προάλλες από το rightstuff, και μιας και το περιμένω, ξαναείδα το dvdrip των RiP...
Δυστυχώςδεν το έχω στα Ελληνικά...dammit...T_T
Dec 01 2008 19:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed