Community Status Updates
Neuro → Jap Doll
Xaxaxa ... εμενα να δεις ποσω δεν εχω σινιθησι...αλλα βασικα με την ωρθογραφια εχω προβλιμα σε οσες γλοσες μαθενω lol ! Δεν ειναι λιγο να μιλας 3-4 γλοσσες:if: (λεω 3-4 επιδι τα γερμανικα τα εχω ξεχαση εντελος :emptyonexg1: )
Dec 06 2008 14:16
anime-dono → louna22
why...:nanana:why...:nanana:why.. :nanana:why :run: you have to make a new chain when i cant take part cause i dont have any more participations left :emptyonexg1:
oh well :canthelp: time for a new chain...
Btw great chain :orly:
Dec 06 2008 14:13
Yo! Master → Jap Doll
Ναι, αλλά τι είδους λιώσιμο? Με anime , για να είμαστε & στο κλίμα του forum, χεχ?
Το δικό μου πρόγραμμα έχει για το απόγευμα 'Dungeons & Dragons' RPG στο gaming fair που γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο & μετά βλέπουμε.
Dec 06 2008 13:42
Jap Doll → Dante80
Καλημερα Ζητω συγνωμη γ χτεσ παρασιρ8ηκα λολ με τ Greeklish δεχτηκα τουσ ορουσ..δν 8α 3αναγινει..
Dec 06 2008 13:35
Albatross → Nomis Tnomleb
Ασχολούμαι ήδη με kung-fu! Άρχισα σχετικά πρόσφατα, από τον Ιούλιο περίπου και μου έχει αρέσει πολύ...Τώρα μόλις ξεμπλέξω με τις πανελλήνιες λέμε με ένα φίλο μου να ασχοληθούμε και με μια 2η πολεμική τέχνη ταυτόχρονα! Κάτι με σπαθιά μάλλον, είτε kendo είτε iaido! Με tae kwon do ασχολούμουν παλιά και δεν το βρήκα ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Είναι πολύ δυναμικό και έχει πολύ πόδια, αλλά δεν πλησιάζει καν την ποικιλία των πραγμάτων που μαθαίνεις στο kung-fu...Άσε που έχει γίνει και "μόδα" και μου την δίνει :P
Luffy 4 ever!
(Διαβάζεις το manga η βλέπεις μόνο το ανιμε; )
Dec 06 2008 13:17
amaya3 → Nomis Tnomleb
ohayou~genki?^^romance all the way!sailormoon fanboy απ'ότι βλέπω~yayyz :3 έχεις διαβάσει και το manga;(the lovuly pic says so :3)
Dec 06 2008 13:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed