Community Status Updates
MaSaKa → Yunancy
Ολο το evangelion εχω δει. Αμα δεις μονο την ταινια δεν θα καταλαβεις πραγματικα τιποτα, αφου ειναι συνεχεια της σειρας. Τωρα ποσα επεισοδια εχει το school days θα σε γελασω.... δε θυμαμαι.... Και γω το yu gi Oh στο star το εβλεπα και οχι παντα, γιατι το ειχε νωρις και δεν ξυπναγα. Παντος οποτε προλαβενα το βλεπα. Καρτες μου αρεσε να μαζευω, αλλα εχω πολυ λιγες. Δεν ειμουν και φανατκος, απλα μου αρεσε το παιχνιδι.
Dec 06 2008 13:01
Kamui-da → Adventurer
ε δν μου αρεσει.Δεν τον χωνευω καθολου.Σαν πιθηκος ειναι.
Εγω ειμαι απο τους Kira φανς
Dec 06 2008 12:57
jimmare → Tsunade-sama
Kαλοσωρισες Tsunade-sama στο forum!
Προσοχη ομως...κυκλοφορει καποιος με το ονομα Jiraya και ειναι μεσα στην ADN team...xD
Dec 06 2008 12:56
dbgoku → Yunancy
Βασικα μου αρεσει παρα πολυ το naruto το one piece και το slam dunk(ειμαι πορωμενος με το μπασκετ[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG] :hahaha:)Απο που εισαι??
Dec 06 2008 12:22
Shadowstrike → Darthnicolas
se niw8w.. ma8hmatiko dn eisai? kalo 8a htan na sobareuteis.. anyway. GL m8..
PS: akoma k sto prof na me spamareis re?? ;P
Dec 06 2008 12:18
LexKuro → Lilia20
to msn m einai [email]adoomgoth@hotmail.com[/email] kane me add kai dwse m kai t diko s gia na 3erw na se kanw accept
Dec 06 2008 11:57
Yo! Master → Jap Doll
Γεια, i guess.
Καλωσόρισες στα forums & καλό shopping spree σήμερα. ;)
Dec 06 2008 11:49
LexKuro → Lilia20
hizzzzzzzzzzz ειδα οτι σου αρεσει να σχεδιαζεις και θες να δεις το μανγκα σου στα ραφια ,,,ειμαι στιν ευχαριστη θεση να σου πω οτι θελω και εγωωωωωωωωω:hahaha: contact me ::D
Dec 06 2008 11:44
LexKuro → kuro
φιλε γεια εγω θα εκανα τα παντα για να γινω ενας καλος μανγκακα και αποτι βλεπω εχουμε και το ιδιο ονομα
Dec 06 2008 11:36
LexKuro → 1oneiromono
λιγο ποιο μετα που ερχοντε ο kempachi και οι υπολοιποι για βοηθεια
Dec 06 2008 11:33
LexKuro → Yunancy
ναι εχω δει ναρουτο(και τα μανγκα εχω διαβασει) one piece,bleach deathnote ligo ruruni kenshin και λιγο full metal alchemist που δεν μου αρεσε
Dec 06 2008 11:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed