Jump to content

Community Status Updates

Photo

sickdrummer → Yunancy

Thanks for the friend's invite Yunancy.Ειδες που εβγαλε η Deagostini το dragonball GT ελληνικα?Καλα,εχουν κανει φοβερη δουλεια τα ατομα.
Dec 09 2008 19:29
Photo

sickdrummer → jimmare

Μην ανυσηχεις δεν λεω τπτ στον Etemon.lol!!Σκεφτεσε να την δημιουργησεις την ομαδα ή την εχεις ηδη δημιουργησει?
Dec 09 2008 19:26
Photo

Yunancy → Nerethil

[B]εχει πολλα επεισοδια?????? κοιτα εμενα δεν μου αρεσουν τα ρομαντικα ανιμε και τα δραματα...ελπιζω να μην ειναι τετοιο αυτο λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG] τα αγαπημενα μου ειναι αυτα Rurouni Kenshin(Samourai X)Naruto,One Piece,Death Note,D.N.Angel,Bleach,Full metal panic,Triniti Blood,YuGiOH,Vampire Knight εχεις δει κανενα απο αυτα?^_^ [/B]
Dec 09 2008 19:25
Photo

sickdrummer → akane

Την διεγραψαν γιατι λενε οτι υπηρχαν παρανομα links.Αστα να πανε φιλε.
Dec 09 2008 19:24
Photo

Anelis → Neuro

έλα μου, ήμουνα κέντρο από το πρωί και γύρισα τώρα. τι με ήθελες;
Dec 09 2008 19:17
Photo

SUPER SAIYAN → Yunancy

mia xara!esy!!?nai eimai para poli poromenos!!!kathomai kai blepo sinexeia!!kai dn eimai kai mikros...19 xronon gaidouri pou lene!!lol!!eimai melos kai se mia production sto youtube kai ftiaxno amv's(animated music videos)!asta na pane!esy?
Dec 09 2008 18:18
Photo

Lilia20 → LexKuro

Halo~~!! ^o^ Lex-kun~~!! Συγνωμη...θες να μου πεις οτι αυτη τη φωτο εσυ την εκανες?!??! Αυτην εδω μπροστα?!?!?! Ο_Ο Ζωγραφιζεις τελεια!!!! Χριστε μου, ντρεπομαι μ'αυτα που σου δειξα....Τ.Τ Θελω να μου μαθεις ολα τα κολπα στο photoshop!! Yosha~~!!!! ^o^
Dec 09 2008 18:12
Photo

Lilia20 → Yunancy

Aσε, σε καταλαβαινω...κι εγω τη πρωτη μερα ειμαι χαλια!!! Και το δικο σου προφιλ το λατρευω~~!!! Να και το msn μου [EMAIL="kawaii_kitty@windowslive.com"]kawaii_kitty@windowslive.com[/EMAIL] κανε με αdd να σου στειλω οτι φωτο θες!! ^^ Να μου δειξεις και τις ζωγραφιες σου~~!! x3 Καποια στιγμη πρεπει να φτιαξω κι ενα file with my drawings here...>.< P.S I love ur puppy!!!!!!!!!!!!! x333
Dec 09 2008 18:06
Photo

Erebos → Yunancy

Εγώ χάθηκα?? lol :P Σχεδόν κάθε βράδυ είμαι στο msn (αν δεν βλέπω anime εκείνη την ώρα.. :P ). Όποτε θέλεις, nudge me ;)
Dec 09 2008 17:55
Photo

Seraphimon-T.K. → tsintori

Ναι...Ετσι φαινεται...Βεβαια για τα πρωτα 1-2 επεισοδια θα εχει σιγουρα...Μετα η μαχη της Ακατσουκι για το 3rd tailed bijuu ειναι και αυτο μεσα στο κανονικο στορυ κατα καποιον τροπο.
Dec 09 2008 17:28
Photo

Sora of the wind → red pyramid

yep,ennoite oti yparxei k allh pleyra an ennoeis thn diamarthria xwris via k ta lipa....:) Elpizw na ma8w sydoma...nd ty 4 the info :p
Dec 09 2008 17:22
Photo

AristidisK → Yunancy

[I][COLOR=black]:tensai:Είμαι πολύ καλός στα Μαθηματικά και στη Φυσική Χειμία δεν κάναμε ακόμα:chigau:.Πιστεύω ότι δεν θα αλλάξω αποφάσοις!Και μην ανυσηχείς δεν θα σας ξεχάσω με τίποτα:riiight::head:!!!Κάποια μαθήματα μου αρέσουν κάποια όχι:Blissfull:.Ποια μαθήματα σου αρέσουν:hmmm:;Τι μουσική ακούς:hmmm:;[/COLOR][/I]
Dec 09 2008 17:16
Photo

Sora of the wind → red pyramid

[quote]Και βασικά κάτι που έπρεπε να είχα γράψει απο ώρα Άκουσα πράγματα για πορείες τη Τετάρτη. 110% τα πράγματα εκεί θα είναι πολύ χειρότερα απο ότι ήταν χθές και ειλικρινα νιώθω τυχερός που δεν είμαι σε κανά νοσοκομείο. Το λέω για πολύ κόσμο που μπορεί να θέλει να κατέβει, απλά μην το κάνετε. Περιμένετε άλλη διαδήλωση, όχι τη συγκεκριμένη.[quote/] kala poy to ksestomises afto giati imun etimos.... Elpizw na yparksei kamia poreia ths prokophs gt mexri twra den exw enhmerw8ei gia kamia tetoia..
Dec 09 2008 17:10
Photo

israh → Dxs

Τιποτα =] χαρηκα που βοηθιησα ^^
Dec 09 2008 17:01
Photo

Kurosaki_Angellust → Yunancy

to diko mou einai [email]fugitsu17@hotmail.com[/email] entakse mporei na ysterouse se grafika to 7 alla itan teleio apo pleuras istorias kai enoeitai oti exo dei to advent children para polles fores. einai apla teleio!!
Dec 09 2008 17:01