Jump to content

Community Status Updates

Photo

Melkor → Jap Doll

γεια σου!
Dec 09 2008 22:27
Photo

Scorpion → GkLoc

Ναι το αρχισα και με χει πωρωσει.Δυστυχως εχω δει μονο το πρωτο επεισοδειο και αυτο στην ξεπετα μιας και εκατσα να τω δω λιγα λεπτα πριν παω αγγλικα.Αυριο θα το συνεχισω.Εχω περιεργεια να δω τι μου επιφυλασουν τα επομενα επεισοδεια.
Dec 09 2008 22:24
Photo

tsintori → Yunancy

Τεχνολογική πάω..... Από anime Naruto, one piece, bleach, basilisk, death note. Έχω βέβαια αρκετά να δω ακόμα. Τhanks για τις εικονίτσες.
Dec 09 2008 22:22
Photo

tsintori → Seraphimon-T.K.

Οκ thanks man.
Dec 09 2008 22:17
Photo

Zoro → Korkofilaki

Lawl....ωραίο όνομα διάλεξες και εσύ:'D
Dec 09 2008 21:55
Photo

dbgoku → Yunancy

Εχεις ενα δικιο για το οτι δεν εχει πλοκη αλλα εμενα ειναι ενα απτα αγαπημενα μου γιατι ειναι το πρωτο μου anime μαζι με το καμπαμαρου και μου θυμιζει τις παιδικες μου στιγμες με το μεγαλυτερο αδερφο μου απ'οταν τοβλεπα..χεχε... Resident evil 4????Με την ιδια ηρωίδα??Εμενα μου αρεσε και αυτος που σκοτωθηκε στο 3 με το φορτηγο ο αστυνομικος...Που ειχε μολυνθει και "συμφωνησαν" να ανατιναχτει......
Dec 09 2008 21:44
Photo

GkLoc → Scorpion

Scorpion πες μου οτι αρχισες το Basilisk να τα παιξω:oo:,μολις χθες το τελειωσα και ειναι απ΄τα αγαπημενα μου,πολυ φοβερο Anime με τρελο Animation,που εχεις φτασει?Kαταπληκτικος ο Yashamaru....:smokingg:
Dec 09 2008 21:43
Photo

Korkofilaki → Zoro

Πολυ ωραια τα Ιταλικα opening (1000+ απο τα Αμερικανικα), και τα τραγουδια ωραια - σαν AMV ηταν :D και στο dub εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. Ειδικα αμα παιζει και θεμα νοσταλγιας καταλαβαινω. Γενικα το αμερικανικο dub ειναι που δε συμπαθω καθολου. Επισης: [URL]http://www.anime.gr/forums/off-topic/711-%C1%F0%FC-%F0%EF%F5-%E2%E3%E1%DF%ED%E5%E9-%F4%EF-username-%F3%E1%F2%3B-19.html[/URL] Λιγο πιο κατω απο το δικο σου post:hahaha:
Dec 09 2008 21:05
Photo

jimmare → sickdrummer

ΕΙναι ηδη δημιουργημενοι και μας λειπει encorder.Ηδη εχουμε ετοιμασει 4 επεισοδια απο μια σειρα,αλλα μολις την ολοκληρωσουμε,τοτε θα την ανεβασουμε.
Dec 09 2008 21:03
Photo

SirJim → Yunancy

Διάφορα anime μου αρέσουν (π.χ. mushishi, seirei no moribito κ.λ.π.) και κυρίως προτιμώ τα fantasy. Αλλά πάντα είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Δηλαδή αν μου προτείνουν κάποιο anime και μου φανεί καλό, i will start downloading it right away...! Και ποτέ δεν κάνω drop ένα anime εφώσον το αρχήσω. (ένας λόγος που βλέπω ακόμα one piece) Εγώ πάλι είμαι τεχνολογική και τα μαθηματικά τα λετρεύω!! XP Αφού το έχω σκεφτεί να πάω και για μαθηματικός.... Αν τα δεις με άλλο μάτι ίσως αρέσουν και σε σένα XD (καλά πλάκα κάνω μη βαράς... :D) Αυτό που μισώ είναι τα αρχαία... Την καθηγήτρια μου, συνήθως την φωνάζω καρακάξα....XP Και από καθηγητές ούφο έχουμε μπόλικους.... Sry αν δεν σου απάντησα νωρίτερα αλλά ήμουν πολύ busy... Τέσπα, c ya around :α
Dec 09 2008 20:57
Photo

Barbara → Yunancy

Σιγά μην πεθάνει ο Kaname :p Κυρίως μἀρέσουν τα school-romane-δράσης ..!
Dec 09 2008 20:48
Photo

gexion → Yunancy

[B]ειναι random anime pic...απο κάποιον random καλλιτεχναρα σto [URL="http://www.deviantart.com"]www.deviantart.com[/URL][/B] [B]μου εκανε το κλικ,και τιν κοτσαρα avatar:)[/B] [B]ελπιζω ολα να τελειωσουν μεσα στη βδομαδα...ή ακουγομαι ουτοπιστρια?:P[/B]
Dec 09 2008 20:40
Photo

gexion → GeRi

[B]ουδεμία παρεξήγηση,όλοι αγόρι με προσφωνούν the first time ,for some weird reasonxD[/B] [B]είδες απο κοντα την κατάντια στη νεα σμυρνη και φαληρο ?:([/B]
Dec 09 2008 20:29
Photo

Azathoth → Yunancy

hmm: misos italos ime. sto underworld stadar tha me exis di giati pao KATHE fora. about pictures den poli gustaro na valo sto forum ama ine ite vres me se kana facebook i myspace ite apo msn boro na su stilo oses thes. ma ine easy to dance afta pu vazun, ego den ksero na xorevo, san provato xorevo, ala ke pali eki ine ok :P ute emena ine tu style mu to underworld, mu tin dinun ola osa exun na kanun me goth ke genika den ime ton club, too much noise. ala to sigekrimeno party to agapao :D pia ine i parea su:? O
Dec 09 2008 20:29
Photo

Yunancy → Noitora

[COLOR=Plum][B]ποια στολη ακριβως πηρες????? και ποσο την αγορασες? θα πας σε κανα cosplay event?^.~ ρε συ εγω ουτε που θυμαμαι το email σου,οταν με δεις ονλινε,μιλα μου και πες μου ποιος εισαι για να πιασουμε τν παρλα..αν και πρεπει να σε προηδοποησω οτι επειδη η συνδεση μου ειναι αχρηστη και το μσν υπερβολικα παλιο....με πεταει συχνα εξω λολ[/B][/COLOR]
Dec 09 2008 20:28