Community Status Updates
Namida → Pastor_Of_Muppets
Όταν προτοείδα το αβα σου, νόμιζα ότι είναι κανονικό μάτι, και τρέχει σπέρμα από μέσα...
τελικά είναι κάτι λιγότερο διεστραμένο. Κρίμας
Dec 09 2008 13:29
MaSaKa → Yunancy
ναι ειμαι πολυασχολος τι να κανουμε:P ξαναδίνεις πανελληνιες? Εγω παω 2α λυκειου τωρα, ειμαι 16, σε 2 μηνες 17. Απο μουσικη δεν ακουω καθολου ελληνικα, μονο πολυ λιγα punk συγκροτηματα (χασμα, μεθυσμενα ξωτικα κτλ.) Και απο ξενα παλι ακουω punk rock, punk pop και γενικα τετοιες αμερικανιες. Kαι οι 3 doors down και 3 days grace μαρεσουν. Καλα, msn εχεις? γιατι αμα μιλαμε ετσι θα γεμισουν 50 σελιδες στο prof μου^^
Dec 09 2008 13:29
Neuro → gexion
Ep για μπες λιγο στο msn και εσυ και η sis μην ερθω εκει! :P Μια και δεν εχετε σχολιο να τα πουμε τουλαχιστο...εχω και ιδεες για χριστουγενιατικο manga ;)
Dec 09 2008 13:16
Scorpion → Yunancy
καινουργια ιστορια ειναι.Πιστεψε με πρεπει να το αρχισεις.Αυτο βεβαι αν αντεχεις τα αιματα και τις ασχημοφατσες.
Dec 09 2008 13:12
Scorpion → Zoro
Οχ.Το ξεχασα οτι ειδη μου ειχες πει(ειναι και αυτο το αλσχαιμερ).Μαλλον θα αρχισω το hellsing ultimate αφου και συ λες οτι ειναι καλυτερο.
Dec 09 2008 13:09
Noitora → Yunancy
πηρα 1 απο bleach
περιμενω τωρα σε καμια βδομαδα θα μου ερθει..
οχ.και γω ειχα προβληματα με το μσν..:smokingg:
τ νεα?
Dec 09 2008 12:14
gexion → Yunancy
[B]σουβλάκια ειναι η πατρίδα μου γιατι με αυτα που γινονται εδω τις τελευταιες 2 μερες...η ελλας ειναι για τα μπαζα,δυστυχως[/B]
[B]:P[/B]
[B]have a nice day buddy ;)[/B]
Dec 09 2008 11:29
Azathoth
→
Yunancy
oh shimatta! forgot to ask you pia ine ta kalitera su esena :P
gomennasai! please forgive my rudeness
Dec 09 2008 11:26
Tsunade-sama → c.h.a.r.m
Καλημέρα!
Την Αθήνα?Μαλλον καμμένη την βλέπω!Σε λίγο δεν θα την βλέπουμε καθόλου...θα εξαφανιστεί από τον χαρτη...:hahaha:
Dec 09 2008 11:15
Azathoth
→
Yunancy
well my favourite manga are:
Bastard!!
CardCaptor Sakura
Rurouni Kenshin
Naruto
apo anime:
Sayonara Zetsubou Sensei
Welcome to the NHK
GTO
School Rumble
and maaaaaaaaany more :P
:O athina ke esi? ego ime italos ala zo edo pera. It's strange we got the same age but genika den fenete na se exo di se kana meeting i sta parties sto underworld yunacy-chan >.>
Dec 09 2008 11:08
SirJim → Dante80
Είχε ένα μικρό πρόβλημα το link, αλλά τελικά βρέθηκε η λύση!!
Arigatoo...:nbleed:
Dec 09 2008 10:36
dbgoku → Yunancy
Ειπα για το jak γιατι εχει γραφικα παρομοια με το kingdom hearts(λεμε τωρα)...Τις βλεπω αυτες τις ταινιες ναι ολα τα resident evil τα εχω δει και ειναι γαματα...
Αφου βλεπεις anime εχεις δει dragonball??
Dec 09 2008 10:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed