Jump to content

Community Status Updates

Photo

c.h.a.r.m → Tsunade-sama

18 (A) mikroulis e? xuxu exeis msn?
Dec 12 2008 23:46
Photo

Jap Doll → Loke

Δν 3ερω παντοσ εγω σε τενια το δα..το ανιμε δ πλ μαρεσε..
Dec 12 2008 21:22
Photo

Tsunade-sama → c.h.a.r.m

Nice....22 είμαι...ποπο γέρασα....:bahhh: Εσύ?
Dec 12 2008 20:52
Photo

Nighteyes → Radagast

Το Crest/Banner of the stars το είχα στα υπόψιν. Έχω δει πρόσφατα το Infinite Ryvious και το Toward the Terra που μ΄άρεσαν αρκετά. Battlestar Galactica είχα δει πέρυσι αλλά δεν έχω δει ακόμα την τελευταία σεζόν. Είναι αρκετά καλό, πιο σκοτεινό από το αρχικό του 70. Το 20th century boys δεν το έχω διαβάσει. Thanks.:D Καλά, στο death note όλη η ιστορία είναι το παιχνίδι γάτας-ποντικιού που παίζει ρόλο. Ίσως αν ήταν seinen να ήταν καλύτερη η ανάπτυξη χαρακτήρων όπως και το θέμα ηθικής που πραγματεύεται (to kill or not to kill).
Dec 12 2008 20:48
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Ooops !! Υπόθεση για Haruhi δεν σου'πα !! Λοιπόν, την σειρά αφηγείται ο Kyon, ένας μαθητής της 1ης λυκείου. Την 1η μέρα του σχολείου, οι μαθητές λένε λίγα λόγια για τον εαυτό τους. "Δεν με ενδιαφέρουν οι κοινοί άνθρωποι. Αν υπάρχουν εξωγήινου, χρονοταξιδευτές ή άνθρωποι με τηλεπαθητικές δυνάμεις, ελάτε μαζί μου".Έτσι συστήνεται η Haruhi Suzumiya, μια ατίθαση κοπέλα που κανείς δεν κατάφερε να πλησιάσει. Σιγά σιγά γνωρίζεται με τον Kyon, και ιδρύει το δικό της club, το SOS Brigade.Μέλη ?? Η Ηaruhi, o Kyon, μια όμορφη και ντροπαλή ύπαρξη ονόματι Mikuru,μια ύσηχη βιβλιοφάγος που την λένε Yuki και ο πάντα χαμογελαστός και πρόθυμος Koizumi-kun. Όμως τα 3 τελευταία μέλη και η ίδια η Haruhi δεν είναι τόσο συνηθησμένα παιδιά όσο φαίνονται. 'Ντάξει, καταπληκτική περίληψη :p
Dec 12 2008 20:43
Photo

Serestrum → momO

α,καλα.... αυτο εχει παραγινει... εσκασε μαζι με το ανιμε.... αν και δεν το εβλεπα το ανιμε... δεν θυμαμαι καν που ειναι τωρα... ειχα ξενερωσει τρελα ομως... me.needs.krory.... και οχι τιποτα αλλο δεν βγαινει και κανα νεο να μαθουμε τι παιζει... ασχετο αλλα δεν με τρελενει το σχεδιο πλεον... σχετικα παλια ηταν πολυ καλυτερο... δεν το κανει και κανα καλο group με καλη επεξεργασια να δουμε και καλυτερη εικονα... κριμας...
Dec 12 2008 20:29
Photo

momO → Serestrum

lol ξεφτίλα...τώρα δεν μ απασχολει τι θα γινει με το Dogs γιατι εχω συνηθησει να αργει αλλα με το D.Gray -man απο τις αρχες νοεμβρη δεν βγηκε καινουριο chapter πρεπει να ναι σκατα η Hoshino για να αργει ετσι
Dec 12 2008 20:07
Photo

Loke → Jap Doll

του 1968 η το 2007 remake?
Dec 12 2008 19:59
Photo

sickdrummer → Yunancy

Δεν παιζω χρονια drums μονο 6 μηνες αλλα εχω βγαλει αρκετα τραγουδια.Και παλι καλα που κανω μαθημα με εναν απο τους πιο εμπορικους drummer στον κοσμο και εχουν επιταχυνθει τα πραγματα(στο να βγαλω τραγουδια). Κοιτα yu gi oh επαιζα με μανια αλλα το anime δεν το μπορω με τπτ.
Dec 12 2008 19:53
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Το Code Geass το έχω επίσης αφήσει για λίγο στην άκρη. Όχι γιατί δεν μ'αρέσει, μια χαρά σειρά είναι, και ο προταγωνιστής κουκλί, αλλά επειδή κουράζομαι να τα βλέπω μέσω Youtube.Αλλά σύντομα θα το ξαναπιάσω. H Haruhi είναι μια ευχάρηστη σειρά, έχει πλάκα, και δράση εκεί που δεν το περιμένεις. Η Haruhi ως πρωταγωνίστρια μπορεί αρχικά να σου σπάσει τα νεύρα, αλλά πού και πού είναι πολύ γλυκιά. Αν δεις τη σειρά, έχε υπόψη σου οτι τα επισόδεια προβάλονται ανακατεμένα, δηλ. το 1ο είναι το 8ο, το 2ρο το 1ο κτλπ.
Dec 12 2008 19:50
Photo

Yunancy → Zauk-Lain-

[B]εσυ μιλας πολλυ?εδω μιλας λιγο,βαρυ πεπονιο λολ λολ πως μπορεις να μιλησεις στο underworld?λολ ρε συ εχει τοσο δυνατα τη μουσικη που για να συνενωηθεις με καποιον πρεπει να γκαριζεις λολ Εγω παντως οτανγυρναω σπιτι απο το underworld εχω μια χοντρη φωνη σαν του Μ.Μανσον...αστα να πανε..συνηθως οταν ειναι να πιασω με τι παρεα μου τη παρλα βγαινω εξω απο το underworld και καθομαστε διπλα στη πολυκατοικια με το βιβλιοπωλειο.... πως σε λενε?[/B]
Dec 12 2008 19:40
Photo

dennisuke → Yunancy

School Rumble και Death Note
Dec 12 2008 19:20
Photo

4rtemis → Yunancy

O Zero ειναι κουκλι , τον κιταω & χανομαι :wooi2:λολ:hihi2: εμενα μου αραισει & ο Ichijou ,takuma:wooi2:, εσενα? εγω αυριο θα παω να παρω τον 2 & 3 τομο του V.K. εσυ εχεις κανεναν? ειναι ακριβες οι τενιες του Kenshin ? :nosey: βασικα ειναι δισκολη η σικριση anime - manga γιατι ειναι διαφορετικα, αλλα σινιθος προτιμω τα manga , αν & επιδι δεν μου αραισει & τοσο το διβασμα καμια φορα προτιμω anime. αλλα εχω περασει ολακλιρι μερα , που καυομουν στο pc , & διωαζα manga:hihi2: Yu-Gi-Oh δεν επεζα στο σχολειο καπια αγορια επεζαν , εγω επεζα με τον αδερφο μου στο σπιτι. στις φιλες μου δεν αραισε :hahaha::terror2: εμενα μου αραισουν & τα Digimon & τα Pokemon
Dec 12 2008 19:13
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

A δεν μου ειπες με το Code Geass τι εγινε????το τελειωσες ????Σου αρεσε???Περιμενω σχολια.... Το Melancholy of Haruhi Suzumiya τι λεει????υποθεση???το εχω ακουσει αλλα δεν εχω καταφερει να του ριξω μια ματια!!!!:bahhh:
Dec 12 2008 18:58
Photo

GeRi → Matu-san

γειααα....να σου πω....τι σημαίνει yaoi?? ξέρεις αυτό που έχεις στην υπογραφή σου.
Dec 12 2008 17:23