Community Status Updates
ZeLiGa → iloveolga
Καλά ρε πως κατάφερες να χωρέσεις όλη την υπογραφή μου σε ένα avatar :P
Dec 13 2008 18:12
SUPER SAIYAN → GkLoc
re man exo mia erotisi!!afta ta emoticons me to aspro zoaki pou xreisimopoieitai oloi!pou ta brisketai???thelo kai egooooooo!!!!!!!!
Dec 13 2008 17:34
Goggeta SSJ6 → Yunancy
Το Fairy Tail δεν εχει ακομη επισοδια δυστηχως εαν και ευφασε το 115 chapter στα manga ακομη δεν εχει αρχησει το animation..............:(
χαχαχαχαχα οντως η Tsunade τα σπαει ειναι και καλοσχεδιασμενος χαρακτηρας και ολοκληρομενος χαρακτηρας μες το anime!!!Ασε ασε για τον jiraya ακομη δεν μπορω να το πιστευψω οτι ο ero-senin μας αφησε χρονους!!!
Κοιτα το προσωπο του Kakashi θα το δηξει ο kishimoto οταν παιθανει ο kakashi αλλα υληκρινα δεν ξερω εαν θα γηνει ο kakashi πρωτος και μετα ο naruto για την ακριβια σε εμπηρια μετραει ο kakashi αλλα σε δυναμη πλεον ο naruto!!! Τι να σου πω εσυ τι αλλο εχεις ακουσει??
Ναι μου αρεσει η Hinata καλο γλυκο κοριτσι ντροπαλη γουσταρη τον naruto καθολου υποκριτρια δεν εχει δηξει τετειο πραγμα ποτε και σε αντιθεση με καπιες αλλες βλεπω sakura δεν ειναι μια στον εαν μια στον αλλον!!!!
Μημητε και τον Sasuke??? Οχ παναγια μου τι να πω!!! Εσυ ξερεις εφοσον τον γουσταρης θα τα λουστης!!!χαχαχαχαχαχα!!!!
Ξανθομαλυδες ftw!!!
Ναι ειμαι απο Σερρες!!:)
Κοιτα σε αντιθεση με την αθηνα ευχτυχως σε εμασ καταστρεψαν τραπεζες , γερμανους, vodafone, wind, mcdonals....Δεν εσπασαν τπτ αλλο και κανενος αμαξη κανενος μηκρομεσεου μαγαζι!!!Ακομη και τους καδους ανακυκλοσης δεν πιραξαν!!!
Ναι αυτο για τους χωριατες ισχυει και θα ισχυει!!!
Να αποζημιοσουν τι να αποζημιοσουν σιγα την καταστροφη....εαν ομως δεν εχει βενζινη το αμαξη τους και ο τραπεζικος τους λογαριασμος δεν αυξανετε αυτο ειναι καταστροφη σιγα της ελιες μωρε!!!!
Αχ τι ομορφο ονομα!!!!
Πρωτη φορα γνωριζω κοπελα που εχει το ονομα Νανσυ (ηξερα το ονομα Νανσυ αλλα δεν ειχα γνωρισει ποτε καμια) απο που βγενει ????
Dec 13 2008 17:20
sickdrummer → akane
Ξερεις εχω συνηθησει πιο πολυ σε anime site να μιλαω πιο πολυ με αγορια μιας και η πλεοψυφια ειναι τα αγορια.ΛΟΛ
Dec 13 2008 17:13
endless_inspiration → Yunancy
γεια............
τωρα βρηκα την ευκαιρια και μπηκα!!!!!
λες για το avatar με τον zoro η' αυτο που εχω τωρα με τον ichigo;;;;;;
το bakuman ειναι σχετικα καινουργιο γι αυτο μαλλον δεν το εχεις ακουστα!!!!!
εμενα μου αρεσει αν και δεν εχει καμια σχεση με τα αλλα που βλεπω/διαβαζω!!!!!
εχω δει bleach,death note, naruto,vampire knight!!!!!!
Υ.Γ. ZERO FTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dec 13 2008 17:06
Zauk-Lain-
→
Yunancy
Ε μπορεις να μιλας ρε συ.Αλλα κλασικα εξω και στα σκαλακια...Λεγε με απλα Zauk το ονομα μου το εχω παρατισει 4χρονια τωρα...
Dec 13 2008 16:01
Glaurung → AnO!
άμα έχεις τέτοια λόξα είσαι τυχερή , δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό σε αυτό :P
σε αυτή την ηλικία είναι μάλλον καλό να μεγαλοδείχνεις , σε παίρνουν πιο εύκολα στα σοβαρά όταν μιλάς . καλή επιτυχία στα μαθήματά σου τότε , τι κατεύθυνση είσαι ?
ΥΣ. αν γίνομαι ενοχλητικός ή αδιάκριτος θα σε παρακαλούσα να το πεις , χωρίς καμία απολύτως παρεξήγηση :D
Dec 13 2008 15:08
Lilia20 → Neuro
LOL !! Aν ηξερα οτι θα κανα τοσο κακο δεν θα δημοσιευα καμια!!! χαχα (κι εχω αλλες χιλιες τετοιες....muhaha !!!! 8D) H μαμα lynx με το μικρο της ειναι ολα τα λεφτα~~~!!!! Λατρευω τα γατια!! x333
Dec 13 2008 14:49
c.h.a.r.m → Tsunade-sama
ahahahhahaha
dld mono apo anime.gr tin vgazeis? dn nomizw =]
Dec 13 2008 14:49
AnO! → Glaurung
ωριμοτητα...ενταξει..δεν νομιζω,ακομα χαζο παιδι χαρα γεματο ειμαι,απλα σκεφτομαι μερικα πραγματα λιγο παραπανω,απο προσωπικη λοξα και μονο. Δευτερα λυκειου παω ακομη,απλως μεγαλοδειχνω(και δεν εχω αποφασισει αν αυτο ειναι κακο ή καλο..:P)
Dec 13 2008 14:35
SUPER SAIYAN → Yunancy
αγαπημενα anime? νουμερο 1(στιν καρδια μου για παντα!) dragonball z (dbz)
νουμερο 2) one piece 3)naruto 4)bleach 5)death note 6)samurai champloo...αυτα ξεχωριζω και μου αρεσουν πιο πολυ απο τα υπολοιπα!!εσενα?
Dec 13 2008 14:19
Tenshi → louna22
Take your time dear....εχω ηδη 2 αλυσιδες και 50 dvd να αντιγραψω και εχω πελαγωσει..
oo ναι ειναι παρα πολυ τελεια!!!
Arigatoooo!!
Dec 13 2008 13:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed