Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yunancy → akane

[B]εμενα μου αρεσουν τα ανιμε..δεν μου αρεσουν τα μανγκα...γιατι λολ ειναι βιβλιο και επειδη ειναι ασπρομαυρο και με κουραζει...[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG] ασε ονειρο μου ειναι να παω Ιαπωνια[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th001.gif[/IMG] τα αγαπημενα μου ανιμε ειναι αυτα, Rurouni Kenshin(Samourai X)Naruto,One Piece,Death Note,D.N.Angel,Bleach,Full metal panic,Triniti Blood,YuGiOH,Vampire Knight εσενα?[/B]
Dec 12 2008 14:30
Photo

Yunancy → Scorpion

[B]λολ τωρα οταν βλεπεις οτι σου αφηνω πολλες φορες το ιδιο comment σημαινει οτι τα επαιξε για ακομα μια φορα η συνδεση μου λολ η γκομενα του νερο ειναι αυτη με τη κοτσιδα και τα καστανα μαλλια που εχει κατι αυτια σαν τον ταμπο το ελεφαντακι λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/banzai.gif[/IMG] ρε συ που το εχεις διαβασει αυτο?αποκλειεται να περασαν 15 χρονια...κοιτα τα προσωπα της Lady και της ξανθιας,αυτο που λες δεν παιζει να ισχυει με τιποτα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG] αλλα θα το τσεκαρω για καλο και για κακο... λολ κοιτα εμενα ρε μου αρεσε αλλα οι περισσοτεροι ειναι δυσαρεστημενοι γιατι μια θα χρεισιμοποιεις τον Νταντε...μια τον Νερο...και θα αντμετοπισεις πολλες φορες τα ιδια boss... τι αλλα παιχνιδια παιζεις????[/B]
Dec 12 2008 14:24
Photo

Zoro → GkLoc

Τπτ ρε,όπου μπορώ βοηθάω :P Καλά να δω εσένα να κρατάς αβα μέχρι τον Απρίλι και τπτ άλλο(εδώ πέρα άλλαζες κάθε βδομάδα):hahaha:...χάλασες xD
Dec 12 2008 14:20
Photo

AristidisK → Yunancy

[I][COLOR=black]:tensai:Οι STONE SOYR είναι καλοί αλλά λίγα τραγούδια μου αρέσουν:emptyonexg1:.Κι εμένα μου αρέσουν οι EVANESCECE παλιά ήταν το αγαπημένω μου συγκρότημα αλλά σταμάτησα και μετά από λίγο καιρό άκουσα ότι η:bahhh:EMY LE η τραγουδίστρια νομίζω έτσι γράφεται ήταν σατανίστρια αλλά δεν με επηρέασε πάρα πολύ:riiight:.Δεν περήμενα να ξέρεις τους JONAS BROTHERS γιατί δεν του ξέρουν πολοί:drink:.Έχω γρήγορη σύνδεση στο INTERNET πιο είναι το τραγούδι να το κατεβάσω:hmmm:;Τελικά εμείς οι δύο τεριάζουμε:thatsit:.Ανοιπωμονείς να πάρεις τους βαθμούς ή όχι;:kill4u:[/COLOR][/I]
Dec 12 2008 14:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui-da

aaa nai ta phra!! den ta exo dei akoma, ta proorizo gia ta xristougenna! euxaristo para polu re!! (ti ecchi fanservice einai auto to background ore?)!!! arigatou goizaimashu k pali!!!
Dec 12 2008 14:13
Photo

Yunancy → sickdrummer

[B]λολ ευχαριστω για τα photo comments,και ναι πολλες φωτο μου της εχω μεσα στο αμαξι γιατι μου αρεσει ο φωτισμος^^ η διαφορα ειναι οτι τωρα εχω βαψει τα μαλλια μου [/B]
Dec 12 2008 14:09
Photo

Yunancy → sickdrummer

[B]αντε ρε..ποσα χρονια κανεις? το YUGIOH μου αρεσε πολλυ.....ασε...παλια στο γυμνασιο περιμενα με στο σχολειο ποτε θα χτυπισει το κουδουνι για δειαλυμα να παμε να παιξουμε με τις καρτες...λολ και βαζαμε και χρηματικο στοιχημα χαχα[/B]
Dec 12 2008 14:08
Photo

Kamui-da → °•πίΟu-πίΟu•°™

hello! τι κανεις? :P το πηρες το πακετο τελικα? δεν μου ειπες
Dec 12 2008 13:24
Photo

Azathoth → Ota-chi

ola telia ine edo pera ^^ molis ksipnisa XD skeftome an aksizi i oxi na ksesikotho apo tora na pao sto otaku no sekai, ala vlepodas to minima tu matu-san malos den exi idietero noima :|
Dec 12 2008 12:18
Photo

GkLoc → Zoro

Οσο για το avi k sig,ετσι για pwn το εβαλα,θα τα κατησω μεχρι τον απριλιο(που θα βγει η ταινια)κατι τελειως παραξενο απο μερος μου,αλλα who gives a shit
Dec 12 2008 12:01
Photo

Tsunade-sama → c.h.a.r.m

Στην Πάντειο είμαι, στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.Εσύ με τι ασχολείσαι? ...αν επιτρέπεται?:gotit:
Dec 12 2008 12:01
Photo

GkLoc → Zoro

πωωω Thanks a ot again Zoro~Kun... Χιλια ευχαριστω,συνεχεια το ακουω τωρα και εχω ποροθει αφανταστα,μην σου πω οτι το θεορω ισαξιο του Chala-Head-Chala
Dec 12 2008 12:00
Photo

Jiraiya → Yunancy

The best site man ever created αυτό είναι:wooi2: Στο album μου υπάρχει θέση μόνο για την αφρόκρεμα των boobs:tensai: Nosebleed:Healthy young men that have no other sexual outlet will often suffer nosebleeds upon seeing the naked female body, or even just a pair of well-filled panties. It's probably a side effect of [URL="http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/HighPressureBlood"]High Pressure Blood[/URL]. Όλες αυτά λένε στην αρχή αλλά μετά δε ξεκολλάνε με τίποτα από πάνω μου:kakaka:
Dec 12 2008 11:29
Photo

Scorpion → Jiraiya

Φιλε φοβερο το album σου :respect::hehe::fromabove:
Dec 12 2008 11:18
Photo

SirJim → Yunancy

Ίσως να ήταν λίγο πιο ωραίος ο Light αλλά καλύτερος απ 'τον L δεν ήταν. Όσο για τους Mellon και Near τους συχάθηκα.... Τον Soujiro αν θυμάμαι καλά (πατέρας του Light), τον πήγαινα με τα χίλια... :P Ίσως. Ή μάλλον όσοι ασχολούνται με anime, ασχολούνται και με pc, video games κ.λ.π. Άρα μου φαίνεται κάπως λογικό... Μπα, καλό μάθημα δεν κάνει. Μάτι παίρνει.... Εγώ αναρωτιέμαι τι θα της κάνουμε στην 5ήμερη φέτος.... (μας το έχει πει ότι θα συνοδεύσει.... XP ) Από FF αγαπημένο το δέκα όπως σου είπα και μετά 7,8 και 9. Τα πιο πριν τα έχω παίξει λίγο και τα πιο μετά δεν μου άρεσαν. Α, έχω παίξει και το Final Fantast Tactics για το game boy adv..... :P Εγω έκανα Tae-Kwon-Do αλλά το σταμάτησα. (Γιατί βαρέθηκα XP) Εγώ στο σχολείο μιλάω συνέχεια. Συνέχεια όμως. Τώρα γιατί μιλάω εκεί συνέχεια και όχι όταν βγαίνω, δεν ξέρω.... XP Vampire Knight είμαι κάπου στο 7 και πάω να το τελειώσω. Τη 2η season (guilty) θα την δω όταν τελειώσει.... XP
Dec 12 2008 10:23