Community Status Updates
Radagast → Anelis
Έχεις κάνει εγχείρηση για σταφυλόκοκο και σου ξαναβγήκε;;
omg, εγώ είχα κάνει μικρός στην Αγγλία στο πόδι, και θυμάμαι πως μας είχαν πει πως είναι τρομερά σπάνιο. Πάρα πολύ άτυχη για να σου τύχει κάτι τέτοιο 2 φορές. :S Κουράγιο τι να πω..
Dec 14 2008 20:09
→ Glastenen
Μονο που είπες τη λέξη κλειδί Rosiel-Sama μπήκες αυτόματα στα άτομα που θα έχω σε υπόληψη και εκτίμηση. :D
Dec 14 2008 20:09
Glaurung → AnO!
κρίμα , πάντως άμα δεν σου άρεσε γιατί πήγες ? είναι πολύ υψηλές οι βάσεις στις σχολές που ήθελες να πας ? και τώρα που θες να περάσεις ?
εγώ είμαι ένα ανώτερο ον ( και καλά ) που πάει 3η λυκείου
Dec 14 2008 20:04
gexion → Yunancy
[B]Ναι,κι απο video games εχουμε περασει[/B]
[B]Λατρεία μεγαλη τρεφω για το ενα και μοναδικο Kingdom Hearts :3[/B]
[B]Μου αρεσουν τρελα τα rpg ,what about u? ^____^[/B]
Dec 14 2008 18:17
jimmare → Lilia20
Kαλα ειμαι...
Σ'αρεσει?Και εγω που τεναχωριομουνα πως δεν θα φαινεται:)
Εσυ πως εισαι?
Dec 14 2008 17:46
miko-chin → Shikamaru
:hahaha::hahaha::hahaha:λες να πετύχει?είναι λίγο τραβηγμένο για να το πιστέψει...:hahaha:
Dec 14 2008 17:02
LexKuro → Lilia20
lilia san,,...egw benw kuriws mesimeri kai brady,,,kai na akousa gia ton diagonismo,,alla gia na pareis meros prepei na douleueis san professional min nomizeis oti apla paei o ka8enas kaI dinei oti tou kathisei :P>>> prepei na to psa3eis poly na e3askitheis sto sxedio kai meta na skeuteis na eis ston diagonismo,,,:) tespa ama me petyxeis sto msn rwta me oti 8es kai 8a sou pw oti 3erw
Dec 14 2008 16:59
AnO! → Glaurung
οχι ρε συ,αν ησουν ενοχλιτικος θα σε μπινελικιαζα:P θεωριτικη ειμαι...και το χω ηδη σκυλομετανιωσει,αλλα το συστημα δεν μου αφηνει αλλες επιλογες,αφου για να πας στις αλλες κατευθυνσεις και να σαι καλος πρεπει να εισαι ανωτερο ον... εσυ σε ποια κατευθυνση εισαι?
Dec 14 2008 16:48
Mercyful → Anelis
Γαμάτο σκουφάκι ! και ασε τους αλλούς στη μιζέρια. Το κόκκινο του αίματος με το μαύρο του Έρεβος .
Dec 14 2008 15:20
Lilia20 → Nomis Tnomleb
Hello~~ Rose-kun~~!!!^^ Σας χαιρετω κα παλι~~!! Μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο βιβλιο??? λολ
Αυριο κατεβαινω βιβλιοθηκη και δν εχω ιδεα για το τι να δανειστω παλι...Ολα τα καλα τα χω διαβασει νομιζω...χιχι
Αχ, προτεινετε μου εσεις που ξερετε!!!! Arrigato~~~ x33
Dec 14 2008 15:12
Lilia20 → jimmare
Ηalooo~~Jimmy-kun!! ^^ hahaha πολυ αστεια η φωτο σου xDD
How are u? ^^
Dec 14 2008 15:04
Lilia20 → Erebos
Ηalo~~ Aki-kun!!! Gt δεν μας μιλας στο μσν? >.< Ηθελα να σου πω, ειδα το Elfen Lied και ξετρελαθηκα!! Μ αρεσε παρα πολυ!!! Και το Lilium ειναι τελειο~~ ξερεις αλλα παρομοια τραγουδια??
Dec 14 2008 14:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed