Community Status Updates
Shikamaru → Emmanouela
εγω εκτος απο shikamaru μ'αρεσουν επισης ο Gaara(αυτη η ψυχροτητα στο προσωπο του ειναι ολα τα λεφτα) ο Rock Lee με ειχε πορωσει αγρια η μαχη του με τον Gaara και τελος ο Neji φοβερα cool ματια.Αυτον τον καιρο τι αλλo anime βλεπεις εκτος απο naruto?
Dec 17 2008 14:07
AnO! → Glaurung
yep! ειναι ξεχωριστες εξετασεις και γινονται τον Σεπτεμβριο..αλλα το οτι δεν εχεις να δωσεις αλλα μαθηματα δεν τις κανει πιο ευκολες αφου ο τροπος σχεδιασης που μας ζητανε ειναι αρκετα τεχνικος και δυστροπος.. Καταληψη δεν εχουμε,και μαλλον δεν θα κανουμε,γτ εχουμε πολλα ζωα στο σχολειο μου... εσεις εχετε καταληψη?
Dec 17 2008 13:58
pagama → Yunancy
παω 2 λυκειου και εγω δεν πολιομπαινω online alla oxi ογω διαβασματος
απ'αυτα πουθ μου γραψες βλεπω vampire knight naruto(φυσικα) one piece(ο οποιο ειναι κ το αγαπημενο μ) rurouni keshin λιγο deathnote αι αρκετα αλλα οχι πολλα αλλα ανιμε
α!ναι και συγχαρητιρια για τις επιλογες συ στα παιχνιδια το kigndom hearts ειναι το αγαπημενο μ στο ps2
Dec 17 2008 13:51
the goblin → Yunancy
gia sou re yunancy me ta oraia sou ti kanis kala:hahaha::tensai:
Dec 17 2008 13:40
laraska → momO
καλα ειμαι και εγω ...
επεστρεψα στο φορουμ μετα απο λιγους μηνες διαλειματος .
πως παει το σχολειο ?
Dec 17 2008 12:58
Namida → Kamui-da
Tnx for the info on the game man.
OMG!!!! Oh My Goddess fan!!!! Yatta
Dec 17 2008 12:37
Namida → Korkofilaki
Tnx once again for the info. Θα το κατεβάσω και γω σιγά σιγά στα ιαπωνικά.
Btw, ωραίο nick:riiight:
Dec 17 2008 12:35
momO → laraska
heyyyyyyy
που χαθηκες ρει?
μια χαρα εδω καψιμο και πηξιμο
γαματο avi (τρελη αγαπη η Yotsuba)
Dec 17 2008 11:39
momO → Serestrum
ΤΙ ΛΕ ΡΕ???????
εγω εχω φαει τρελη πορωση με το σχεδιο τωρα τελευταια γτ μ θυμιζει απιστευτα το dogs
Dec 17 2008 11:37
Night Wizard Seal
Εμενα το αγαπμενο μου kekkei genkai ειναι το Byakugan k jutsu αρκετα ειναι ωραια τα fuuton k τα 8 trigram palm
Dec 17 2008 11:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed