Community Status Updates
Lelouch → Adventurer
Σοβαρα?Πω...Δεν περιμενα κανεναν να παει να λεει τετοια...Κουλο εντελως. "ξερετε για ανεβαστε αποκλειστικα και μονο για μενα 100gb HD raws.." ευχαριστω :P
Dec 17 2008 19:42
Yunancy
→
sleepless
[B]ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου ηρωες στο ναρουτο?[/B]
[B]αληθεια?λολ μετα το θανατο του Λ στο death note βαρεθηκα ρε συ...ο Μελλο και ο Νεαρ μου φανηκαν αρχαριοι....[/B]
[B]τις ταινιες τις εχεις δει?^^[/B]
[B]μην φανταστεις..και εγω πολυ λιγα επεισοδια του vampire knight εχω δει..δεν προλαβαινω καθολου να δω ανιμε γιατι εχω διαβασμα χεχε >.>damnnn kill the books lol[/B]
Dec 17 2008 19:40
Yunancy → SirJim
[B]kai το καρέ μαλλί το συχένομαι...ειτε ειναι στα κοριτσια..ειτε στα αγορια....[/B]
[B]στα αγορια μου αρεσει το πολλυ κοντο μαλλι ενω στα κοριτσια το μακρυ ΧΔ[/B]
[B]τη ταινια advent children την εχεις δει?[/B]
[B]ρε συ ασε τι εγινε..ακομα να σε προστεσω στο μσν γιατι λολ οι γονοις μου με ειδαν που εμπαινα κρυφα στο ιντερνετ και λολ μου πηραν το πλεικτρολογιο και το ποντικι!!!!!και τωρα δεν εχω ιντερνετ σπιτι μου...για να διαβασω..μην χεσω>.>[/B]
[B]και τωρα ειμαι ονλινε απο το μαθημα EDCL που κανω και μπορω να ειμαι ονλινε μονο στα δειαλειματα..χεστα λεμε....[/B]
[B]οαν παω ιντερνετ καφε....θα σε προσεσω..τωρα πλεον θα ειμαι σπανια ονλινε μαλλον...χεστα[/B]
Dec 17 2008 19:37
Yunancy → dennisuke
[B]ΚΟιτα εδω που τα λεμε..και ο Λ και ο Κιρα σαλεμενοι ηταν λολ[/B]
[B]εγω φυσικα και ειμαι με το μερος των καλων δηλαδη π.χ. Λ αλλα για καποιο λογο παντα η αδυναμια μου ηταν ο Κιρα..ισως επειδη ειναι πανεμορφος....λολ[/B]
[B]ενω επισης συμπαθουσα τη Μισα....μου εσπαγε τα νευρα σε καποιες φασεις....ποσο χαζη ποια?ελεος...κανονικα ανεξαρτητα απο την αγαπη της για τον Κιρα αφου ειχε και αυτη εξισου death note θα μπορουσε να τον σταματησει η χαζοβιολα >.<και τι καταλαβε?το 2012 πεθανε ΧΔ[/B]
[B]να κανω spoiler?μα για ποιο λογο?γιαυτο ειναι και τα comments στα προφιλ...spoiler κανεις οταν λες κατι τετοιο στο φορουμ...γιαυτο ειναι τα προφιλ για να λενε οτι θελουν οι users.....^^[/B]
[B]εγω τις ταινιες του death note δεν τις εχω δει αλλα εχω ακουσει οτι ηταν ψηλοσκατα....και οτι ειχε εντελως διαφορετικο τελος.....[/B]
[B]εσενα τι ειδος ταινιων σου αρεσουν?^^[/B]
Dec 17 2008 19:31
Adventurer → Lelouch
Χαιρομαι που δεν το ελεγες σοβαρα, γιατι δε φανταζεσαι ποσους εχω δει (σε αλλα sites κυριως) να ζητανε κατι φανερα ουτοπικο με μια φατσουλα στο τελος και να το εννοουν 100% :emptyonexg1:
Dec 17 2008 17:21
somnium → AnO!
Απο τη μια shitmas, απο την αλλη Maldoror. Ωραια πραματα.
I must admit I am quite impressed.
Dec 17 2008 16:36
gexion → LexKuro
[B][EMAIL="g_exion@hotmail.com"]g_exion@hotmail.com[/EMAIL] : 3[/B]
Dec 17 2008 15:17
Tea-chan → momO
"OMG μη μ λες τέτοια θα πάθω κανα εγκεφαλικό χρονιάρες μέρες π ρχονται και θα το χεις βάρος στη συνείδηση σου"
Gomen, gomen, δε τό'χα σκοπό! :nanana: Αλλά όπως είπα, είμαι αισιόδοξη. Θα γυρίσει ξανά το DGM, ναι!:burningbe3:
Dec 17 2008 14:50
Serestrum → momO
συμφωνω.... αλλα εμενα το Dogs μου θυμιζει τρελα το Trigun(Μaximum πιο πολυ)...
Dec 17 2008 14:32
Glaurung → AnO!
εννοείτε , το έχω ακούσει από αρκετά παιδιά και το φαντάζομαι και ο ίδιος ότι δεν είναι εύκολο .
Για την κατάληψη ρώτησα γιατί σε είδα online ώρα που θα έπρεπε λογικά να λειτουργεί το σχολείο :P Εμείς έχουμε κατάληψη , αλλά και σε μας είναι ζώα οι πιο πολλοί . Το κάνουν μόνο για να χάσουν μάθημα ή για να κάτσουν να διαβάσουν οι περισσότεροι , οι υπόλοιποι τώρα ή κάνουν πάρτι στο σχολείο ή είναι μόνο λόγια . Δυστυχώς είναι λίγα τα παιδιά που πραγματικά το νιώθουν ( έτσι μου φαίνεται τουλάχιστον )
πόσο μακριά από Θεσσαλονίκη είστε ?
Dec 17 2008 14:30
AnO! → miko-chin
αυτη ειναι η ιστοσελιδα για το εργαστηριο κομικ στην Θεσσαλονικη
[url=http://www.sxedio-rena-rania.gr/comics.htm]ΣΧΕΔΙΟ ΡΕΝΑ-ΡΑΝΙΑ[/url]
παρε και αυτην που απ οτι βλεπω εχει τα τηλεφωνα του εργαστηριου(κανουν και προετοιμασια για καλων τεχνων)
[url=http://www.schools.gr/schools.asp?eID=35&aID=55]schools.gr - Ο πανελλαδικός οδηγός της ιδιωτικής εκπαίδευσης - Σχολές Καλών Τεχνών, Εφαρμοσμένες Τέχνες - Θεσσαλονίκη[/url]
καλη τυχη!
Dec 17 2008 14:26
kith → mono
καλισπερα μιπως εχεις στιλη τα dvd επιδει ακομα δεν εχει ερ8ει κανενα γραμμα απο τα ελτα!
Dec 17 2008 14:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed