Community Status Updates
Shikamaru → Emmanouela
λοιπον εγω εχω δει Gungrave,Full metal alchemist,Ergo proxy,Gangutsuou,Neon genesis evangelion και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι τωρα,αυτες τις μερες εχω αρχισει το Blood+ και μ'εχει αφησει ψιλοαδιαφορο επισης αρχισα και το Soul eater το οποιο ειναι τζαμι και animation-story-character-sound τα σπανε στο συνιστω ανεπιφυλακτα.Ασχετη ερωτηση-απο που βγαινει το username σου?-
Dec 17 2008 21:20
Yunancy → LexKuro
[B]ναι μου αρεσει πολλυ,ασχολησαι και εσυ με ingdom hearts????[/B]
Dec 17 2008 21:12
Yunancy → Goggeta SSJ6
[B]λολ παντως η Tsunade εχει ενα θετικο...μενει παντα νεα....πωπω για φαντασου να εισουν 50 χρονων και να ειχες δερμα σαν μικρου ποπου μωρου λολ αχαχχα[/B]
[B]πανως εμεις το εχουμε στην οικογενεια[κατα το σοι του πατερα μου να μικροδειχνουμε πολλυ][/B]
[B]ασε ρε εγω σε καποια φαση φοβομουν πως θα πεθαινε-θυσιαζοταν και ο σασουκε λολ[/B]
[B]η Χινατα δεν ειναι δυναμικη....σιγα μωρε...απο τη στιγμη που δεχτηκε να παρει μερος στο τουρνουα ηταν σιγουρο οτι θα παλευε με καποιον αλλα δεν ηξερε με ποιον...της ετυχε ο Νετζι...και να σου πω,δεν τον θεωρω δυνατο τον Νρτζι καθολου...μονο φιγορατζης ειναι λολ[/B]
[B]η σακουρα στην αρχη ηταν τελειως δειλη και φοβητσιαρα αλλα αφου την ανελαβε η Tsunade εγινε ολοιδια..πολλυ δυνατη και δυναμικη!βασικα μεχρι και εμφανισιακα μοιαζουν..εχω δει 1 fanart της σακθρα με κοτσιδακια της Τσουναντε και ειναι ολοιδιες![/B]
[B]η Σακοθρα ρε δεν γουσταρει τον ναρουτο...[/B]
[B]μεταξυ Σαι και Σασουκε δεν ειναι?^^[/B]
[B]λολ εσενα αν σου δινοταν η δυνατοτητα να αλλαξις το ονομα σου,πως θα ηθελες να σε λενε?^^[/B]
[B]οκ κανε με add[/B]
[EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B]yunancy@hotmail.com[/B][/EMAIL]
[B]αν και δεν θα μπαινω συχνα ονλινε απο δω και περα Τ_Τ[/B]
Dec 17 2008 21:10
Lilia20 → Raven Princess
Χαρηκα πολυ~~~!! ^^ Μαριαννα-chan~~!! x33 Watashi wa, Irene-chan ^^ (αλλα προτιμω το Lilia >.<) Μπαλετο, ε? Ποσο καιρο κανεις? :3 Ειναι πολυ ωραιος χορος!! x33
Που λες κι εμενα μ αρεσουν τα λατινικα~~!! Παρολο που δεν ξερω πολλα μονο λεξεις, τη θεωρω πολυ ομορφη γλωσσα ^ο^ δεν καταλαβαινω γιατι σε πολλους δεν αρεσει >...<
Αχ θα με μαθεις??? :3333 χιχι
Τι ανιμε βλεπεις τωρα? εγω μολις τελειωσα το Elfen Lied~~!! Πολυ καλο ^^
Dec 17 2008 21:04
Emmanouela → Shikamaru
και ελεγα ποιον ειχα εχασει! Ο Neji ειναι ολα τα λεφτα!
Εκτος απο Naruto βλεπω Vampire Knight, Hyakko και το Code Geass -αν και το εχω ψιλο παρατησει τωρα- και κατεβαζω το Wolf's Rain. εσυ?
Dec 17 2008 21:04
Anelis → Erisadesu
will do! ίσως κατεβάσω να δω και το anime το οποίο επίσης δεν έχω δει καθόλου
Dec 17 2008 21:01
Lilia20 → Yunancy
Αχ, ναι πες τη μου αμα δε βαριεσαι!! λολ Θα θελα να πηγαινα, αλλα φοβαμαι κι εγω...Τ.Τ
Απλα τα λατρευω τα FF!!! To αγαπημενο μου ειναι το 8~~!! εσενα? :3
Απο φαγητα...χμμ...πολλα μ αρεσουν αλα εχω αδυναμια στις σουπες!! Ψαροσουπα,κινεζικη, κοκκινοσουπα..καθε βραδυ τρωω!! χαχα
Με το κρεας ειχα σχεση παλιοτερα...σαν αυτη με του Luffy ενα πραγμα xDD Meat~~!!!!
Kι λατρευω οτι εχει σχεση με κινεζικη, ιαπωνεζικη, ταυλανδεζικη κουζινα xpp
Omg...εχεις φαει Ramen??!?? I love it x333
Το αφρολουτρο απ το Hondos το ξεσκαψα, ναι :3 Καθε φορα κανω μια ωρα για να βρω κατι που να μ αρεσει, ελεος!! χεχε xD
Btw, που μενεις? >.< Οταν τελειωσουν τα επεισοδια κατω, παμε και μαζι που λες δεν εχω προβλημα ^^
P.S Θελω κι εγω καρδουλες κατω απ το ονομα μου !!!! DXX Πως τις εβαλες??
Dec 17 2008 20:57
Erisadesu → Anelis
δεν κάνει τίποτα make sure to see nodame cantabile θα σου αρέσει πολύ πολύ
Dec 17 2008 20:52
Yunancy → akane
[B]αυτη η φωτο σου που εβαλες τωρα ειναι ακομα ποιο ωραια,εμο εισαι?[/B]
[B]τον miyavi πολλοι φιλλοι μου τον πανε...εγω τι να σου πω....δεν ακουω jrock...λολ δεν μου αρεσει ουτε η μουσικη ουτε λολ καταλαβαινω τι λενε^^"χεχε[/B]
[B]μονο 1 τραγουδι λατρευω το whats up people"tou death note[/B]
[B]ΤΟ ΕΧεις ακουσει?[/B]
[B]δεν μου αρεσε αυτος ο ιαπωνας που μου εστειλες....γιατι ειχε μακρυα μαλλια χαχα και εμενα δεν παει να εχει ο αλλος τελειο προσωπο..ετσι και εχει μακρια μαλλια δεν μου αρεει λολ εχω κολλημα με τα μαλλια..ΧΔ[/B]
[B]εσυ τι ειναι το πρωτο πραγμα που κοιτας σε 1 αγορι?^^[/B]
Dec 17 2008 20:28
Yunancy
→
Zauk-Lain-
[B]DnD?WoW?πρωτη φορα τα ακουω....ανιμε η΄΄μανγκα ειναι?[/B]
[B]ρε συ,το Ζαουκ μου ακουγεται σαν αυτους τους βλαχους στα χωρια που οταν θελουν να φωναξουν τα προβατα και τις κοτες και λενε με τη γλωσσα τους σφυριζοντας"ζααααααουυυυυυυυυυ,ππππρρρρ ελαμ εδω"λολ[/B]
[B]χαχχαχαχ^^[/B]
[B]τουλαχιστον θα μπορουσες να το κανεις "Zack" που ειναι και πολλυ σεξυ και της μοδας^.~[/B]
[B]ρε συ δεν σου λειπει το ονομα σου?ειναι πολλυ ωραιο το ονομα σου[Εννοω το Περικλης...γιατι το Περυ ακουγεται και λιγο πουστι/ο χεχε][/B]
[B]αμα σε δω στο underworld πως να σε πω?ΧΔ[/B]
[B]εγω παντως δεν θα αλλζα το ονομα μου ποτε,δεν το βρισκω σωστο..εκτος λολ αν το ονομα μου ηταν για παραδειγμα "Αφροξυλανθη"λολ τοτε ναι θα το αλλαζα ΧΔ[/B]
[B]παντως αν αλλαζα το ονομα μου θα το εκανα Σονια..ειναι το αγαπημενο μου[/B]
[B]αλλα και το yunancy moy aresei epishw sth profora...^^[/B]
Dec 17 2008 20:09
Anelis → hyuga
hey βλέπω ότι όσο πάνε και πλησιάζουν οι εξετάσεις σου οπότε καλή επιτυχία!!! :)
Dec 17 2008 20:03
Yunancy → mihalakis21
[B]lol εμενα το αγαπημενο μου συγκροτημα απο αυτα που σου ειπα ειναι οι 3 days grace...[/B]
[B]ρε συ κατεβασε το τραγουδι[/B]
[B]Pain-3 days grace[/B]
[B]περιμενω εντυποσεις λολ[/B]
[B]κακασχημη ειναι η Χινατα..σαν τυφλη ειναι....[/B]
[B]ναι εχω δει ακι εγω στο ιντερνετ οτι πουλανε τους φακους επαφης του Sharingan.....[/B]
[B]αλλα πρεπει να ειναι πολλοι ακριβοι..ασε που αν τους φορεεις εξω ολοι θα σε περσαουν για σατανιστη αχχαχαχ^.^[/B]
[B]εχω παει 5μισι χρονων σχολειο...και φετος δινω δευτερη χρονια παννεληνιες..φετος τελειωσα το σχολειο αλλα δεν περασα στη σχολη που ηθελα και λολ δυστιχως φετος διαβαζω ακομα λιγοτερο απο περισυ αχαχαχα[/B]
[B]....το Φεβρουαριο παω 18....[/B]
[B]λολ ναι εμεις τα κοριτσια ειμαστε αθωες και απονηρευτες εσεις τα αγορια σκεφτεστε πονηρα....να μην πω που εχετε το μυαλο σας ολη την ωρα λολ[/B]
[B]εγω ειμαι μοναχοπαδι...αλλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερα που δεν εχω αδερφια η' που αν ειχα?εσυ τι λες?[/B]
Dec 17 2008 19:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed