Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Dante80

με απατάς με το πιπινάκι απο κάτω; θα σε σκίσω.
Dec 21 2008 14:32
Photo

dimitorisu → jimmare

let's see who's the strongest lol
Dec 21 2008 14:30
Photo

Serestrum → RiDeLub

βαριεμαι τα πμ.... διαβασε το... ειναι τελειως σαπιο... σαπιοι χαρακτηρες... σαπιες καταστασεις... πολλη βια... απλα αψογο για μενα... και με παρα πολυ πολυ πολυ καλο σχεδιο... απο εκει ειναι η νεα μου υπογραφη και αβα... αν και δεν ειναι τελειοποιημενα...κυριως το αβα...
Dec 21 2008 14:21
Photo

Erebos → SirJim

[I]Aaa arigato arigato!![/I] :) Πλάκα είχαν, μακάρι να ήταν κανονικά επεισόδια.. :if:
Dec 21 2008 13:41
Photo

Adventurer → kantoros

Εξαρταται απο το account, αλλοι το κανουν public για να βλεπει οποιος θελει ολες τις φωτογραφιες του, και αλλοι private ωστε να φαινονται μονο οι φωτογραφιες τις οποιες ο ιδιος δημοσιευει. Εγω ανηκω στους δευτερους. Μη φοβασαι, μεχρι αυριο θα εχω ανεβασει τις φωτογραφιες μου στο thread του Cosplay Party οπως παντα ;)
Dec 21 2008 12:25
Photo

kantoros → Adventurer

μπορεις να με πεις το account σου στο imageshack?δεν ξερω πως λειτουργει αλλα αποτι καταλαβα με accounts δουλευει.το λεω για να παρω τις φοτογραφιες απτο παρτυ αν τις ανεβασες.και αν εχεις και κανενος αλλουνου..:P
Dec 21 2008 12:15
Photo

fr3quency

Start posting~
Dec 21 2008 11:38
Photo

Kon_Okami → Tamaki

Μια χαρά ξύπνησα εγώ. Αλλά πάλι το χάος γινόταν πάνω. Ούτε σχολή πήγα ούτε Underworld το βράδυ(ξανά Τ3Τ). Ας ελπίσουμε ότι τώρα που μπήκαν οι γιορτές θα ηρεμήσουν και θα κυκλοφορούμε σαν άνθρωποι πάλι..... Αν όλα πάνε καλά και δεν έχει πάλι ιστορίες θα έρθω Παρασκευή απόγευμα κατά τις 5-6 εκτός έαν εν τω μεταξύ κανονιστεί κανένα "εορταστικό" καφεδάκι και τα πούμε εκεί
Dec 21 2008 09:28
Photo

Adventurer → Radagast

Δεν το εχω δει το ανιμε οποτε δεν ειχα μπει στο thread... τωρα που μπηκα... ενα lol κι απο μενα! Μου κανει εντυπωση παντως που απαντας τοσο σοβαρα σε ενα ποστ του Roriconfan :oo:
Dec 21 2008 05:53
Photo

Radagast → Adventurer

είδες τα ποστ στο seirei no moribito thread? /laughs
Dec 21 2008 05:25
Photo

Seirios → Phantom Duck

tnx man.:) πάω να ορίσω την πρώτη ημερομινία που σταματάνε τα ποστ
Dec 21 2008 04:30
Photo

GeRi → iristella

ε, ναι. αφου ειχα πεσει πανω σου ολοι xD
Dec 21 2008 04:06
Photo

GeRi → Seraphimon-T.K.

γεια σου φιλεεεεεεεεεεεε!!! μαλον δεν καταλαβες καλα!!! δεν εκανα τπτ το κακο!
Dec 21 2008 04:04
Photo

iristella → GeRi

Nαι καλέ σε θυμάμαι φατσικά. Εννοούσα ότι δεν έτυχε να μιλήσουμε. Yeap σωστά θυμασαι
Dec 21 2008 03:27
Photo

GeRi → iristella

βασικα με ειδες....ειμουν διπλα σου....το παιδι με τη ροζ μπλουζα.....Ειρηνη δεν σε ειπαμε??
Dec 21 2008 03:15