Community Status Updates
Serestrum → RiDeLub
βαριεμαι τα πμ....
διαβασε το... ειναι τελειως σαπιο...
σαπιοι χαρακτηρες...
σαπιες καταστασεις...
πολλη βια...
απλα αψογο για μενα...
και με παρα πολυ πολυ πολυ καλο σχεδιο...
απο εκει ειναι η νεα μου υπογραφη και αβα...
αν και δεν ειναι τελειοποιημενα...κυριως το αβα...
Dec 21 2008 14:21
Erebos → SirJim
[I]Aaa arigato arigato!![/I] :)
Πλάκα είχαν, μακάρι να ήταν κανονικά επεισόδια.. :if:
Dec 21 2008 13:41
Adventurer → kantoros
Εξαρταται απο το account, αλλοι το κανουν public για να βλεπει οποιος θελει ολες τις φωτογραφιες του, και αλλοι private ωστε να φαινονται μονο οι φωτογραφιες τις οποιες ο ιδιος δημοσιευει. Εγω ανηκω στους δευτερους. Μη φοβασαι, μεχρι αυριο θα εχω ανεβασει τις φωτογραφιες μου στο thread του Cosplay Party οπως παντα ;)
Dec 21 2008 12:25
kantoros → Adventurer
μπορεις να με πεις το account σου στο imageshack?δεν ξερω πως λειτουργει αλλα αποτι καταλαβα με accounts δουλευει.το λεω για να παρω τις φοτογραφιες απτο παρτυ αν τις ανεβασες.και αν εχεις και κανενος αλλουνου..:P
Dec 21 2008 12:15
Kon_Okami → Tamaki
Μια χαρά ξύπνησα εγώ. Αλλά πάλι το χάος γινόταν πάνω. Ούτε σχολή πήγα ούτε Underworld το βράδυ(ξανά Τ3Τ). Ας ελπίσουμε ότι τώρα που μπήκαν οι γιορτές θα ηρεμήσουν και θα κυκλοφορούμε σαν άνθρωποι πάλι.....
Αν όλα πάνε καλά και δεν έχει πάλι ιστορίες θα έρθω Παρασκευή απόγευμα κατά τις 5-6 εκτός έαν εν τω μεταξύ κανονιστεί κανένα "εορταστικό" καφεδάκι και τα πούμε εκεί
Dec 21 2008 09:28
Adventurer → Radagast
Δεν το εχω δει το ανιμε οποτε δεν ειχα μπει στο thread... τωρα που μπηκα... ενα lol κι απο μενα! Μου κανει εντυπωση παντως που απαντας τοσο σοβαρα σε ενα ποστ του Roriconfan :oo:
Dec 21 2008 05:53
Seirios → Phantom Duck
tnx man.:)
πάω να ορίσω την πρώτη ημερομινία που σταματάνε τα ποστ
Dec 21 2008 04:30
GeRi → Seraphimon-T.K.
γεια σου φιλεεεεεεεεεεεε!!! μαλον δεν καταλαβες καλα!!! δεν εκανα τπτ το κακο!
Dec 21 2008 04:04
iristella → GeRi
Nαι καλέ σε θυμάμαι φατσικά. Εννοούσα ότι δεν έτυχε να μιλήσουμε. Yeap σωστά θυμασαι
Dec 21 2008 03:27
GeRi → iristella
βασικα με ειδες....ειμουν διπλα σου....το παιδι με τη ροζ μπλουζα.....Ειρηνη δεν σε ειπαμε??
Dec 21 2008 03:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed