Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → Phantom Duck

χελοου μαν! τι λέει ? μια χάρη θέλω...έφιαξα το παιχνιδάκι στο play by post(3 ways story) απλά θέλω να μου πεις όταν είναι η ώρα αν θα εγκριθεί ή όχι για να ξέρω :)
Dec 21 2008 03:14
Photo

SirJim → Erebos

Well, δεν χρειάζεται subs γιατί δεν έχει διαλόγους...Νομίζω ότι είναι από ιαπωνικό game, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Για fansub group, επίσης δεν νομίζω. Στο τελείως άσχετο βρήκα stream links σε youtube αν δεν κάνω λάθος, και του έριξα μια ματιά (5 min/ep or smth) αλλά ήταν ότι κάτσει. Αν το δεις θα καταλάβεις γιατί τα λέω όλα αυτά. Check [URL="http://myanimelist.net/forum/?topicid=43839"]here[/URL] for links....
Dec 21 2008 02:58
Photo

amaya3 → iristella

always glad to feed another fangirl :33 εγώ όταν το διάβασα δεν είχε γράψει ακόμα σχόλια,τρέχω να τα δω!η συγκεκριμένη κοπέλα έχει τεράστιο κόλλημα με το VK οπότε κράτα το link και τσέκαρε το LJ της για releases~Kαταdownιάστικα(<-language fusion ftw) με τις εξελίξεις αλλά το nosebleed με κρατάει ώστε να μην πέσω σε κατάθλιψη xD tentacle yaoi doujinshi??*imagination starts to rage*
Dec 21 2008 01:07
Photo

iristella → amaya3

Τα σωστά και τα δίκαια να λέγονται... Και ένα από αυτά είναι ότι με έκανες πολύ χαρούμενη με το link... χεχε Ασε ρε συ... Και εγω δεν ηξερα τι να πρωτοκανω οταν το διάβαζα το Chapter. Από την μία έκλαιγα με τις εξελίξεις γιατί τον λυπήθηκε η ψυχή μου τον Zero, και από την άλλη να έχω πεθάνει στα γέλια με τα σχόλια της τύπισσας. Ιδίως με την ιδέα για VK tentacle yaoi doujinshi είχα πεθάνει:hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 21 2008 00:56
Photo

amaya3 → iristella

"καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στην amaya3" ^sounds like a speech given when u've received an award XD u're very welcome~σκεφτόμουν έτσι κι αλλιώς να κάνω edit το post μου και να προσθέσω το link~^^(στo γράφω εδώ για να μη σπαμάρω στο thread) and now i'll go cry in my corner>.<
Dec 21 2008 00:48
Photo

Tsunade-sama → sleepless

Περιμένω εντυπώσεις κ από τα επόμενα επεισόδια :)
Dec 21 2008 00:44
Photo

Tamaki → Kon_Okami

Εγώ ήμουν εσύ δεν ήσουν. Για ξύπνα τη Δευτέρα και έλα. Και μετά λες για αυτούς που παίζουν wow.. :Ρ
Dec 21 2008 00:35
Photo

jimmare → sleepless

Ριξε μια ματια στο group που σου εδωσα.Βαζω στοιχημα 99,9% οτι θα γραφτεις... [url=http://www.anime.gr/forums/groups/131/].aNiMe//GR Forums - Kakashi fans[/url]
Dec 20 2008 23:38
Photo

RiDeLub → zade

Ναι ρε 'σύ σας ξέρω. Αν δεις στο post με τις ερωτήσεις για το OP σας είχα προσθέσει από τα πρώτα eps που είχατε βγάλει και ανανεώνω όταν ο jimi με ενημερώνει για αλλαγές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δει τα τελευταία eps σας αλλά τώρα μέσα στα Χριστούγεννα (που έχω χρόνο για rewatch) θα σας τιμήσω (it's a promise). Πάντως ο λόγος που δεν έχω γραφτεί είναι επειδή δεν συμμετέχω ενεργά σε πολλά forum. Αν νοιώσω την ανάγκη να σχολιάσω κάτι για τα eps σας σίγουρα θα με βρείς στο forum σας.
Dec 20 2008 23:30
Photo

jimmare → περικλης

Στη φωτογραφια εσυ εισαι? (εννοω αυτη που εχεις για avvatar)
Dec 20 2008 23:12
Photo

jimmare → Lilia20

Οnline ε?Εγω θελω να τα εχω! Τυχερη,εχεις τελειωσει με σχολες κι αυτα...εγω ομως...Σχολειο και παλι σχολειο.Και το βαριεμαι. Solaris?Που στην Αθηνα?Γτ εχει ενα εδω περα,στη Γλυφαδα και εγω θα παω αυριο το πρωι για αυτο ρωταω:)...
Dec 20 2008 22:33
Photo

jimmare → Mr. Brightside

Το βρηκα πριν μου το πεις αλλα ευχαριστω!
Dec 20 2008 22:29
Photo

iristella → amaya3

Σ ευχαριστώ πολύ!!!! Τρέχω και εγώ τώρα:joyful:
Dec 20 2008 22:15
Photo

amaya3 → iristella

sorry που άργησα να απαντήσω αλλά μετά από τέτοιο chapter έμεινα να αρμενίζω κάπως XD here's the linky,enjoy!^^ [url=http://sagakure.livejournal.com/300552.html#cutid1]sagakure: Vampire Knight chapter 46 - Scanlated in English. :D[/url]
Dec 20 2008 22:14
Photo

iristella → amaya3

Amaya san μήπως έχεις link για το Chapter 46 από vampire knight?
Dec 20 2008 21:52