Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → digitaltracker

Νiiiiiiiiiiiiii-niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Μerry Christmas!!! Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά με υγεία και ότι άλλο επιθυμείς! Να περάσεις καλή πρωτοχρονιά και να πραγματοποιηθεί κάθε σου ευχή. Καλά ειμαι ... Και εγώ τρεξίματα έχω αυτές τις μέρες και δεν πολυμπαινω. Εσυ όλα καλα?
Dec 27 2008 22:05
Photo

iristellaAnelis

Χρονια πολλά Anelis san!!! Εύχομαι ευτυχισμένες γιορτές και καλή πρωτοχρονιά! Υγεία αγάπη και ευτυχία!
Dec 27 2008 22:00
Photo

Umi no Ossan → Anelis

Χρονια πολλα κ σε σενα hentai anelis !!!!! [URL]http://i122.photobucket.com/albums/o274/jensens_gurl/supernaturalchristmas.jpg[/URL]
Dec 27 2008 21:46
Photo

Azathoth → Yuri

^^ yeah :P
Dec 27 2008 21:30
Photo

Erisadesu → Nighteyes

τα ακούμε απο τους άντρες αλλά τα ακούμε και απο τις γυναίκες δηλαδή έλεος,. Θέλω να πιστεύω ότι εσύ όπως και η αποκάτω και η glastenen και η mono είσαι με το μέρος μας. Οι γυναίκες δεν είναι Misa λολ
Dec 27 2008 21:10
Photo

Yuri → Azathoth

Δεν ειμαι απο Αθηνα οποτε δικαιολογούμε πιστευω.:wis:
Dec 27 2008 21:03
Photo

4rtemis → Chokoretto

εμενα μου αριασει ο Zero:love: τρομερα & ο Takuma μου αραισει πολυ:awww: !!εσενα ? τρελες να φαν & οι κοτες εχοθμε γινει:hihi2::hot: καλα Χριστοθγενα!!!:byejg9:
Dec 27 2008 21:01
Photo

Kennymono

Δεν έχω MSN εδώ. :if: Μπαίνω IRC.
Dec 27 2008 20:51
Photo

jimmare → Tsunade-sama

Τη πατησα...:(
Dec 27 2008 20:42
Photo

Azathoth → Yuri

heh. gomen! no de ine sto forum, dulevi sto underworld opu ginete to jmusic party edo stin athina ke xthes ematha pos ton lene etsi ke thmithika pos se legane esena yuri :O
Dec 27 2008 20:26
Photo

Yuri → Azathoth

LOL! No man.Δεν ειμαι αυτος που υπεθεσες. Υπαρχει κ αλλος Yuri εκτος απο μενα στο Forum???:erk::smokingg:
Dec 27 2008 19:25
Photo

Nerethil → Yunancy

Βασικά δεύτερη φορά εξωτερικό, είχα πάει πιο μικρός με τους γονείς μου Γαλλία-Βέλγιο. Τώρα πάω μαζί με ένα φιλό που σπουδάζει εκεί. Αυτός γυρνάει γιατί ξεκινάει η σχολή του, εγώ πάω να εκμεταλευτώ το σπίτι του. Τώρα τι ακριβώς φοβάσαι βέβαια, δεν κατάλαβα :P
Dec 27 2008 18:02
Photo

GkLoc → endless_inspiration

ε οποτε προλαβαινω παιρνω το λαπτοπ μου στο κρεβατακι,και λιωνω καμποσο,αυτον τον καιρο βλεπω μονο Gintama k Naruto,με πολυ αργους και σταθερους ρυθμους.... Εσυ στα manga οπως παντα ε,αρχισα και εγω σημερα ενα,το Ga-Rei,καλο μου φανηκε,θα το συνεχισω μαλλον,α και κατι αλλο,πως στο διατσο μπορεσες και στο παιχνιδι με την ρακετα εκανες 200κατι,εγω με το ζορι κανω 5 Τ_Τ
Dec 27 2008 17:57
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

A το 50 ειπες,εγω νομιζα το πεμπτο επεισοδιο ελεγες,ναι το 50 ολα τα λεφα,απ'τα καλυτερα επεισοδια,Search for it...DragonBleaPiece....rofl... Που να δεις και το 25,ειναι ολοκληρο παρωδια στο Death Note,το αγαπημενο μου so far... Οσο για το γελιο του shino,οντως,εχει το πιο γαματο γελιο της σειρας,κριμα που ειναι τοσο σοβαρος,αυτο το επεισοδιο ηταν απ'τα αγαπημενα μου,μαρεσε και αυτο που παιξανε σοβαρα μεταξυ τους Gai k Rock Lee,ανοιξανε και 5 πυλες...
Dec 27 2008 17:52
Photo

Franklin → Tidus87

Γεια! Χρονια πολλα. Τσεκαρε μολις μπορεσεις το thread για τα Γιαννενα :)
Dec 27 2008 17:48