Community Status Updates
Franklin → Ame Warashi
Γεια σουυυυ! Τσεκαρε μολις μπορεσεις το thread για τα Γιαννενα :)
Dec 27 2008 17:46
miko-chin → sofia-sama
hi!!!καλωσήρθες by the way.Στο ποστ σου στο Otaku no sekai-Manga shop στην Αθήνα αναφέρεις δύο μαγαζιά με μάνγκα στην Θεσσαλονίκη.Μήπως μπορείς να μου πεις διευθύνσεις?
Dec 27 2008 17:43
endless_inspiration → GkLoc
ναι χωριο:yawn2::yawn2::yawn2:
και δεν ειχα τιποτα να κανω!!!!!!!!!!!!!!!!!
βασικα λιγο σπανια απο το σχολειο ολη την ημερα και σαν το διαολο παντα οταν λειπω κανουνε ενα σορο κενα...........:erk:
τι να πεις;;;
συνεχιζω να διαβαζω rosario to vampire II....... διαβασα το mononoke(καινουργιο ειναι) και το code geass
εννοειται οτι διαβαζω και αυτα που βγαινουν καθε εβδομαδα.....
ψαχνω γενικως...........θελω να κατεβασω το hellsing αλλα ολο το ξεχναω!!!!
απο Anime τιποτα.....:wis:
εσυ συνεχιζεις να λιωνεις;;;
Dec 27 2008 17:22
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc
ah βρε παλιοψυχακι γιατι το κανεις αυτο το φιλλεροβασανο στον εαυτο σου? δε σαγαπας καθολου ε? ααααχ... οχι το 50 ειδα εκει με τα μπανκαι και ειχα λιωσει.. στην κανονικη ροη της σειρας ειμαι στο 4 xD αλλα ειδα ενα ποστ του κεννυ που εκθειαζε το πεντηκοστο και ειπα να το δω.. το συμπερασμα? απο δω και περα θα ακουω τον κεννυ!!
αλλα τωρα θα μπεις στα καλυτερα φιλλερ..215 με 220!! επισης..εκεινο το επεισοδειο με τον σινο και το γελιο δεν ηταν απιστευτο? αααααχ!!
Dec 27 2008 17:12
Robin → GkLoc
:wooi2:AAAAAA me enhmerwse!! Pou me eides terataki? :P OKE, se perimenw, GOOD LUCK!!!
Dec 27 2008 16:32
Robin → Zoro
YATTA!!!!! EYXARISTW GIA THN KARTOULA!!! TA SPAEI XDDDD MERRY X-MAS Agaphmene Zoro, tha frontisw na antapodwsw molis brw kt katallhlo :wooi2::byejg9: for now
Dec 27 2008 16:28
GkLoc → Robin
Hi Robin~Chwaaaaan
Απλως ηθελα να σε εημεροσω οτι χαλασε το PC μου(Και αυτο),και ειμαι μεσα απ'το μεσαιωνικο Λαπτοπ μου,για αυτο δεν μπαινω καθολου εμεσενου,προσπαθω ομως να το φτιαξω απεγνωσμενα,οποτε μην ανυσηχεις,θα βρω καποιο τροπο...^^
Dec 27 2008 16:06
Azathoth
→
Yuri
yuri-san, signomi pu rotao ala mipos ise o yuri apo to underworld? aftos pu ide ton gay tipa ton gorgoroth na filiete sta paraskinia me ton gomeno tu sto wacken? >_>
Dec 27 2008 16:02
digitaltracker → iristella
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!
Tι κανεις? καλα εισαι?
Δεν εμπαινα και πολυ internet στις γιορτες και χαθηκαμε!
Dec 27 2008 16:00
anime-dono → AquaLayzeR
Μην ανησυχείς και όλα θα γίνουν. Προς το παρόν έχω είδη δει 15 GB από αυτά XD (πράγμα που εξηγεί γιατί δεν μπαίνω msn) και αυτό έγινε γιατί σταμάτησα τα ongoing για λίγες μέρες, τώρα βλέπω το Hajime no ippo. Also check this out [IMG]http://img216.imageshack.us/img216/4584/utorrentnf3.jpg[/IMG]
(δες τα GB και ταχύτητα η οποία ήταν σταθερή για 2 μέρες {αλλιώς δεν θα κατεβαζόταν τόσα πολλά})
Dec 27 2008 15:35
GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™
Γεια σου Πιου Πιου Chwaaaaan,,,
το 5ο ε?Αν θυμαμαι καλα ειχε πολυ Katsura μεσα,οποτε θα ηταν φοβερο,σου λεω μονο να συνεχισεις την σειρα,τα σπαει ολο και πιο πολυ παρακατω,και ο μπουκλας δινει ρεσιταλ...
Εγω απ'την αλλη εχω ξεσκιστει στα Naruto Fillers,εφτασα στο 202,αντε λιγα ακομα και το τελειωσα ο αναθεματισμενο,Shippuden here i come^^
Dec 27 2008 14:44
Tsunade-sama → jimmare
Το -san χρησιμοποιήτε τόσο σε αγοράκια όσο κ σε κοριτσάκια.Νομίζω σε κάποια επεισόδια του Naruto κάποιος λέει τον Kakashi "Kakashi-san"...δεν θυμάμαι σε ποιο όμως....
Dec 27 2008 13:24
AquaLayzeR → anime-dono
Καλά μιλάμε για πολύ κάψιμο :oo:...Να δούμε πότε θα τα δείς όλα αυτά.
Dec 27 2008 13:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed