Community Status Updates
Zauk-Lain-
→
roriconfan
Oχι αμα θυμασε καλα εχω λαπιτοπ...Δεν ειδα τι εγινε στο τοπικ γιατι απλα δεν μου αρεσει το Dragonball..Μπορω να το κοιταξω ομως...
Dec 28 2008 15:54
Lomar → Kenny
παιδιά συγνώμη για το άσχετο, αλλά ξέρει κανείς απο ποιό anime είναι το avatar και το sig του φίλου Kenny;
ps: Kenny αν μπορείς να ποσταρεις εδώ η ερώτηση απευθύνεται και σε εσένα :-p
thnks in advance!
Dec 28 2008 15:32
gexion → Yunancy
[URL="http://www.glitter-graphics.com/graphics/860374"][IMG]http://www.glitter-graphics.com/images/empty.gif[/IMG][/URL]MERRY XMAS TO U TOO ^______^
Dec 28 2008 12:47
roriconfan
→
Zauk-Lain-
Η μέθοδος με τις αλυσίδες είναι πλέον ξεπερασμένη. Αν ο τελευταίος αργήσει να απαντήσει, τι λες να σου δώσω κωδικούς για να κατεβάσεις την σειρά με Megaupload; Όλες πλέον τις αγαπημένες μου της ανεβάζω στο ίντερνετ και δίνω κωδικούς σε όποιον θέλει.
Είδες τι παίχτηκε στο τόπικ του Dragonball Z;
Dec 28 2008 11:26
noname → red pyramid
λίγα λόγια είπα !! μια λέξη για την ακρίβεια "τρισκατάρατο " XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dec 28 2008 10:31
Sunabouzu → iristella
γεια χαρα και χρονια πολλα και σε σενα^^
για το animated gif στο pic δεν ξερω τι να σου πω
το δικο μου το εβαλα οταν εφτιαξα το profile και απο τοτε δεν το χω πειραξει
ισως το δικο σου να εχει μεγαλυτερο μεγεθος απο οσο επιτεπεται, ή μπορει να εχει καποιο προβλημα στην κατασκευη του
δεν αποκλειεται ομως να φταινε και τα upgrade που εγιναν στο forum και να μην μπορεις πια να ανεβασεις animated pics
edit τωρα που τη βλεπω η εικονα σου κινειται μια χαρα :)
Dec 28 2008 10:14
Zauk-Lain-
→
roriconfan
Μπηκα στην αλυσιδα μιας και εχω χρονο...Θελω να δω και το Welcome to the NHK!οποτε joinara.....
Dec 28 2008 06:25
Yu_Kanda → Yunancy
Sorry για την καθυστερηση, ημουν απασχολημενος τις τελευταιες μερες.Καλα Χριστουγεννα και σε σενα και καλες γιορτες.Θα πας εσυ πουθενα στις διακοπες??
Dec 28 2008 03:54
RiDeLub → ichigo13
Βασικά δεν θυμάμαι αλλά όταν πατάς στο καθένα ξεχωριστά, σου λέει ποιο είναι στα Αγγλικά.
Κοίτα το Firewall (comodo) μου είναι ανοιχτό. Την προηγούμενη εβδομάδα μου δεν μου έπαιζε και εμφάνιζε το πρόβλημα που είχες πει σε ένα thread. Τώρα δουλεύει κανονικά.
Dec 28 2008 03:25
jimmare → Hajime_Saito
Nαι το ξερω και ευχαριστω.Απλα λιγο πριν το πεις ειδα το comment.Αυτο ειναι και το προβλημα...
Dec 28 2008 03:21
Nighteyes → Erisadesu
Εννοείται πως δεν τη συμπάθησα. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται και από τα ποστ μου. Την λυπήθηκα όπως θα λυπόμουν οποιοδήποτε θύμα(άσχετα αν το ζητούσε ο οργανισμός της). Αν έλειπε όμως από τη σειρά αμφιβάλλω ότι όποια και να βάζαν στη θέση της θα είχε μεγάλη διαφορά στο χαρακτήρα. Οπότε πάλι την ίδια συζήτηση θα είχαμε.
Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο που τη συμπαθούν σαν χαρακτήρα κάποιες γυναίκες.
Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα και σήμερα γυναίκες σαν αυτήν. Δες θύματα ενδοοικογενειακής βίας και επίσης άπειρες κερατωμένες που ενώ το γνωρίζουν παραμένουν στις σχέσεις τους γιατί πιστεύουν ότι κατά βάθος τις αγαπάνε.:nod2:
Dec 28 2008 03:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed