Jump to content

Community Status Updates

Photo

LexKuro → 1oneiromono

meery xmas 2u2 (ka8isterimena opws paada :P) ,,,e kala eimai egw da3ei tr eixa kati istories me mia gomena kai imna synexeia kedro:P u?
Dec 29 2008 12:11
Photo

Xa0s → anime-dono

Ευχαριστο για τισ ευχες αλλα κ για τιν καρτα :joyful:
Dec 29 2008 10:17
Photo

odin → dimitorisu

Νο problem:riiight: Καλες γιορτες και σε σενα:wooi2:
Dec 29 2008 10:17
Photo

Nighteyesiristella

Της έχω βάλει το Death note. Τι να σου λέω ξετρελάθηκε. Το κακό είναι ότι φοβάμαι ότι όλα θα τα συγκρίνει μ' αυτό. Το FMA της ψιλοάρεσε αν και είδε μόνο τα πρώτα επεισόδια. Το Darker than black φαίνεται της άρεσε πιο πολύ, αλλά περιμένω να βγουν και τα άλλα στα Ελληνικά για να μην τη ζορίσω και μου λακίσει. Απ' ότι κατάλαβες προσπαθώ να βγάλω τον otaku μέσα από τα ανίψια μου.:hahaha: Δυστυχώς η μεγάλη έχει φέτος πανελλαδικές και δεν μπόρεσα να τη στριμώξω. Το καλοκαίρι όμως... Berserk;:hahaha::hahaha::hahaha: Ευτυχώς ακόμα δεν έχει ιδέα από internet. Για την ώρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα παιχνίδια. Μπροστά στο GTA san Andreas, το Naruto το βρίσκω αθώο. (Κι αυτό για την μεγάλη το είχαν πάρει και κατέληξε να το παίζει κι αυτός. Πάλι παραμιλούσα έγω.) Κοίτα αν ο Sasuke δεν είχε φερθεί τόσο γαϊδουρινά στους φίλους του, που για μένα είναι ασυγχώρητο, θα μου άρεσε. Γενικά μου αρέσουν οι κομπλεξικοί, σκοτεινοί χαρακτήρες. (Όχι στη ζωή. Στις ταινίες, ναι.) Ο αδερφός του κι αυτός θα μου άρεσε, αν δεν είχε ξεκληρίσει όλη την οικογένεια του. Όσο και να προσπαθήσω να τον δικαιολογήσω, όποιο και να ήταν το τίμημα, η οικογένεια είναι ιερή. Μπορεί να είναι εγωιστικό αυτό που λέω αλλά στη θέση του δεν θα μ' ένοιαζε αν θα πέθαιναν όλοι οι άλλοι, την οικογένεια μου όμως δεν θα την θυσίαζα. Και το χειρότερο να καταστρέψω τη ζωή του αδερφού μου (πχ.μίσησε με) και να τον χρησιμοποιήσω σαν πιόνι όπως χρησιμοποίησαν εμένα; Δεν μπορώ καν να το διανοηθώ. Αυτά!!!
Dec 29 2008 06:07
Photo

iristellaNighteyes

Χαχα απιστευτη η κοπέλα!!! Από μικρή φάνηκε δηλαδή προς τα που κλίνει... Κοιτα γενικά από ότι έχω δει γύρω μου δεν είναι οι ταινίες αυτές που παίζουν τόσο ρόλο στην διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού (αλλιώς εγώ και οι κολλητές μου θα ήμασταν για δαφνί καιρό τώρα). Ασε που πιστεύω ότι όπου να είναι θα σου πεταχτεί ο πιτσιρικος με κανα Berserk episode/ scanlation και θα σου δείχνει όλο καμάρι την νέα του ανακάλυψη. Για τα Uchiha brothers δεν ξέρω μέχρι που έχεις φτάσει αλλά προσωπικά τα λατρεύω. Ιδίως τον Itachi. Και όχι μόνο εμφανισιακά αλλά μου αρέσουν πολύ και σαν χαρακτήρες στην σειρά... Πολύ καλά αποδοσμένοι και μελετημένοι και οι δύο.
Dec 29 2008 05:39
Photo

Nighteyesiristella

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Καλά έκανες. Αυτόν τον έχουμε από κοντά. Που να δεις η αδερφή του, μεγάλη τώρα, από 9-10 χρονών πήγαινε στο σπίτι της φιλενάδας της και βλέπανε dvd. Μετά από καιρό μάθαμε ότι βλέπανε θρίλερ. Ότι τους ερχόταν πηγαίνανε και το παίρνανε και μεις δεν είχαμε ιδέα! Ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτα. Edit: Μεταξύ μας, εμφανισιακά μ' αρέσουν και μένα οι Uchiha brothers.:hehe:
Dec 29 2008 05:14
Photo

NighteyesLoke

Ευχαριστώ! Έβλεπα, ξαναέβλεπα την εικόνα. Δεν άντεξα. Λέω, θα τον ρωτήσω. ΟΚ, θα ψάξω να την βρω.
Dec 29 2008 05:03
Photo

iristellaNighteyes

Καλά ναι σίγουρα τα παιδιά βλέπουν πολύ χειρότερα πράγματα από την ελληνική τηλεόραση αλλά και γενικότερα, απλά είπα να σε προειδοποιήσω σε περιπτωση που δεν το ήξερες...
Dec 29 2008 05:01
Photo

LokeNighteyes

επισης !! [URL="http://myanimelist.net/anime/4177/Xamd:_Lost_Memories"]Bounen no Xamdou[/URL] λεγεται, πολυ καλη σειρα και σου προτεινω να τα κατεβασεις απο YSOSRS.
Dec 29 2008 04:59
Photo

Nighteyesiristella

Τα πρώτα επεισόδια του έχω βάλει. Μέχρι να βγουν τα άλλα στα ελληνικά ποιος ξέρει πόσο θα χει γίνει. Εξάλλου κυρίως τα βλέπουμε μαζί και του εξηγώ αν δείξει τίποτα περίεργο. Άσε που πλέον τα παιδιά βλέπουν πολύ χειρότερα. Αν δεις στο imdb το έχει σαν pg σε κάποιες χώρες που σημαίνει επιθυμητή η γονική συναίνεση ή άνω των 12 σε κάποιες άλλες, όπως δηλαδή τα περισσότερα προγράμματα που δείχνει στη τηλεόραση σήμερα. Στην Ιαπωνία δε το έχουν ως U που θα πεί ότι επιτρέπεται για όλους.
Dec 29 2008 04:55
Photo

iristellaNighteyes

Νighteyes san αναφορικά με το Naruto vs sasuke thread...το Naruto ΔΕΝ απευθύνεται σε άτομα προεφηβικής ηλικίας. Εχει αρκετό αίμα και βία και ακόμη και ψυχολογικά κάποιες φορές παρουσιάζει αρκετά σκληρές καταστάσεις. Με άλλα λόγια αν το προορίζεις όντως για 11χρονο παιδί με το σκεπτικό ότιπερνά θετικά μηνύματα καλό ίσως θα είναι να κοιτάξεις για κάτι άλλο. Στο λέω τώρα γιατί αργότερα γίνεται αρκετά πιο σκοτεινό και βίαιο οπότε καλό είναι να το έχεις υπόψην σου....
Dec 29 2008 04:28
Photo

dimitorisu → odin

Γεια odin! Ευχαριστω για ολα! Δεν ηξερα τι ηταν αυτο κ δεν μπορουσα να στειλω μηνυματα κ ευχαριστω για ολα που μου το διορθωσες! Καλες γιορτες κ Καλη Χρονια!
Dec 29 2008 03:34
Photo

dimitorisu → jimmare

Ελα Ευχαριστω! Υπολογιζω την Τριτη να περασουμε απο σας γι αυτο ετοιμαστητε ΧΔ Θα πεσει μεγαλη μονομαχια! Κ φυσικα μην ξεχασεις τον Cyber Dragon κ Mask Of the Accursed. Εαν εχεις κανεναν Jinzo πες μου οκ? ΧΔ Τα λεμε! λολ
Dec 29 2008 03:32
Photo

c.h.a.r.m → Yunancy

nai klasika ... k esi porwmeni e? :) poio einai to agapimeno s?
Dec 29 2008 03:05
Photo

Zauk-Lain-Azathoth

Ηello,i heard that you are from Italy..It's a nice country with cool people..I wanna go there sometime..I love you..Take care... Your Yaoi partner...
Dec 29 2008 02:51