Community Status Updates
Dark_Venus → Yunancy
Να σαι καλα γλυκια μου...το δα λιγο αργα βεβαια...Οτι επιθυμεις σου ευχομαι.:)
[IMG]http://i231.photobucket.com/albums/ee133/miakandreza/570_f.jpg[/IMG]
Dec 29 2008 23:28
Seirios → Tsunade-sama
χμ...γτ είσαι περίφανη?
πίστευα πως μόνο εγώ έχω τον δικαίομα στον κόσμο να είμαι περίφανος για τον εαυτό μου....
χαχαχαχα
εγώ δούλευα,τώρα κάθομαι και μετά τις γιορτές λέω να ξαναπιάσω καμια δουλιστα...
πόσο καιρό έχεις ακόμα μέχρι να τελειώσεις?
Dec 29 2008 23:13
Seirios → Tsunade-sama
μην κάνεις τον κόπο....εγώ τιμάω τον τίτλο του μυστήριου και δεν έχω γράψει τίποτα
μουαχαχαχα
εγώ περιστέρι μένω. ναι και είμαι περίφανος...
τι κάνεις σπουδάζεις τίποτα?
Dec 29 2008 22:58
Seirios → Tsunade-sama
xaxaxaxa
το ξέρω ότι είσαι από θεσσ/νικη και μένεις αθήνα..έχω ψαχοθλ'έψει το προφίλ σου...χαχαχαχαχαχα
πρωτεβουσιάνος και εγώ...
που στην αθήνα?
Dec 29 2008 22:40
Seirios → Tsunade-sama
@_@ με βρήκες! σσσσσσσσσσ.....μην το μάθει κανεις σε παρακαλώ.....
καλά μη σκεύτεσαι πολύ..εγώ το αποφεύγω....χαχαχαχα
ενι γουεη......
από που είσαι από την αθήνα?
Dec 29 2008 22:13
Neuro → Lilia20
Βασικα το ειχα ξεχασι απο τοτε που πιγαν να καψουν την βιβλιοθηκη στην Αθηνα ... αλλα τωρα με εχει ποιασι μια κρισι ! OMG εγινα 20! Τι θα κανω τωρα ?!
Dec 29 2008 21:19
Erisadesu → digitaltracker
ναι και εγώ αυτό βρήκα.
καλύτερα να περιμένω κάποιο καλύτερο.
Dec 29 2008 19:13
Seirios → Mad_Hatter
μπες μσν.....μπορώ να σπαμμάρω αυτήν την πρώταση για πάντα...
Dec 29 2008 19:05
Azathoth
→
AnO!
:O (entometaksi tora to pira idisi pos ise kopela :| ne, truth is pos den tha borusa POTE na pao me mia stokara ute me mia pu akui elinika etc. tulaxiston paromia, dn leo na akui ta frikiastika pu akuo ego vevea XD. ala opos ipa, i liges pu akune metal i perisoteres apo aftes apla thelun na to peksun cool sklires ke fisika den kserun ti tus ginete. distixos iparxun liges ekseresis. (vasika ke sta agoria metrai afto, tora pia i metalades ine metalades epidi ine cool ke skliro na ise metalas)
Dec 29 2008 19:03
AnO!
→
Azathoth
γενικα παντοτε με τον συντροφο σου πρεπει να εχεις παρομοια ιδιοσυγκρασια(και νοημοσυνη) και φυσικα καποια κοινα γουστα,αλλιως χεσε μεσα...
δηλαδη οτι και να γινοταν δεν θα μπορουσα να τα μπλεξω με εναν σκυλα,οχι μονο λογω μουσικης,αλλα γενικως λογω της ολης διαφορετικης στασης ζωης.
οσο για τις κοπελες που ακουν σκληρη μουσικη μην νομιζεις,σε ενα μεγαλο ποσοστο και αυτες καπου το χανουν,πολλες φορες ουτε και αυτες εχουν χαρακτηρα και καποια υπολογισημη νοημοσυνη...
Dec 29 2008 18:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed