Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Raven Princess

AAAA mαλιστα! αυτη ειναι ευχη! Ευχαριστω κι ανταποδιδω!! Καλη χρονια γεματη ανιμε (αντε και λιγο διαβασμα) ευτυχεια, χαρα και υγιεια!!
Jan 02 2009 18:58
Photo

Kenny → SirJim

Μάλλον από Gintama.
Jan 02 2009 18:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21

Eπισης μιχαλακη! ΚΑλη χρονια και οοοοο,τι/οποια επιθυμεις!
Jan 02 2009 18:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Επισης τσιντορι-kun!! Καλη μας χρονια!!!
Jan 02 2009 18:56
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Yunancy

lol! Teletabis+Leo+kuro hana!!! χαχαχαχα σε παραδεχομαι ρεεεεε!! καλη χρονια κιολας!
Jan 02 2009 18:56
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

LOL καλα ναι τα φιλλερς ειχαν και μερικα διαμαντακια μεσα... Καλη χρονια δε σ ευχηθηκα!! Ο,τι επιθυμειςςςς!
Jan 02 2009 18:54
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Xρονια Πολλα και σε εσενα,και [B][COLOR=Red]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/COLOR][/B]! Το Ga-Rei θυμιζει υπερβολικα Bleach,ειναι ενας μαθητης και βλεπει πνευματα,και μια μερα τον κυνηγανε τα πνευματα,και τοτε εμφανιζεται μια κοπελα και τον σωζει,και γινονται συνεργατες... Τα οπλα που χρησιμοποιουνε μονο ειναι διαφορετικα και τα τερατα επισης,εμενα παντως 3 Chapters που διαβασα μου αρεσε^^
Jan 02 2009 18:53
Photo

GkLoc → tsintori

Χρονια Πολλα και καλη χρονια και σε εσενα Tsi-Kun...
Jan 02 2009 18:48
Photo

GkLoc → Robin

Kαλη Χρονια και σε εσενα Robin~Chwaaaaaan~~! Θα τα πουμε και διπλα^^
Jan 02 2009 18:47
Photo

mihalakis21 → iristella

ευχαριστω πολυ :wooi2:
Jan 02 2009 18:44
Photo

SirJim → RiDeLub

Ώπα νομίζω ότι εκανα *******. Έβγαλα το dl όταν τέλειωσε και τώρα δεν βρίσκω το αρχείο.... :S Όχι γράψε λάθος. Πήγε στον κάδο αλλα το έβγαλα και τώρα το περνάω στον εξωτερικό σκληρο... Ευχαριστώ για τον κόπο σου!!
Jan 02 2009 18:28
Photo

Anyparktos → digitaltracker

Άργησα λίγο να απαντήσω αλλά χρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε σενα μαν!
Jan 02 2009 18:27
Photo

iristella → Raven Princess

Eπίσης χαρουμενη η καινούρια χρονια με υγεία ευτυχία και ότι αλλο τραβάει η ψυχή σου!!!
Jan 02 2009 18:13
Photo

iristella → mihalakis21

Xρόνια πολλά και καλή χρονιά και σε σένα με υγεία πάνω από όλα και ότι άλλο επιθυμείς. Χρονια πολλά (αν και λίγο καθυστερημένα λόγω των ημερων) και για τα γενέθλια σου , να ζήσεις και να είσαι χιλιοχρονος. Καθε πρόοδο και επιτυχία να γνωρίσεις!!!
Jan 02 2009 18:10
Photo

Nighteyes → miko-chin

Δεν έχεις άδικο. Εμένα πλέον δεν μου κάνει τίποτα εντύπωση. Είναι λογικό όμως τελικά σε μια αντροκρατούμενη κοινωνία να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που η παρουσία της γυνάικας είναι ανύπαρκτη δημιουργούνται άλλες διέξοδοι. Όσον αφορά τα yaoi, δεν νομίζω να μου άρεσαν κι εμένα στην ηλικία σου, ακόμα και τα shonen-ai. Να σκεφτείς, πως είχα αρκετά συντηρητικές απόψεις γενικότερα. Αλλά έχω καταλάβει ότι στη ζωή ποτέ μη λες ποτέ...
Jan 02 2009 18:06