Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → animeotaku07

Τίποτα ρε συ! Ότι άλλο θέλεις μην διστάσεις να ρωτήσεις kk? Τhanks for the link too!!!
Jan 02 2009 18:05
Photo

iristella → Namida

Καλή χρονιά φώτη μου!!! Τι τέλεια η εικόνα που μου έβαλες!!!! Eυχομαι ο νέος χρόνος να σου φέρει υγεία αγάπη ευτυχία και ότι άλλο επιθυμείς!!! (btw i just caught my breath, σου απάνταω και στο άλλο που μου έλεγες σε λίγο)
Jan 02 2009 18:03
Photo

...xXx... → jimmare

kati eprepe na grapso kai ego eisai o protos sto Friends list mou ;p
Jan 02 2009 18:02
Photo

iristella → digitaltracker

Kαλη χρονιά niiii niiiiiiii...... Εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο με την νέα χρονια και όλες σου οι ευχές να πραγματοποιηθούν! Να είσαι καλά και ευτυχισμένος!
Jan 02 2009 17:59
Photo

manuel → °•πίΟu-πίΟu•°™

aaa...μαλιστα..κοιτα λογικα μου ακουγονται ολα αυτα που λεσ...και μπορω να πω πως και εγω της ιδιας αποψης ειμαι...τεσπα μεχρι τωρα ο σασκε..ειναι πολθ καθαρμα...αυτη την εντυπωση δινει..κια οπτι δεν νοιαζεται για κανεναν..παρα μονο για το τομαρι του..ξκια ειναι πολυ ενοχλητικο αυτο..σε αντι8εση με τον ναρουτο..
Jan 02 2009 17:33
Photo

...xXx... → jimmare

[B]Χρονια πολλαααααα σε ολους και σε ολες[/B] :)
Jan 02 2009 16:59
Photo

Erebos → Yunancy

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά μικρή μου Yuna!! ^.^ Πού έκανες πρωτοχρονιά? Γιατί ψόφια?? [I]Kawai-so, ne[/I].... T.T *lovu*
Jan 02 2009 16:46
Photo

Seirios → Anelis

zwh se logou mas
Jan 02 2009 16:24
Photo

endless_inspiration → GkLoc

τωρα ειδα το μυνημα που μου εστειλες.............. τι πραγματευεται το manga που διαβαζεις; οσο για τη ρακετα................θελει κολπο!!!!!!!!!!!!!!
Jan 02 2009 16:06
Photo

donald13 → Yunancy

Γεια σου κοριτσακι! Καλη χρονία!!! Ωραία περασα, χωρις βεβαια να κανω τπτ εξτριμ αλλα καλα ηταν! Εσυ το εκαψες???
Jan 02 2009 15:41
Photo

ximura buttosai → Gaia

χρονια πολλα,καλη χρονια
Jan 02 2009 15:37
Photo

Hikari-sama → Yunancy

Λοιπόν, λοιπόν, έχουμε και λέμε:Rozen Maiden,Clannad,Chobits, Princess Tutu,Elfen Lied, Shakugan no Shana, Zero no Tsukaima !! Τα δικά σου ?? Εμένα μ'αρέσουν ανιμε με περιπέτεια, που να'χουν όμως κορίτσια πρωταγωνίστριες, και όσο λιγότερο ρομάντζο, τόσο το καλύτερο !!
Jan 02 2009 15:30
Photo

neo^

Ναι αυτη εννοουσα.Σε ευχαριστω και παλι.
Jan 02 2009 15:24
Photo

Yunancy → Hikari-sama

[B]για πες ποια ειναι τα αγαπημενα σου ανιμε???^.^[/B]
Jan 02 2009 15:18
Photo

miko-chin → Nighteyes

Σ'ευχαριστώ πολύ αλλά δεν θα το δω επειδή γενικότερα δεν μ'αρέσουν τα Yaoi.Μα ρε συ με έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.Και το επαναλάμβανε συνεχώς στο βιβλίο.
Jan 02 2009 15:05