Jump to content

Community Status Updates

Photo

gexion → mihalakis21

[B][COLOR=red]εεεεεεεπ![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ NEW YEAR : D [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]και λιγη τυχη που παντα χρειαζεται ;) heheh[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]have a good time buddy^^~[/COLOR][/B]
Jan 03 2009 00:14
Photo

Nighteyes → miko-chin

Τα μάνγκα συνήθως, 'δείχνουν' πολλά περισσότερα. Ενώ σε ένα άνιμε μπορεί να κρύβονται κάποια πράγματα από κανένα πχ. σεντόνι, στο αντίστοιχο μάνγκα θα δείχνουν την ίδια σκηνή [B]κανονικότατα[/B]. Όπως λέω εγώ, τα μάνγκα αυτού του είδους δίνουν 'οδηγίες προς ναυτιλομένους'.:hahaha: Θεωρία [U]δική μου[/U] είναι ότι έχουν σκοπό, αφού απευθύνονται σε γυναίκες, να κάνουν τις γιαπωνέζες πιο δεκτικές σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις. Έτσι όπως είναι η κοινωνία τους δεν μου φαίνεται διόλου απίθανο. Ξέρεις, θέλουν απ' έξω τη γυναίκα αθώα και από μέσα... Γενικά έχω την άποψη ότι αυτά που είναι πιο 'προχωρημένα' καλό είναι να μην τα δουν άτομα που δεν έχουν προχωρήσει σεξουαλικά. Μπορεί να δημιουργηθούν διάφορα ψυχολογικά προβλήματα ή παρανοήσεις. Εγώ βλέπω και διαβάζω τα πάντα εκτός από αυτά που περιέχουν βιασμούς και παιδάκια. Στην ιδέα και μόνο με πιάνει αηδία. Αν δεν δεις ποτέ πάντως yaoi δεν θα πάθεις και τίποτα. Με [U]τίποτα[/U] μη πιέσεις τον εαυτό σου να δει κάτι που δεν είναι έτοιμος και αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα στη ζωή. Αν κάποια στιγμή νιώσεις έτοιμη να δεις κάτι τέτοιο πάρε πρώτα τη γνώμη άλλων γιατί διαφορετικά μπορεί να πέσεις σε κανένα περίεργο και να ψάχνεσαι.
Jan 02 2009 22:19
Photo

animeotaku07 → iristella

ok ase, to keyboard mou den douleuei swsta kai signomi gia ta Greeklish[[po po po =.="" prepei na to ftiaxo eh?]] parakalo ^^ euxomai na sou arese. exo kai ego deviantart alla tha sou steilo to link se PM :] bye.
Jan 02 2009 22:00
Photo

Seirios → Anelis

χαχαχαχαχαχαχ
Jan 02 2009 21:47
Photo

Seirios → Jiraiya

αν και λίγο καθυστεριμένα... χρονια πολλααααααααααα!!!!! καλη χρονιαααααα :)
Jan 02 2009 21:36
Photo

miko-chin → Nighteyes

Σίγουρα...Κοίτα μπορεί στο μέλλον να βρω κάποιο που να μ'αρέσει η ιστορία του και να το δω.Απλά μέχρι στιγμής ένα που έχω διαβάσει σε μάνγκα δεν μ'άρεσε.Μπορεί και επειδή δεν έχω δει ή διαβάσει κανένα γνωστό.Τεσπα εσένα τι είδους σ'αρέσουν?
Jan 02 2009 21:34
Photo

ZeLiGa → anime-dono

Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς (δηλαδή κοπέλες για fan service :P )
Jan 02 2009 21:29
Photo

ZeLiGa → the goblin

Ναι άργησα λίγο αλλά καλή χρονιά !!!
Jan 02 2009 21:28
Photo

Seirios → Anelis

αχαχαχαχαχαχαχαχ οκ
Jan 02 2009 21:27
Photo

1oneiromono → Lilia20

χρονια πολλα ,οτι επιθημεις
Jan 02 2009 21:21
Photo

Seirios → Anelis

πρωτιμώ την εκδοχή που είπα εγω.... αχαχαχαχαχαχ
Jan 02 2009 21:16
Photo

Seirios → Tsunade-sama

σου υπόσχομαι ότι πριν το σκοτώσω θα του το μεταφέρω..άντε τυχερούλα. οι τελευταίες κουβέντες που θα ακούσει πριν πεθάνει θα είναι για σένα.... αχουτο μωρέ!! είναι και νοικοκυρούλα...γυναικά διαμάντι!
Jan 02 2009 21:15
Photo

spyo

Καλη χρονια σε ολους!! ασε εχω πηξη phantoma Q_Q σχολη απο εδω απο εκει τρεχω και δεν φτανω :Ο
Jan 02 2009 21:14
Photo

Seirios → Anelis

τι επιπτόσεις μπορεί να έχω από μαι κοκκινομάλα?σεξ μέχρι τελικής πτώσης? χααχαχαχ
Jan 02 2009 21:08
Photo

Seirios → Tsunade-sama

μπες μσν και θα αν σου βαστάει...και θα σου πω εγώ απειλή..
Jan 02 2009 21:07