Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin → GkLoc

Χεχε, δεν έπιασα τον τόνο, δίπλα ή διπλά θα τα πούμε? ;) 'Οπως και να'χει, όλα τα καλά του κόσμου να σου τύχουν αυτή τη χρονιά αγαπημένε μου Gk-kun ^^ Μας τη χάλασε το msn χτες, αλλά η προσπάθεια και μόνο αρκεί :3 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!
Jan 03 2009 14:59
Photo

Robin → Zoro

Αχ βρε Zoro, τα λόγια είναι περιττά... θα πω απλώς κτ που θέλω να σου πω απο τη μέρα που σε γνώρισα, κι ας φάω και ban (ζητάω κι εγώ συγγνώμη από το team προκαταβολικά, χεχε) ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ **** ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ^______^
Jan 03 2009 14:51
Photo

Dxs → Putin

mhpws mporeis na me voh8hseis? :p psaxnw apo pou na katevasw dogs
Jan 03 2009 14:07
Photo

sickdrummer → Geutella

Χρονια πολλα!!!Αντε και με μια καλυτερη anime-greek και με μια Geutella που δεν εχουμε ξαναδει ποτε.Σου ευχομαι τα καλυτερα και παντα υγεια.
Jan 03 2009 11:39
Photo

sickdrummer → anime-dono

Χρονια πολλα ευτυχυσμενο το νεο ετος,σου ευχομαι παντα υγεια και αγαπη φιλε μου anime-dono.
Jan 03 2009 11:37
Photo

sickdrummer → Yunancy

Χρονια πολλα ευτυχυσμενος ο κινουριος χρονος σου ευχι=ομαι τα καλυτερα.Τα χριστουγεννα μου ηταν φανταστηκα και τα περασα μαζι με τον μπαντα μου και την οικογενεια μου στην Αιγινα.
Jan 03 2009 11:36
Photo

red pyramid → Sunabouzu

Δε δαγκώνω (όχι βαθιά :P ). Πάρε και μία αφιέρωση αφού είσαι του κυκλώματος [url=http://www.youtube.com/watch?v=X2uMUOJcMX8]YouTube - Devilman VOL.1: The Birth OST (1987) Track 5 Kenji Kawaii[/url] Αν βρείς κανένα καλό yuri πές και σε εμάς :P
Jan 03 2009 06:56
Photo

Sunabouzu → red pyramid

καλα καλα μην δαγκωνεις :'( αν φτιαξω κανα καλο yuri θα το βαλω
Jan 03 2009 06:53
Photo

red pyramid → Sunabouzu

Δεν τον έχω τσεκάρει αρκετά :P προτιμούσα κάτι σε Akira (του Devilman, ελπίζω να το κατάλαβες απο μόνος σου :P ) ή βάλε κανά ecchi πάλι, ή κανά yuri....,άντε, πολύ θάρρος πήραμε, νομίζεις ότι επιλέγεις εσύ τα άβαταρ σου :P
Jan 03 2009 06:46
Photo

Sunabouzu → red pyramid

για κατσε ρε, αυτο ηταν το christmas theme, περασε και η πρωτοχρονια, αρα φευγει και τι εγινε δλδ, δεν σου αρεσει ο Harlock? >.<
Jan 03 2009 06:41
Photo

red pyramid → Sunabouzu

Ρε σινιγάμι, βάλε πίσω τη κούκλα που 'χες για άβαταρ, τι θα χαζεύουμε τώρα με τις ώρες? :(
Jan 03 2009 06:36
Photo

jimmare → Shanks

Χαχα...εφτιαξες και thread ε?Αμα μπεις msn θα σου στειλω tutorial για megui και με κολπο που να μπορεις να ανεβαζεις την ποιοτητα και να μικρινεις το μεγεθος.:kill4u:
Jan 03 2009 01:49
Photo

RiDeLub → SirJim

Nothing, αρκεί που το κατέβασες. Have a nice watch :)
Jan 03 2009 00:55
Photo

gexion → Yunancy

[B]ελπιζω να νιωσεις καλυτερα ρε συ :/[/B] [B]and about twilight,απλα τα σπαει.Εχω διαβασει τα 2 πρςτα βιβλια και ειναι....ποιοτικα..αν οχι ΘΕΙΚΑ;)[/B] [B]τωρα για το movie...θα δειξει αυριο xD[/B] [B]αν και δε φτανει ποτε το μεγαλείο του βιβλιου,ξερω ομως πως απλα θα το λατρέψω[/B] [B]^_^ farewell!~[/B]
Jan 03 2009 00:18
Photo

endless_inspiration → GkLoc

ενδιαφερον...............μπορει να του ριξω μια ματια!!!!!!!!! c u around!!!
Jan 03 2009 00:15