Community Status Updates

Zauk-Lain-
→
iloveL
Eγω ενα εχω να πω.Ζουμε Για Την Κυριακη Βαλτε μας Ολους Φυλακη!
Ειχα να ακουσω καιρο το κομματακι απο Boot Stoke.
Και εσυ punk?

Zoro → Ame Warashi
Αααα ε πες το!!!όλα μου τα πες εκτός από ποιά σειρά ήθελες να με ρωτήσεις:hahaha:
Λοιπόν το κακό είναι ότι κι εγώ έχω σταματήσει να διαβάζω το manga της σειράς εδώ και πολύ καιρό(είμαι πολύ fan του anime βλέπεις,και το θεωρώ ανώτερο....τόσο ανώτερο που δεν ήθελα να spoilerαριστώ άλλο από το manga...ήθελα να βλέπω το anime έτσι όπως όταν το ξεκίνησα...γεμάτο εκπλήξεις και χωρίς να ξέρω τι θα γίνει:P),αλλά...μερικές φορές κι εμένα με νικάει η περιέργεια και ρίχνω καμία κλεφτή ματιά στο manga thread...στην συγκεκριμένη περίπτωση τσέκαρα και για αυτό που ρωτάς,μιας και το είχα περιέργεια κι εγώ!
Λοιπόν spoiler τώρα,αλλά αφού το ζήτησες....
...ο Ace δεν πέθανε,ζει και βασιλεύει(που λέει ο λόγος,μια φορά δεν πέθανε πάντως)!
Στην μάχη με τον Blackbeard έχασε βέβαια,αλλά δεν τον σκότωσε(όχι που θα πέθαινε τόσο σημαντικός χαρακτήρας σε μια σειρά που δεν πεθαίνει σχεδόν κανείς :P),απλώς τον παρέδωσε στις αρχές και τώρα βρίσκετε φυλακισμένος στην υποβρύχια φυλακή,impel down,από την οποία δεν μπορεί να δραπετεύσει,μιας και εκτός από το ότι βρίσκετε κάτω από το νερό για να είναι πιο δύσκολη η αποδρασή του,λόγω της αδυναμίας του στο νερό,έχει και αλυσίδες φτιαγμένες από kairuseki,την πέτρα που εκπέμπει την αίσθηση του νερού και αποδυναμώνει όλους τους Devil Fuit users!
Απ όσο άκουσα αναμένετε η εκτελεσή του επίσης,αλλά...αν και δεν ξέρω λεπτομέρειες,μείνε ήσυχη,όλο και κάποιος θα τον σώσει(Whitebeard ή Luffy πολύ πιθανώς),άρα δεν παίζει κίνδυνος να τον χάσεις,relax:P
Abroad γυρνάω σε μερικές μέρες...τέλειωσαν οι διακοπές...εξετάσεις τώρα...και ποιος ανοίγει βιβλίο,μην μου το θυμίζεις T.T
(...τουλάχιστον εκεί έχω κανονικό υπολογιστή με νετ,αυτό που έχω ανάγκη xD)
Εσύ πως πας ενώ?
Πέρασες καλά στις γιορτές?
Έχεις εξετάσεις και εσύ τώρα?
Όπως και να χει,μέχρι να τα ξαναπούμε,για άλλη μια φορά εύχομαι...[B][COLOR=Magenta]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/COLOR][/B] και [COLOR=Magenta][B]ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ [/B][/COLOR]ο[COLOR=Magenta][B] ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!
[/B][/COLOR]

Zoro → Robin
:kawaii:omg,that sounded soooo good,arigatoooo:blush2:
Καιρό είχα να ακούσω τόσο καλά(αν μπορούμε να τα πούμε έτσι) λόγια,να σαι καλά xD
Για το ban μην ανυσηχείς,όχι μόνο έγραψες με ελληνικούς χαρακτήρες,αλλά έβαλες και αστερίσκους,οπότε νόου προμπ!
Και ανταποδίδω λοιπόν,αν και γνωριζόμαστε μόνο μέσω μερικών vms στο forum και τπτ άλλο,είσαι κι εσύ από τις πιο τρελοτάκου κοπέλες που ξέρω εδώ πέρα(όχι ότι ξέρω πολλές,σπανίζουν δυστυχώς ;_; )!
Εγώ φεύγω σε μερικές μέρες για τόπο σπουδών και αφήνω την πατρίδα,αλλά,αν και θα έχω εξετάσεις από δω και πέρα(μην μου το θυμίζεις T.T),θα φροντίσω να μην χαθούμε και να τα λέμε εδώ που και πού!
Καλά να περνάς και κουράγιο αν έχεις εξετάσεις κι εσύ...θα περάσουν!
[COLOR=Magenta][B]ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ[/B][/COLOR] επίσης!τα λέμε!:Blissfull:

jimmare → Kurosaki_Angellust
Θες λοιπον μαγαζι στην Αθηνα?Μεχρι Γλυφαδα ερχεσαι?Εχει ενα πλαισιο και διπλα multirama.Αν δεν σου κανουν αυτα,ξερω κι αλλο μαγαζι(Γλυφαδα παντα)που εχει παρα πολλα παιχνιδια.

Anelis → miko-chin
όχι μόνο μου άρεσε, το λάτρεψα! βέβαια ο καθένας ερμηνεύει το κάθε βιβλίο όπως θέλει
εγώ όταν δεν καταλαβαίνω ένα βιβλίο είτε το ξαναδιαβάζω επιτόπου είτε μετά από κάποιο καιρό
ίσως αυτό που δεν καταλαβαίνεις τώρα να σου πεί αρκετά αργότερα

Noitora → anime-dono
γυρισαααααααααααααααααα^.^
εχεις 351 σειρες?:oo:
εγω εχω δει 207
αλλα ειμαι και πιο μικρος..:tensai:
πως περασες στις διακοπες?

miko-chin → Anelis
πώς σ'άρεσε το bobok του Ντοστογιέφσκι?το διάβασα και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα....

djgeor → Vash Zoro
καλη χρονια...αν πηρες τα στοιχεια μου σε πριβε ενιμερωσε με να το χερω μαν.....να σε καλα.....

GkLoc → Robin
Δίπλα ηθελα να πω Robin~Chwaaaan~~
Αλλα το εμεσενου δεν παλευεται...
Ευχαριστω για τις ευχες,επισης και μην ανυσηχεις,δεν θα χαθουμε,θα βρω καποιον τροπο,που θα παει^^

jimmare
→
sleepless
Ευτυχισμενο 2009 χωρις Kakashi δεν γινεται...
Θα ειναι Kakas-χιμο