Community Status Updates

SouLSLayeR → anime-dono
Καλά,τι θυμήθηκα χριστουγεννιάτικα... -_-"
Anyway,μας εύχομαι καλό κάψιμο για τις μέρες που μας μένουν και καλή τύχη στο showdown που μας περιμένει!

MoRmEnGiL → Shiro_Tamori
Ερμ, έχω φάει σκάλωμα, θύμισε μου τι είναι το avatar σου :P

anime-dono → SouLSLayeR
{quote}(καταραμένες Πανελλήνιες[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/dazed.gif[/IMG]:dazed:){quote}
Don't remind me :uhh:

anime-dono → djgeor
βασικά δεν πήρα private message όποτε άμα είναι ξαναδοκίμασε και σου λέω μπα και παίζει κάνα πρόβλημα, όσο για την αλυσίδα dragonball z ειναι αλλη απλώς ο Vash zoro είχε πάρει μέρος και σε αυτή. Σε pm με στοιχεία δεν απαντάει κανείς συνήθως αλλά άφησε του ένα visitor message και ρώτα τον αν πήρε το pm με τα στοιχεία σου και μετά άμα είναι βλέπουμε, οκ?

slateras → anime-dono
το amv π ειδες δν θα το τελειωσω...
ειναι beta γτ τωρα τελευταια εχει πιασει μια καλωσυνη το yt και σβινει οποιο βιντεο του γουσταρει:P
thanks παντως :)

anime-dono → slateras
Thanks για το request and good job about the dragonball amv αν και από ότι είδα έχει δουλειά ακόμα. Check mine too if you have time, δεν είναι τρομερά αλλά η προσπάθεια μετράει XP

anime-dono → Noitora
Είδα-Βλέπω Hajime no ippo, Magikano και Iketeru Futari. You?
P.S. Αν όντως είσαι 15 μην δεις το τελευταίο , όχι τίποτα άλλο άλλα θα λένε ότι διαφθείρω τους μικρότερους XD

akane → Yunancy
χαχα ισχυει αυτο με τς καστανες και τουσ ξανθουσ εγω που ειμαι καστανοκσανθη μαρεσουν οι μελαχρινοι χδ παπουτσια που μου αρεσουν ειναι τα παπουτσια για σκ8 λολ μενω θεσσαλονικη αλλα εφυγα στσ 29 στο βερολινο και γυρισα στισ 3 !! ααα κ χρονια πολλα καλη χρονια ¨Δ

slateras → SUPER SAIYAN
17-11-08 μ αφισες μυνημα :P
τοσο καιρο εχω να μπω...
τους ξερω τους enp
σας εχω αφιερωσει και ενα βιντεο :)(παλια βεβαια)
τι προγραμα χρησιμοποιεις ?

djgeor → anime-dono
φιλε μου ελπιζω ολα καλα....να σου πω?εστειλα στοιχεια μου στον vash zoro αλλα δεν παιρνω απαντιση και καπως εχω κολλισει γτ μπηκε και εστειλε σε ενα αλλο φορουμ ta dradonball z ...του εστειλα σε πριβε μινιμα τα παντα παντως...ελπιζω να τα δει και να παρω απαντισι γτ εχω αγχωθει λιγο....εσυ ολα καλα?σου εστειλα πριβε αν το πιρες να μ πεις να το ξερω...φιλια μαν....

Noitora → anime-dono
Και μεις καναμε καταλυψεις αλλα ειχαμε σταματησει 1 βδομαδα πριν την τελευταια και οι διακοπες μου κατσανε καλα..
ποιες σειρες βλεπεις τωρα?:nosey:

°•πίΟu-πίΟu•°™ → d.neko-angel
DAAAAMN εχεις την πιο τελεια sig ολου του φορουμ!!
ΗΟRRAY for every neko in kono sekai!! (en+jp ftw)

papadevil → Yunancy
lol nop edw pera a8ina sapisa ....eixa kai diavasma alla ..@@....tpt ...:P xD oi voltoules se ka8imerini vasi :P u?pws perases????