Community Status Updates
Ame Warashi → Zoro
'ελα!κι εγώ είχα κάτι προβλήματα τελευταία με το νετ όπως βλέπεις...ελπίζω να φτιάξανε τα πράγματα εκεί... :) Λοιπόν,το spoier που ήθελα αφορούσε το one piece,έφτασα στο 325 κι έφαγα μια φρίκη που δεν περιγράφεται όσον αφορά την αδυναμία μου τη μεγάλη,τον Ace...ήθελα να ρωτήσω τι απέγινε αλλά δεν άντεξα και κοίταξα το manga... :P πότε γυρίζεις abroad? :P
Jan 03 2009 17:17
Robin → GkLoc
Χεχε, δεν έπιασα τον τόνο, δίπλα ή διπλά θα τα πούμε? ;) 'Οπως και να'χει, όλα τα καλά του κόσμου να σου τύχουν αυτή τη χρονιά αγαπημένε μου Gk-kun ^^ Μας τη χάλασε το msn χτες, αλλά η προσπάθεια και μόνο αρκεί :3 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!
Jan 03 2009 14:59
Robin → Zoro
Αχ βρε Zoro, τα λόγια είναι περιττά... θα πω απλώς κτ που θέλω να σου πω απο τη μέρα που σε γνώρισα, κι ας φάω και ban (ζητάω κι εγώ συγγνώμη από το team προκαταβολικά, χεχε) ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ **** ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ^______^
Jan 03 2009 14:51
sickdrummer → Geutella
Χρονια πολλα!!!Αντε και με μια καλυτερη anime-greek και με μια Geutella που δεν εχουμε ξαναδει ποτε.Σου ευχομαι τα καλυτερα και παντα υγεια.
Jan 03 2009 11:39
sickdrummer → anime-dono
Χρονια πολλα ευτυχυσμενο το νεο ετος,σου ευχομαι παντα υγεια και αγαπη φιλε μου anime-dono.
Jan 03 2009 11:37
sickdrummer → Yunancy
Χρονια πολλα ευτυχυσμενος ο κινουριος χρονος σου ευχι=ομαι τα καλυτερα.Τα χριστουγεννα μου ηταν φανταστηκα και τα περασα μαζι με τον μπαντα μου και την οικογενεια μου στην Αιγινα.
Jan 03 2009 11:36
red pyramid → Sunabouzu
Δε δαγκώνω (όχι βαθιά :P ). Πάρε και μία αφιέρωση αφού είσαι του κυκλώματος
[url=http://www.youtube.com/watch?v=X2uMUOJcMX8]YouTube - Devilman VOL.1: The Birth OST (1987) Track 5 Kenji Kawaii[/url]
Αν βρείς κανένα καλό yuri πές και σε εμάς :P
Jan 03 2009 06:56
Sunabouzu → red pyramid
καλα καλα μην δαγκωνεις :'(
αν φτιαξω κανα καλο yuri θα το βαλω
Jan 03 2009 06:53
red pyramid → Sunabouzu
Δεν τον έχω τσεκάρει αρκετά :P προτιμούσα κάτι σε Akira (του Devilman, ελπίζω να το κατάλαβες απο μόνος σου :P ) ή βάλε κανά ecchi πάλι, ή κανά yuri....,άντε, πολύ θάρρος πήραμε, νομίζεις ότι επιλέγεις εσύ τα άβαταρ σου :P
Jan 03 2009 06:46
Sunabouzu → red pyramid
για κατσε ρε, αυτο ηταν το christmas theme,
περασε και η πρωτοχρονια, αρα φευγει
και τι εγινε δλδ, δεν σου αρεσει ο Harlock? >.<
Jan 03 2009 06:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed