Jump to content

Community Status Updates

Photo

SouLSLayeR → anime-dono

Καλά,τι θυμήθηκα χριστουγεννιάτικα... -_-" Anyway,μας εύχομαι καλό κάψιμο για τις μέρες που μας μένουν και καλή τύχη στο showdown που μας περιμένει!
Jan 04 2009 20:36
Photo

MoRmEnGiL → Shiro_Tamori

Ερμ, έχω φάει σκάλωμα, θύμισε μου τι είναι το avatar σου :P
Jan 04 2009 20:32
Photo

anime-dono → SouLSLayeR

{quote}(καταραμένες Πανελλήνιες[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/dazed.gif[/IMG]:dazed:){quote} Don't remind me :uhh:
Jan 04 2009 20:15
Photo

anime-dono → djgeor

βασικά δεν πήρα private message όποτε άμα είναι ξαναδοκίμασε και σου λέω μπα και παίζει κάνα πρόβλημα, όσο για την αλυσίδα dragonball z ειναι αλλη απλώς ο Vash zoro είχε πάρει μέρος και σε αυτή. Σε pm με στοιχεία δεν απαντάει κανείς συνήθως αλλά άφησε του ένα visitor message και ρώτα τον αν πήρε το pm με τα στοιχεία σου και μετά άμα είναι βλέπουμε, οκ?
Jan 04 2009 20:10
Photo

slateras → anime-dono

το amv π ειδες δν θα το τελειωσω... ειναι beta γτ τωρα τελευταια εχει πιασει μια καλωσυνη το yt και σβινει οποιο βιντεο του γουσταρει:P thanks παντως :)
Jan 04 2009 20:06
Photo

anime-dono → slateras

Thanks για το request and good job about the dragonball amv αν και από ότι είδα έχει δουλειά ακόμα. Check mine too if you have time, δεν είναι τρομερά αλλά η προσπάθεια μετράει XP
Jan 04 2009 20:01
Photo

anime-dono → Noitora

Είδα-Βλέπω Hajime no ippo, Magikano και Iketeru Futari. You? P.S. Αν όντως είσαι 15 μην δεις το τελευταίο , όχι τίποτα άλλο άλλα θα λένε ότι διαφθείρω τους μικρότερους XD
Jan 04 2009 19:42
Photo

akane → Yunancy

χαχα ισχυει αυτο με τς καστανες και τουσ ξανθουσ εγω που ειμαι καστανοκσανθη μαρεσουν οι μελαχρινοι χδ παπουτσια που μου αρεσουν ειναι τα παπουτσια για σκ8 λολ μενω θεσσαλονικη αλλα εφυγα στσ 29 στο βερολινο και γυρισα στισ 3 !! ααα κ χρονια πολλα καλη χρονια ¨Δ
Jan 04 2009 19:39
Photo

slateras → SUPER SAIYAN

17-11-08 μ αφισες μυνημα :P τοσο καιρο εχω να μπω... τους ξερω τους enp σας εχω αφιερωσει και ενα βιντεο :)(παλια βεβαια) τι προγραμα χρησιμοποιεις ?
Jan 04 2009 19:18
Photo

djgeor → anime-dono

φιλε μου ελπιζω ολα καλα....να σου πω?εστειλα στοιχεια μου στον vash zoro αλλα δεν παιρνω απαντιση και καπως εχω κολλισει γτ μπηκε και εστειλε σε ενα αλλο φορουμ ta dradonball z ...του εστειλα σε πριβε μινιμα τα παντα παντως...ελπιζω να τα δει και να παρω απαντισι γτ εχω αγχωθει λιγο....εσυ ολα καλα?σου εστειλα πριβε αν το πιρες να μ πεις να το ξερω...φιλια μαν....
Jan 04 2009 18:43
Photo

Noitora → anime-dono

Και μεις καναμε καταλυψεις αλλα ειχαμε σταματησει 1 βδομαδα πριν την τελευταια και οι διακοπες μου κατσανε καλα.. ποιες σειρες βλεπεις τωρα?:nosey:
Jan 04 2009 18:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → d.neko-angel

DAAAAMN εχεις την πιο τελεια sig ολου του φορουμ!! ΗΟRRAY for every neko in kono sekai!! (en+jp ftw)
Jan 04 2009 18:39
Photo

jimmare → Raisama

Kαλοσηρθες.Οτι βοηθεια θες,εδω ειμαι.
Jan 04 2009 18:06
Photo

papadevil → Yunancy

lol nop edw pera a8ina sapisa ....eixa kai diavasma alla ..@@....tpt ...:P xD oi voltoules se ka8imerini vasi :P u?pws perases????
Jan 04 2009 17:16
Photo

Raisama → Melkor

thanks, θες να συζητησουμε για κατι;
Jan 04 2009 17:15